counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

Жіночий гороскоп на тиждень з 4 по 10 червня 2018


Переглядів: 694


Жіночий гороскоп на тиждень з 4 по 10 червня 2018

Тиждень з 4 по 10 буде досить складним, астрологи відзначають кілька аспектів Нептуна з іншими планетами, що принесе чимало пристрастей, конфліктів і розбіжностей.
На тлі опозиції Венери і Плутона результати можуть бути вражаючими за своєю руйнівностю. Тому представницям прекрасної статі краще не робити ніяких різких «рухів», не приймати легковажних рішень і не затівати нових перетворень (хоча вплив Плутона буде до цього шалено підштовхувати). Враховуйте, що вплив цієї планети спотворюють сприйняття, і чим масштабніше будуть зроблені зміни, тим більше катастрофічним може виявитися підсумок.

Жінка-Овен

Прекрасним представницям Овна до середини тижня краще взагалі не показуватися на очі оточуючих. Вплив ретроградного Сатурна вистрілить в вас такою інтенсивною енергетикою, яка просто зіб'є з ніг. Постарайтеся не привертати до себе зайвої уваги, уникайте нападів справедливості і блискавичних рішень. Найекстремальніше, на що ви можете розраховувати на даному етапі - розмірене і спокійне життя. Інакше, ви ризикуєте потрапити в смугу невдач. З середи, вже можна не поспішаючи залишати притулок. До кінця тижня ймовірні зустрічі з примарами минулого, унікальні пропозиції, багатообіцяючі плани, новоспечені шанувальники і доленосні моменти. На жаль, ви ризикуєте оступитися і стати жертвою заздрості, шахрайства і навіть зради. Тому протягом тижня краще буде з обережністю відповідати на великодушні пропозиції та інші авантюри.

Жінка-Телець
Представниці Тельців - щасливий виняток: до вас планети на цьому тижні будуть досить прихильні. Астрологи зазначають, що на даному етапі, вам немов підморгує саме небо, і необачно цим не скористатися. Головна мета на цьому тижні - зберегти звичний темп життя і пріоритети. Не порівнюйте себе з іншими, а покладайтеся лише на свої головні достоїнства. Не виключено, що під егідою Меркурія, в ці сім днів назріють яскраві зміни в особистому житті. Якщо захочеться змінити гардероб, імідж або навіть роботу, то не ігноруйте свої бажання. Ваш покровитель буде достатньо сильний, щоб допомогти вам втілити все задумане в життя. Просто обговорюйте свої мрії конкретно, не думаючи, що Всесвіт «і так все розуміє». В іншому випадку будуть конфузи.

Жінка-Близнюки
На цьому тижні ви зміните своє життя, причому в кращу сторону. Однак, приємні зміни теж можуть попсувати нерви, так що бажано підготуватися до них заздалегідь. Вплив посиленого Сатурна пробудить бажання щось змінити, виправити, переписати. З'явитися імпульс наблизиться до своєї головної мети, що стосується роботи, сім'ї або коханої людини. Однак, астрологи звертають вашу увагу на те, що мова йде не про сміливі і ризиковані переміщення, а про невеликі, і може навіть боязкі кроки - не квапте події. Це буде чудовий тиждень для багатьох жінок-Близнюків. А якщо ви з когорти творчих людей, то будьте готові і до того, що вас відвідає натхнення, муза і високий сенс. Насолоджуйтесь кожною миттю, і пам'ятайте зміни близько, залишилося трохи потерпіти.

Жінка-Рак
Жінки-Раки, ви переходите в проблемний період. Під покровительством Венери в вашому Знаку очікуються кризи в стосунках з близькими людьми. Ревнощі і невпевненість в собі, на жаль, можуть зіпсувати вам початок літа. До всього іншого, дуже великий шанс, що життєві негаразди змусять вас часто брехати - нехай навіть з гуманних міркувань. Всесвіт попереджає: знизити загрозу розбіжностей можна, змінивши обстановку, а також скоротивши кількість розмов на делікатні теми з коханим чоловіком і ріднею. Якщо вам вдасться впоратися з собою, взявши під контроль емоції, то тиждень в цілому буде досить сприятливим і продуктивним, як для роботи, так і для переміщень в особистому житті.

Жінка-Лев
Цей тиждень здасться вам ідеальним, але лише в тому випадку, якщо ви любите і хочете працювати. Достаток невідкладних справ, термінової роботи, сімейних обов'язків переступить всі мислимі межі. Астрологи зазначають, що все, з чим ви зіткнетеся з 4 по 10 червня буде навантажувати вас і фізично, і розумово, і морально. Найприкріше, що сховатися від цього буде неможливо. Всьому виною негативний вплив Нептуна. Альтернативою цього фестивалю старанності може стати апатія, стрес або просто тривалий занепад сил. Рекомендовано займатися якщо не роботою, то, у всякому разі, підвищенням своєї енергетики і зміцнення біополя.

Жінка-Діва

Тиждень з 4 по 10 червня обіцяє представницям Дів гармонію і удачу, особливо в сфері любові. Любов почне цвісти плодами, причому чим триваліше ваші відносини, тим щасливішими і духовнішими вони стануть. Жінки-Діви, в цю семиденку вам взагалі краще зробити ставку на те, що ви добре знаєте. Астрологи рекомендують уникати нових романтичних знайомств, пошуку захоплень, зміни роботи або посади. Вся справа в тому, що в незвіданій вами сфері буде великий ризик нарватися на обман або випадково обдурити інших. Зірки повідомляють, що на цьому тижні з'явиться можливість позбутися від багатьох проблем, завершити тривалі процеси, добитися поставлених цілей. Займіться покращенням життя і постарайтеся відстрочити нові перетворення хоча б до середини тижня. У 6 і 7 числах червня Місяць допоможе вам подивитися на ситуацію життя зовсім інакше, нагородивши бойовим настроєм.

Жінка-Терези
Позитивний вплив Меркурія загрожує багатообіцяючим приростом прибутку. Хотілося б зауважити, що приплив грошей буде разовим, але зате дуже рясним. До речі, придбання грошового талісмана, нехай навіть в якості сувеніра, підвищить шанси на раптову, але бадьорить удачу. Прийдешній тиждень також сприятливий для зізнань у коханні. А ось чого не віщують зірки, так це тривалих поїздок і апатичного настрою. На даному етапі вам краще уникати непомірності в чому-небудь. Незважаючи на те, що почалося літо, ви можете продовжити жити в форматі зимової нервозності. Астрологи радять частіше вибиратися з дому, особливо разом з коханою людиною. Зараз у вас вийде поліпшити свої відносини, підлатати довіру в парі.

Жінка-Скорпіон

Нарешті зірки встали в ідеальну для вас конфігурацію, і на цьому тижні вам вдасться поліпшити своє життя. Фахівці сайту dailyhoro.ru рекомендують покладатися не так на революційні ідеї, а на звичайні і прості - в цьому ваш ключ успіху. До хороших новин можна віднести позитивну участь Марса в події вашого життя. Його сильна, але войовнича енергетика нейтралізує гострі ситуації, однак нагородить бажанням вступати в конфронтацію і домагатися свого за будь-яку ціну. Для повної розрядки від негативних емоцій, бажано тримати в голові дві важливі думки: «Все що не робиться, все на краще» і «Рахуй до десяти, а потім говори».

Жінка-Стрілець
Егоїзм і марнославство - не найприємніші якості вашого характеру, але зараз не гріх ними скористатися. Вплив посиленого Меркурія загрожує вам невдалими покупками і необачними рішеннями. Наступний тиждень, яка пройде під заступництвом вашого антагоніста, взагалі не підходить для будь-яких грошових витрат. Астрологи рекомендують заощаджувати не тільки гроші, але і сили, енергетику й емоції. На даному етапі ви зможете акумулювати величезну кількість енергії, якщо не будете витрачати її на інших людей. Займіться собою. Самотність в період з 4 по 10 червня принесе величезну кількість користі. Відокремлені прогулянки, глибокі роздуми, перегляд фільмів, внутрішній діалог - все це піде на примноження життєвих сил. Якщо ж вам так сильно необхідно приділяти багато енергії на роботу, то спробуйте хоча б вечорами звільняти собі час для неробства.

Жінка-Козеріг
Жінки-Козероги дуже ризикують на початку червня стати жертвою обману і загрузнути в небезпечних ілюзіях. Всьому виною буде різко-негативна дія Нептуна, бога ілюзій. Астрологи рекомендують запастися скептицизмом і ставити під сумнів все, навіть те, в чому сумніватися просто неможливо. З іншого боку, є сфери, де фантазії не такі небезпечні, навіть якщо вони закінчуються крахом. До цього можна віднести любов і творчість. Але все ж не дозволяйте вашій уяві забирати вас за межі реальності, пам'ятайте, що все, що відбувається з вами на цьому тижні здебільшого є міражем.

Жінка-Водолій
Марс в вашому Знаку, і тепер ви маєте честь приймати у себе в гостях цю потужну планету, у якої досить агресивна енергетика. Тримати себе в руках буде дуже складно, але немає нічого неможливого. Спробуйте духовні практики, медитації, головне - не загострювати увагу на негативі. Час від часу вам доведеться перемикати себе на суть справи, але астрологи обіцяють, що ви швидко до цього звикнете. Під заступництвом Марса вдасться зробити багато корисного, наприклад, відстояти кордон, знайти і показати оточуючим свої сильні сторони, заявити про себе, пробитися вперед і багато іншого. Просто навчити керувати емоціями, до того, як вони почнуть керувати вами. В іншому випадку, хвилеподібний настрій, бажання поплакати і посумувати, може поглинути вас.

Жінка-Риби
Вплив Місяця на цьому тижні нагородить вас незвичайним талантом до обману і лестощів. Не те, щоб ви і раніше були новачками у цій сфері (представниці Риб славляться чудовою маніпуляцією і акторською грою), але на даному етапі з вас вийдуть найяскравіші шахрайки, аферистки, вигадниці і актриси. Якщо ви завжди виступаєте в жанрі «театр одного актора» і не марите думками про власну вигоду, то в ці сім днів зірки благословлять вас на меркантильний і підлий обман, заради досягнення своїх цілей. Зрозуміло, право вибору залишиться за вами - подаватися цьому прагненню або придушити його. Але врахуйте, що навіть без нахабного вдавання ваші слова можуть змінити будь-яку людину, змусивши, хоч і мимоволі, бути вашою маріонеткою.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Мантра для залучення грошового достатку
Мантра для залучення грошового достатку
Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє....
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
більше матеріалів
Мантра для залучення грошового достатку
Мантра для залучення грошового достатку
Дивно, але використовуючи лише одну мантру, можна досягти успіху у фінансових питаннях і залучити гроші у своє....
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Як правильно загадувати бажання, щоб вони збувалися
Існує величезна кількість ритуалів та змов на виконання бажання Але всі вони не дадуть жодного результату, якщ....
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
більше матеріалів
/-1,0695419311523-/ /-pc-/
Top