counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
Всі новини...

Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів


Переглядів: 17


Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів

Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані. Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять навчитися зберігати та накопичувати енергію. У цьому вам допоможуть кілька надійних способів.

Раніше ми знайомили вас з енергетичними практиками, які допомагають заряджатися силами та позитивом . Настав час дізнатися про прості та надійні способи не допустити вигоряння та проблем з настроєм.

Як зберігати енергію

Проводьте менше часу в інтернеті. Експерти в галузі біоенергетики вважають, що люди, які багато часу проводять в інтернеті, спілкуючись із незнайомцями та читаючи негативні новини, не можуть накопичувати енергію. Вони втрачають її, віддаючи бездушним картинкам та наборам символів. Намагайтеся якнайрідше вступати в полеміку в інтернеті і дивитися щось негативне.

Позбавляйтеся шкідливих звичок. Звичайно, інтернет-серфінг теж є шкідливою звичкою, але він все одно не такий шкідливий, як лудоманія, алкоголізм, куріння та інші недуги. Люди з великою кількістю шкідливих навичок не можуть зберігати енергію. Як би добре вони не вміли залучати її у своє життя, вона не затримуватиметься поруч із ними довше, ніж потрібно.

Менше спілкуйтеся з токсичними людьми. Дуже часто люди висмоктують із нас енергію, змушуючи переживати, відчувати провину, нервувати. Люди можуть навчати нас тому, у що вірять самі, але ці істини все одно часто виявляються деструктивними. Не спілкуйтеся з тими, хто заражає вас невпевненістю, змушує думати, що ви чогось не можете.

Як накопичувати енергію

Займайтеся спортом. Багато хто думає, що спорт і фізичні вправи забирають енергію, але це не так. Коли людина рухається, вона витрачає сили, але її тіло перебуває в тонусі, а чакри розкриваються. Це означає, що енергетичні потоки краще проникають у глибини нашого біополя, змушуючи його зміцнюватись.

Відпочивайте. Люди в сучасному світі часто забувають про відпочинок, думаючи, що їхнє життя — це лише робота. Це неправильно, адже наше тіло не залізне. Ми не роботи, а запас енергії не нескінченний. Відпочинок допомагає відновлювати силу біополя та насичуватися енергією Всесвіту.

Дбайте якість сну. Цей пункт доповнює попередній. Відпочинок — це не тільки коли ми лежимо на дивані, дивимось кіно чи читаємо книгу. Це ще здоровий сон. Дотримуйтесь режиму дня, провітрюйте кімнату, спіть на чистому ліжку та не користуйтеся гаджетами перед сном.

Найчастіше займайтеся улюбленими справами. Хобі та захоплення суттєво підвищують віру в себе та зміцнюють енергетику. Це чудовий спосіб зарядитися бадьорістю та впевненістю.

Змініть обстановку. Поїздки, відвідування нових місць — все це сприятливо впливає на біополі людини. Кожен із нас за своєю натурою — дослідник та мандрівник. Дайте своєму внутрішньому «я» прозріти, вибратися назовні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
більше матеріалів
/-0,33544707298279-/ /-pc-/
Top