counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль


Переглядів: 51


4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль

Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя. Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енергетикою, може взяти під контроль своє життя, покращити інтуїцію та зміцнити здоров'я.

Дуже важливо, щоб біополе людини було сильною. Є сім ознак сильного біополя, які точно вам скажуть про те, що з вашим внутрішнім світом та чакрами все в повному порядку. Якщо цих ознак немає, отже, настав час навчитися керувати енергією, поглинати її і віддавати. У цьому вам допоможуть описані способи.

Перша техніка: відчуття внутрішньої енергії

Перша техніка досить проста. Вам необхідно сісти чи лягти та повністю розслабитися. Почніть відчувати своє тіло, органи, струм крові. Уявіть собі, що ви керуєте своїм біополем, аурою, функціями органів. Далі уявіть, що ваші руки та стопи є енергетичними каналами, через які Всесвіт живить вас енергією.

Для початку відчуйте енергію, яка сконцентрована у вашому тілі, вашій душі. Згодом ви зможете швидше фокусуватися на стані єднання душі та тіла, зможете спрямовувати енергію у потрібне русло. Для цього достатньо уявити, що це відбувається.

Друга техніка: відчуття зовнішньої енергії

Якщо перша вправа спрямована на те, щоб відчути внутрішні сили, приховані в резервах душі, ця техніка призначена для відчуття енергії, яка сфокусована навколо вас. Як відомо, біополе — це не тільки те, що всередині нас, а й те, що знаходиться поряд.

Початок такий самий, як і в першій вправі. Розслабтеся, зайнявши зручне для вас становище. Після того, як ви відчули, що всередині вас, почніть виходити за межі свого тіла. Відчуйте свою шкіру і продовжуйте розширювати межі своєї концентрації. Якщо ви відчуєте прохолоду, це буде гарною ознакою. Експерти в галузі біоенергетики вважають, що кожна людина може відчувати енергетику, яка сконцентрована навколо нас. Навчіться відчувати більше, ніж дотик.

Третя техніка: переміщення потоків

Після того, як ви навчилися відчувати внутрішню та зовнішню енергію вашого біополя, настане час навчитися її переміщати. Для цього потрібно провести першу чи другу вправу. Після того, як ви відчуєте енергію тіла чи аури, побажайте, щоб вона сконцентрувалася у ваших руках чи грудях.

Якщо ви будете сконцентровані, енергія послухається вас, адже вона є вашою частиною. Щоб було простіше, можна уявляти процес переміщення енергії. Уявіть її, як видимі потоки. Якщо ви відчуєте теплоту в руках або грудях, це означатиме, що переміщення зроблено успішно.

Четверта техніка: вплив

Якщо ви успішно проводите переміщення енергії, ви можете отримати базові навички для зміни реальності навколо себе. На цьому кроці вам необхідно навчитися викидати енергію назовні. Для того, щоб викид енергії відбувався інтуїтивніше і зрозуміло, спробуйте витягнути руки в сторони і уявити собі, ніби ви розсуваєте ними стіни. Ви ніби видихаєте енергію через руки.

Коли ви знаходитесь в якомусь приємному середовищі, наприклад, у лісі або в скупченні позитивно налаштованих людей, ви можете розслабитися і уявити собі, що ви, навпаки, вдихаєте енергію. Так ви зможете насичуватись позитивними потоками. Якщо все зроблено правильно, ви відчуєте потужний приплив енергії.

Ви можете віддавати енергію світу і спрямовувати її в потрібні вам сторони, уявляючи, що тримаєте перед собою невидиму кулю, яка повільно наповнюється енергією вашого біополя. Після цього ця куля починає рух у потрібному напрямку — наприклад, до людини, яка вам подобається. Він точно відчує вашу присутність.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,3666467666626-/ /-pc-/
Top