counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією


Переглядів: 10


4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією

Біополь людини не є ізольованою частиною світу. Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичними потоками. Спеціальні практики допоможуть вам зарядитися цією великою силою, запастися нею на користь.

Існує безліч корисних практик, але найголовніше для будь-якого з нас — це вміння тримати у чистоті свій дім. Робіть частіше прибирання за правилами фен-шуй щоб відпочинок у домашніх умовах був найбільш продуктивним, а описані нижче практики приносили більше користі.

Правильна релаксація

У багатьох із нас складається відчуття, що відпочинок — це домашні справи, турботи, шопінг, поїздки та інше. Насправді все це лише витрачає енергію, майже не відновлюючи її. Справжній відпочинок — це коли повністю розслаблюється ваше тіло і очищується свідомість.

Абсолютно не важливо, втомилися ви протягом дня чи ні. Ця техніка буде корисною кожен день, тому що вона допомагає висипатися. Ляжте на підлогу або сядьте у зручне місце. Розслабтеся та абстрагуйтеся від усіх сторонніх шумів. Можете включити у навушниках звуки природи: шум дощу, вітру тощо. Уявіть собі, що ваше тіло поступово наповнюється енергією та теплом, починаючи від ніг та закінчуючи головою. Якщо все зроблено правильно, ви відчуєте це тепло.

Дихальна практика

Ця практика не тільки наповнить вас енергією, а й очистить ваше біополе від різного сміття. Займіть зручне для вас становище у приємній обстановці. Важливо, щоб вас ніхто не відволікав.

Для початку закрийте очі та розслабтеся. Потім постарайтеся повільно видихнути те повітря, яке є у вас у легенях. Уявіть собі, як разом із цим повітрям із вас виходять страхи, невпевненість. Тепер вдихайте так само повільно. Уявіть, що ви наповнюєтеся світлом, енергією Всесвіту — чистої, незайманої та творчої. Ви стаєте сильнішими і кращими.

Енергія космосу

Це чудова нічна чи вечірня практика. Для неї важливо, щоб було видно Місяць чи зірки. Важливо розслабитися і налаштуватися прийом творчої енергії. Потрібно уявити, як її випромінюють нічні світила. Насправді, це відбувається практично кожної миті нашого життя. Місяць та зірки, планети та Сонце — всі ці об'єкти дають нам силу.

Для того, щоб прискорити процес наповнення енергією, потрібно уявити цей процес, заплющивши свої очі. Потоки, які випускають планети, зірки, Місяць і Сонце, повинні проникати у ваше тіло крізь шкіру. Якщо ви відчуєте теплоту в кінцівках, це буде ознакою того, що практика вдалася.

Енергія природи

Ця практика дуже хороша для тих, хто знаходиться за межами мегаполісу — у селі, у лісі, на березі моря, на вершині гори. Якщо ви опинитеся там, де дуже мало або зовсім немає людей, проробіть те саме, що й у попередній практиці, пов'язаній з нічними світилами.

Потрібно розслабитися та прийняти ту потужну та чисту енергію природи, в оточенні якої ви перебуваєте. Це одна з найпотужніших практик. Намагайтеся частіше бути не природі і заряджатися її потужною енергією.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
більше матеріалів
/-1,0792860984802-/ /-pc-/
Top