counter
Архів Повернутись назад 18 Липня 2017
18 Липня
Здоров`я Вчені з'ясували, чому люди цілуються різними способами Вчені з Дакського університету в Бангладеш і Університету Бат у Великій Британії провели дослідження і вивчили способи поцілунків. Результати свого дослідження вони опублікували в журналі Scientific Reports. В експерименті брали участь 48 гетеросексуальних одружених пар з Бангладеш, де поцілунки на публіці не поширені. Учасники дослідження повинні були цілуватися у себе вдома, а потім, розійшовшись по різних кімнатах, скласти звіт з різних аспектів поцілунку. Так, згідно з дослідженням, чоловіки в 15 разів частіше ініціюють поцілунки, ніж жінки. Обидва партнери частіше повертають голову вправо - в 2/3 випадків. Правші при поцілунку повертають голову вправо, а лівші, відповідно, вліво. Однак це стосувалося тільки ініціаторів поцілунку - другий партнер підлаштовувався під першого. Вчені дійшли висновку, що акт поцілунку визначається мозком в залежності від того, правша людина або лівша. За поцілунки відповідає ліва півкуля мозку, пов'язана з емоціями.
Події Бойовики активно обстрілюють з мінометів донецький напрям У зоні АТО за минулу добу незаконні збройні формування терористів на Донбасі збільшили кількість обстрілів позицій ЗСУ на Донецькому напрямі.  Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Починаючи з 19-ї і майже до 23-ї години, з декількох напрямів ворог з мінометів калібру 120 і 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. В результаті цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще  один травмований. Крім того, ввечері бойовики з мінометів і гранатометів накривали наші позиції біля Пісок, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка", - йдеться в повідомленні.   Нагадаємо, 16 липня повідомлялося, що в Луганській проросійські терористи 6 разів порушували "режим тиші" уздовж лінії розмежування, використовуючи при цьому, крім стрілецької зброї, гранатомети і 82-мм міномети.
Кримінал У Рівненській області пенсіонерка зарізала сина У селі Дивень Рівненської області 61-річна жінка зарізала свого 43-річного сина. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області. "Слідчо-оперативна група встановила, що загиблий 43-річний житель села Дивень проживав разом з 61-річною матір'ю і трьома братами. Увечері між жінкою і старшим сином виник конфлікт, у ході якого пенсіонерка вихопила кухонний ніж і вдарила ним у ділянку грудної клітки чоловіка", - йдеться в повідомленні. Чоловік помер від отриманих травм на місці події. Як повідомляється, жінка була в стані алкогольного сп'яніння. Її затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в квартирі на вулиці Лариси Руденко п'яний чоловік завдав сину ножового поранення в живіт, потерпілий помер на місці.
Політика США готують нові санкції проти Ірану США збираються ввести нові санкції проти Ірану через його ракетну програму і "ворожу діяльність" у регіоні. Про це заявив журналістам представник Білого дому, передає "ИА Новости". "Ми вводимо нові санкції, щоб притягнути Іран до відповідальності за його поведінку на цілому ряді напрямків, зокрема в плані ракет", - сказав він. За словами представника Білого дому, санкції не матимуть відношення до Спільного всеосяжного плану дій (СВПД), який два роки тому Іран підписав з міжнародним співтовариством, включно з США. В рамках цієї угоди Вашингтон скасував низку санкцій проти Тегерана. Він уточнив, що нові санкції не будуть введенням заново старих санкцій. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під санкції Сполучених Штатів Америки потрапили дві офіційні особи з міністерства оборони Ірану і компанії, розташовані в Китаї, які підтримує програму Ірану з розробки балістичних ракет.
Політика Італійський суд продовжить розглядати справу нацгвардійця Марківа у вересні Розгляд судової справи заарештованого в Італії військовослужбовця Національної гвардії України Віталія Марківа продовжать у вересні. Про це повідомив адвокат військового за підсумками допиту Марківа, повідомляє "Радіо Свобода". Його адвокат повідомив, що до вересня Марків залишиться під вартою і про зміну запобіжного заходу для нього поки не йдеться. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до українського військовослужбовця Віталія Марківа, затриманого в Італії за підозрою в причетності до загибелі фоторепортера Роккеллі 2 травня 2014 року під Слов'янськом, не пускають українського консула. 30 червня в італійському місті Болонья за підозрою в причетності до загибелі на Донбасі фоторепортера Роккеллі затримали українського військовослужбовця, який служив добровольцем у батальйоні імені Кульчицького на посаді заступника командира взводу.
Суспільство У Британії багаті матері утримуватимуть бідних У Великій Британії запропонували новий закон, згідно з яким більш забезпечені сім'ї будуть ділитися декретною допомогою з малозабезпеченими.  Згідно з чинними правилами, високооплачувані мами отримують 90% від своєї тижневої зарплати в перші 6 тижнів після пологів, повідомляє TThe Guardian.   Різницю від скорочення витрат на них планується виплачувати малозабезпеченим сім'ям після закінчення перших 6 тижнів декретної відпустки.  Зараз вони отримують мінімум £140.98 (близько 4800 грн) на тиждень або ж 90% від тижневої зарплати протягом 33 тижнів декретної відпустки.   Представники Консервативної партії Британії називають подібну  відмінність у декретних коштах дискримінацією, яка, на їхню думку, збільшилася за останні 10 років в два рази.  Депутати вважають, що нова модель виплат краще відображає «закони, цінності і принципи» Великої Британії.  Пропозиція була розроблена ліберально-консервативною групою вчених Bright Blue, яку називають «модернізованим крилом партії Торі».   Bright Blue розробляє законодавчі пропозиції, що стосуються питань дискримінації та прав людини, допомагає батькам визначити найкращий варіант освітніх кредитів для своїх дітей, а також кредитів по догляду за дитиною.  Серед їхніх пропозицій закон, згідно з яким батьки зобов'язані повертати державі кредит по догляду за дитиною тільки тоді, коли вони працевлаштовані і заробляють вище визначеної законом суми.   Зменшення гендерної різниці в оплаті праці було однією з передвиборних цілей Терези Мей, коли вона балотувалася на пост прем'єр-міністра.  І головною причиною подібної дискримінації її партія вважає саме материнство.  Тому новий закон повинен укріпити працюючих жінок у їхніх правах, незалежно від їхнього положення в суспільстві.
Політика "Бояришник" підвезли: Захарченко "створив" Малоросію і вкрав прапор Богдана Хмельницького Глава терористів "ДНР" Олександр Захарченко заявив про "заснування" нової держави "Малоросія". Про це він розповів російським журналістам, передає Інтерфакс. "Ми вважаємо, що держава Україна в тому вигляді, в якому вона була, не підлягає відновленню. Ми, представники регіонів колишньої України, за винятком Криму, заявляємо про заснування нової держави, яка є наступницею України. Ми згодні з тим, що нова держава буде називатися Малоросія, так як сама назва Україна дискредитувала себе", - заявив Захарченко. За словами донецького терориста, столицею "Малоросії" стає місто Донецьк, але Київ залишиться історико-культурним центром без статусу столичного міста. "Державним прапором Малоросії визнається прапор Богдана Хмельницького... Ми виходимо з того, що Донецька народна республіка, поряд з Луганської Народною Республікою, залишаються єдиними територіями України, беручи до уваги Крим, на яких збереглася законна влада", - повідомив бойовик. Крім того, ватажок терористів вирішив ввести надзвичайний стан на три роки на окупованій території Донецької області. "Для уникнення хаосу пропонуємо ввести надзвичайний стан на три роки, на цей час заборонена діяльність будь-яких партій, в цей же термін починаються розслідування із залученням міжнародної громадськості за злочинами в Одесі, на Майдані, на Донбасі", - додав колишній продавець курей.
Економіка Яку квартиру краще купувати для здачі в оренду і як знайти хорошого орендаря Вкладення грошей у нерухомість - один з найефективніших методів не тільки зберегти свої заощадження, а й примножити їх, здаючи квартиру або будинок в оренду. Що краще купити Найбільш популярними у орендарів є однокімнатні квартири. Їх і варто купувати тим, хто збирається нову нерухомість здавати в оренду. Більш того, двокімнатні квартири на 20-30% дорожче аналогічної однокімнатної, а через низький попит на них вартість оренди лише на 10% буде вище, ніж на однокімнатну квартиру. Для якнайшвидшої окупності покупки краще придбати квартиру не в новобудові, а в старому житловому фонді. Таке житло обійдеться мінімум на 20% дешевше, а іноді і на все 100%, ніж у новому будинку. Що стосується метражу, то вважається що ідеальний метраж квартири, що купується для здачі в оренду, - від 30 до 35 метрів. Не варто купувати велику однокімнатну квартиру - орендар навряд чи захоче переплачувати за зайві метри. Також важливо при покупці квартири звернути увагу на доглянутість під'їзду, прибудинкової території та ліфтів, оскільки орендарі теж звертають на це увагу. На вартість оренди і швидкість здачі квартири істотно впливає місце розташування будинку. Традиційно користуються попитом квартири в центрі та наближених до центру районах - саме в цих районах зосереджена майже вся ділова активність городян, а значить, житло в центрі суттєво економить час і гроші на дорогу від будинку до робочого місця. Також орендарі цікавляться квартирами в спальних районах, розташованих недалеко від метро і з добре розвиненою інфраструктурою. Щодо ремонту, то найпростіше буде здати квартиру зі свіжим ремонтом і з хоч і недорогими, але сучасними меблями. Нова або яка перебуває в хорошому стані стара сантехніка, хороші підлоги, красиві і зручні меблі, якісний кухонний гарнітур - все це дозволить підвищити вартість квартири, що здається в оренду . Якщо ж у власника немає можливості поставити в квартирі хороші меблі, тоді кращим варіантом буде здати порожню квартиру. Тим більше що багато людей, які орендують житло на тривалі терміни, вважають за краще в'їжджати зі своїми предметами побуту. Кому здати Найкраще здавати квартиру незнайомим людям. Родичів і друзів відразу виключіть зі списку претендентів на оренду - такі люди часто знаходять виправдання щодо відстрочення платежу і неакуратно ставляться до житла, а висунути  претензію вам буде незручно. Та ж проблема виникне і в разі необхідності підняти вартість квартплати .. Ідеальним варіантом буде незнайомий вам орендар, якому порадили звернутися до вас знайомі або ті ж родичі. У такому випадку ви зможете дізнатися, наскільки надійні і відповідальні люди планують в'їзд, але необхідна психологічна дистанція буде дотримана. Якщо таких немає, тоді інтернет вам на допомогу. У будь-якому випадку з кожним потенційним орендарем потрібно зустрічатися особисто, а під час розмови постарайтеся якомога більше дізнатися про людину. Це допоможе відсіяти недобросовісних квартиронаймачів. Також надійніше буде здати житло людям з інших міст. Вони прив'язані до речей і кожен переїзд складний і ресурсомісткий, тому зацікавлені підтримувати хороші відносини з орендодавцем. Складіть договір оренди У договорі необхідно чітко вказати терміни оренди, а також розмір і терміни оплати. Якщо ви укладаєте довгостроковий договір, то буде краще, якщо в ньому ви пропишете ціну тільки на півроку. У такому випадку ви зможете підвищити вартість оренди, якщо вона виросте на ринку. Також варто прописати в договорі штрафні санкції за прострочення в оплаті за квартиру, а якщо орендар не буде платити протягом місяця, то він повинен буде звільнити житлоплощу. Якщо мешканець вносив заставу, в договорі потрібно прописати це з позначенням внесеної суми. Згідно з українським законодавством, такий договір має бути укладений офіційно і завірений нотаріусом. В такому випадку орендодавець повинен платити податки - 15% від суми. Зате нотаріально завірений договір дає можливість набагато простіше відстояти свої права в суді в разі псування майна або невиконання зобов'язань орендарем. Проте частіше за все сторони укладають неофіційний договір, який є лише засобом контролю виплат. У такому випадку всі розбіжності або питання псування майна вирішуються шляхом переговорів. Також, здаючи квартиру в оренду, варто:           - познайомити майбутніх орендарів з сусідами, які завжди допоможуть вирішити проблеми;           - взяти заставу, якщо в квартирі є стаціонарний телефон з виходом на міжмісто і в інші країни;          - надати орендарям контакти комунальних служб, знайомого електрика і сантехніка, а також інформацію про тарифи на воду, газ і електрику, адреса відділення міліції і поліклініки;          - зберегти паспортні дані мешканців, їхні телефони та місце роботи;        - заздалегідь домовитися про час ваших візитів та правила користування ключами (приходити без попередження до квартирантам не варто, але орендар не повинен міняти замки);           - кожен розрахунок по оренді фіксувати розпискою із зазначенням ініціалів орендаря, суми і дати розрахунку;           - обумовити правила перебування в квартирі сторонніх;           - вимагати ремонту техніки або меблів, якщо поломка сталася з вини орендарів;           - заздалегідь обумовити право мешканців завести або утримувати у вашій квартирі домашніх тварин;           - перевірити стан квартири, коли квартирант буде з'їжджати. Також буде не зайвим після цього змінити замки. Дотримуючись всіх цих правил, можна не тільки добре здати свою квартиру в оренду, але і поберегти собі нерви, а може, і знайти нових знайомих.
Здоров`я Американські лікарі попереджають: нюхати енергетичну "шоколадну пудру" небезпечно У США надійшов у продаж новий продукт - шоколадна пудра. Нова нюхальна пудра Coco Loko складається з шоколаду та інгредієнтів енергетичних напоїв. Виробники кажуть, що, втягуючи її через ніс, отримуєш «прилив ейфорії і мотивацію, яких вистачить, щоб танцювати всю ніч безперервно», пише TheTime. Ця пудра не отримувала дозволу на продаж від Управлінням з контролю за продуктами і ліками США, тому що продають її як харчову добавку, а не їжу або ліки. Але лікарі вважають, що вживати її може бути потенційно небезпечно для здоров'я. Але йдеться тут не тільки про шоколадну пудру. Відповідно до думки лікарів, вдихання будь-якої пудри може викликати побічну дію в носовій порожнині людини. Важливо враховувати орган, через який засіб надходить в організм, а не тільки ефект, який засіб надає, кажуть медики. Вдихання препарату - розповсюджений спосіб введення лікувальних препаратів. Лікарські спреї та аерозолі дають можливість швидко ввести препарат у кров і не витрачати час на перетравлення і розщеплення, як при вживанні ліків орально. Однак людський ніс не пристосований для вдихання дрібних частинок. Подібні дії можуть призвести до запалення слизової оболонки носа, зараження легенів, а також до блокування респіраторного тракту і носових шляхів. Це відбувається через те, що пудри складаються з дрібних частинок, але в їхньому складі можуть бути і додаткові речовини, які можуть привести до погіршення стану носових пазух. Речовини в спреях і інгалятори піддають ніс набагато меншому ризику, бо містять рідину, яка легше сприймається слизовою. Людина ж, що вдихає будь-яку пудру, будь то шоколадна або кокаїн, може пробити діри в своїй носовій перегородці. Пошкоджені носові проходи мають тривалі негативні наслідки через те, що ніс фільтрує повітря на його шляху до легенів. І, якщо в перегородка буде пошкоджена, повітря не буде добре очищатися і сторонні частинки будуть потрапляти просто в легені. Творці нової шоколадної пудри стверджують, що їхній продукт нешкідливий, якщо слідувати інструкції, проте американські лікарі з ними не згодні.
Політика оформление ленты  Гройсман на урочисте засідання Кабміну скликав усіх "колишніх" У Києві на урочисте засідання з нагоди 100-річчя українського уряду прем'єр-міністр України Володимир Гройсман скликав усіх своїх попередників, передає кореспондент АСН. "Шановні колеги, президенти, сьогодні для нас з вами неординарна подія. У цьому році ми відзначаємо 100 років українського уряду. З цього приводу я оголошую урочисте засідання уряду відкритим", - заявив прем'єр. У залі Клубу Кабміну за круглим столом присутній президент України Леонід Кучма, а також прем'єри різних років: Євген Марчук, Юрій Єхануров, Анатолій Кінах, Арсеній Яценюк та члени чинного уряду. Присутнім показали документальні кадри про створення Української Центральної Ради. Як відомо, 28 червня (за григоріанським календарем) 1917 року був створений Генеральний секретаріат - виконавчий орган Української Центральної Ради.  
Події оформление ленты  У Миколаївській області загорівся переробний завод На відкритій території приватного підприємства з переробки покришок поблизу с. Велика Корениха Миколаївської області в понеділок, 17 липня, почалася пожежа через загоряння старих покришок. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Миколаївській області. "На момент прибуття перших оперативно-рятувальних підрозділів вогонь охопив вже 500 кв.м. До ліквідації пожежі було залучено 9 одиниць техніки та 30 осіб. Також місцевими органами влади здійснювалися заходи щодо залучення додаткової техніки для підвезення води до місця події", - йдеться в повідомленні. Через кілька годин пожежу було локалізовано, її причина ще з'ясовується. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що голова ОДА Андрій Гордєєв заявив, що причиною численних лісових пожеж, які протягом останнього часу вирують у Херсонській області, є навмисні підпали.
Політика Україна сьогодні як ніколи потребує об'єднання країни Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що український народ вимагає єдності для розвитку країни. Про це він заявив на засіданні з нагоди 100-річчя українського парламенту, передає кореспондент АСН. "100 років тому була створена Українська народна республіка, яка була в мріях багатьох поколінь. Тоді ж був створений центральний секретаріат - уряд УНР... На превеликий жаль, тоді не вдалося узаконити незалежність. Тому що в багатьох випадках боротьба велася не за Україну, а за владу", - заявив він. Гройсман нагадав, що до 1991 року Україна пройшла страшні випробування, починаючи з Другої Світової війни, Голодомору, закінчуючи репресіями. "Упевнений, що сьогодні за часів шаленої військової агресії проти нашої держави, наша країна, наше суспільство, української народ вимагає єдності. Аналізу того, що сталося 100 років тому... Упевнений, що сьогодні ми повинні бути об'єднані єдиним прапором і метою - побудувати єдину і сильну країну", - уточнив він. Прем'єр упевнений, що "сьогодні ми можемо об'єднатися, боротися не за владу, а за успіхи країни".
Події оформление ленты  У Донецькій області невідомі злили фекалії в Блакитні озера На території міста Лиман Донецької області виявлено забруднення стічними водами землі в курортній зоні. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області. "Встановлено, що 7 липня в Лиманський відділ поліції Слов'янського ОП ГУНП в Донецькій області від начальника Управління Держпродспожівслужби в місті Лиман надійшло повідомлення про виявлення забрудненої стічними водами земельної ділянки, розташованої на території баз відпочинку в районі одного з Блакитних озер", - йдеться в повідомленні . Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 239 (забруднення або псування земель речовинами, відходами чи іншими матеріалами, шкідливими для життя, здоров'я людей або довкілля, внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей або довкілля) КК України. Розслідування триває.  
Дозвілля оформление ленты  Кадиров - свідок, наречена - модель. 40-річний Басков знову надумав одружитися Російський співак Микола Басков, якому заборонений в'їзд в Україну, зробив пропозицію телеведучійі блогеру Вікторії Лопирьовій. Відео пропозиції руки і серця і одягання обручки на руку опублікував на своїй сторінці в інстаграм глава Чечні Рамзан Кадиров. Також на відео Басков попросив Кадирова бути його свідком на весіллі, яке відіграють у Грозному. Поки незрозуміло, чому Басков вирішив робити пропозицію російській блондинці на прийомі, влаштованому на честь презентації футбольного Клубу "Ахмат". Кадиров також пообіцяв організувати з приводу одруження співака "весілля століття". Нагадаємо, російський співак Микола Басков вперше одружився в 2001 році з дочкоюсвого продюсера Бориса Шпігеля - Світланою. Через п'ять років у них народився син Броніслав. Через шість років вони розлучилися. Але вже через кілька місяців артист оголосив про заручини з королевою краси Оксаною Федоровою. Однак далі заручин справа не пішла. Через кілька років пара розлучилася, і Басков тут же завів роман з балериною і світською левицею Анастасією Волочковою, з якою зустрічався 2 роки. Однак у 2013 році Басков почав зустрічатися зі співачкою Софі Кальчевою.
Політика Марчук вважає, що заява Захарченка про "Малоросію" може зірвати Мінський процес Заява ватажка "ДНР" Олександра Захарченка про створення так званої "Малоросії" може заблокувати переговори контактної групи в Мінську, заявив у вівторок на урочистому засіданні Кабінету міністрів представник України в підгрупі з безпеки ТКГ Євген Марчук, передає кореспондент АСН. Також Євген Марчук заявив, що українська сторона очікує реакції на заяву ватажка "ДНР" з боку спецпредставника ОБСЄ в Тристоронній контактній групі. "Звертаємося до ОБСЄ з тим, щоб вона зробила офіційну заяву, це завжди робить представник ОБСЄ Сайдік ... коли робить заяву головний координатор ОБСЄ, це вважається об'єктивною оцінкою", - заявив представник України в підгрупі з безпеки ТКГ Євген Марчук журналістам у вівторок у Києві. Водночас час Марчук зазначив, що Україна з переговорного процесу виходити не має наміру.
Кримінал Екологи розповіли про жорстоке поводження з дельфінами у столичному дельфінарії Екологи вказують на жорстоке поводження з дельфінами у столичному дельфінарії. Сьогодні вони скликали прес-конференцію з цього приводу в Києві. "Генеральна прокуратура знову опечатала київський дельфінарій "Немо". Вже є рішення суду про закриття київського дельфінарію "Немо". Це не перше рішення суду, але ми сподіваємося, що останнє. Не дивлячись на те, що дельфінарій закривається не за фактом жорстокого поводження з тваринами, оскільки сам закон (про охорону тварин. - АСН) ще "слабкий", дуже добре, що ця в'язниця для дельфінів буде ліквідована", - заявив директор Київського еколого-культурного центру Володимир Борейко, передає кореспондент АСН. З його слів, в Одесі "брати Кучуки і Кисловський під маркою "Нерум" зібрали 30 дельфінів нібито для реабілітації. Дельфінів для дельфінаріїв можна купити або у браконьєрів, або в Японії - єдиній країні світу, де дозволений вилов дельфінів. Через жахливі умови утримання дельфіни живуть в неволі не більше 5-6 років, тоді як на волі - більше 30. "У Києві дельфінарій "Немо" був відкритий в порушення всіх земельних дозволів. Адже земельну ділянку, де встановили дельфінарій, виділили під заправку. Але більше 10 років він незаконно працював у столиці", - додав Борейко. Він підкреслив, що подібний дельфінарій вже закритий у Харкові через грубі порушення утримання дельфінів у хлорованій, а не морській воді, а також через те, що він забруднював навколишнє середовище. У свою чергу, президент Асоціації зоозахисних організацій України Ася Серпінська додала, що в дельфінарії "Немо" жорстоко ставилися до дельфінів. "Дельфіни, по суті, були ув'язнені в обмежений простір басейну, тоді як у природних умовах щодня вони повинні пропливати більше 80 км. Дельфінів жорстоко дресирували, через що вони не жили більше 5 років", - сказала вона. Екологи закликали Генеральну прокуратуру довести кримінальне провадження щодо керівництва "Немо" до логічного кінця: "Щоб цей незаконний оазис жорстокого поводження з дельфінами був закритий". Водночас, як розповіли в прокуратурі АСН, дельфінарій не зупиняє свою роботу, посилаючись на те, що "йому нікуди вивезти дельфінів".
Політика В "ЛНР" відмовляються вступати в "Малоросію" Захарченка. Їх забули запитати Так званий голова народної ради терористичної організації "ЛНР" Володимир Дегтяренко спростовує участь "офіційних представників ЛНР" в новоутворенні, яке анонсував глава бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко. Про це повідомляють сайти, підконтрольні сепаратистам. "Луганська народна республіка не направляла своїх офіційних делегатів до Донецька для участі в засіданні представників регіонів України. Більш того, ми навіть не були поінформовані про намір провести цей захід, з нами це питання не узгоджувалось", - заявив він. На думку Дегтяренка, створення "Малоросії" недоцільно. "Адже подібні рішення можна приймати тільки з урахуванням думки самого народу. Крім того, на сьогодні ми дотримуємося Мінських угод, альтернативи яким немає", - уточнив бойовик. Він двічі зазначив, що у "ЛНР" не питали, чи хочуть вони в "Малоросію". Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава терористів "ДНР" Олександр Захарченко заявив про "заснування" нової держави "Малоросія".
Події За добу в Україні повісилися двоє бійців АТО За минулу добу в Україні вчинили суїцид двоє бійців, які воювали в зоні АТО на Донбасі. Один боєць повісився в селі Громівка Херсонської області. Як повідомила журналістка Любов Лагутенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, боєць звів рахунки з життям після розмови зі священиком. "Боєць контужений був, пішов до церкви знайти душевну втіху. Після попівської сповіді прийшов і повісився. Можна тільки здогадуватися, що порадив йому провокатор з хрестом", - повідомила вона. Другий трагічний випадок стався в лісосмузі на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Львівській області. Там знайшли повішеним офіцера оперативного резерву Збройних сил України. Загиблий перебував на навчаннях оперативного резерву першої черги від однієї з військових частин ЗСУ. В даний момент відомо, що явних ознак насильницької смерті не виявлено. У центрі припускають, що військовослужбовець вчинив самогубство. Військова прокуратура буде розслідувати інцидент. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні на початок червня 2017 року зареєстровано близько 500 випадків самогубств учасників антитерористичної операції на Донбасі. Читайте також: Самогубства в армії: що зробила держава, щоб їх не було і що думають про це бійці АТО
Економіка оформление ленты  Нерухомість у Грузії. Всі переваги і недоліки придбання іноземної житла Навряд чи знайдеться людина, яка не мріє мати будиночок або квартиру біля моря, в країні з приємним кліматом, добродушними місцевими жителями і відсутністю мовного бар'єру. Всі ці якості стимулюють українців купувати нерухомість у Грузії. Мало того, що ви вигідно інвестуєте гроші, оскільки купуєте житло, яке під час вашої відсутності можна здавати в оренду, так при покупці нерухомості вартістю понад 35 тис. доларів у Грузії іноземцю надається ще і вид на проживання. При цьому податки з нерезидентів не стягуються. Після п'яти років проживання в країні сміливо можна подавати на громадянство. Але все ж більшість громадян України купують грузинські квартири переважно як спосіб вигідного капіталовкладення, а не для зміни громадянства. Пропозицій на ринку нерухомості повнісінько. І як тільки не викручуються грузинські будівельні компанії, щоб стимулювати іноземців купити квартиру саме у них. Одні просто рекламуються в наших ЗМІ, інші - організовують показові тури в Грузію, треті - обіцяють величезні знижки, четверті - тривалу безпроцентну розстрочку. Наприклад одна з девелоперських компаній пропонує безкоштовний тур, в якому всі витрати на переліт, проживання, харчування, а також відпочинок і розваги фірма бере на себе. У компанії пропонують квартири по 27 500 тис. доларів і стверджують, що в разі здачі їх в оренду інвестиції окупляться протягом 4-х років. У кого немає такої суми відразу, можна взяти розстрочку і платити по 350 доларів на місяць. Приваблива така пропозиція ще й тим, що за невелику доплату можна отримати апартаменти під ключ: з меблями, євроремонтом і побутовою технікою. А всі документи на нерухомість можна оформити всього за 1 день. Але є один нюанс, така низька ціна актуальна лише в тому випадку, коли покупець інвестує гроші в будівництво житлових комплексів. Тобто в реальності на місці будинку - тільки фундамент, в кращому випадку. Таке придбання завжди має ризики - будівництво можуть заморозити або істотно прострочити здачу будинку в експлуатацію, внести в проект непередбачені зміни або взагалі замість обіцяного поруч парку вигнати нову висотку. У Мережі можна знайти багато коментарів українців, які спробували інвестувати у нерухомість у Грузії. У когось будинок вище на кілька поверхів, ніж зазначено в проекті, хтось говорить про те, що проект прибудинкової інфраструктури обіцяв басейн, але в підсумку - його не побудували. Але найчастіше українські вкладники в грузинську економіку скаржаться на затягування будівництва. «Купував коли ще фундамент заливали, тоді обіцяли, що будинок буде здаватися в обумовлений термін, а це листопад 2016-го. Був заявлений басейн, і ще ми не знали, що ліфти будуть платними. Басейни вже прибрали з проекту, натомість додали платні ліфти, а будинок досі не готовий. Зараз травень 2017-го і не скоро,мабуть, до введення в експлуатацію, так як вирішили ще добудувати 5 поверхів, хоча дуже сумнівно, тому що на початку говорили, що фундамент розрахований на 38 поверхів», - написав на одному з форумів Арсен. «Будинок повинен мав бути зданий на початку травня, коли я зателефонувала обіцяли що до кінця травня, і ось зараз дзвоню - отримую відповідь - влітку, коли не знаємо, але ремонт можете починати робити», - написала інвестор з України  «Я придбав два номери в жовтні місяці 2016 року. Хотілося б бачити або отримати від когось зрозумілу відповідь, коли почнеться будівництво. Шашлик, вино, пісні - це все відмінно, годі й казати. Але вже листопад. Ніякі роботи на ділянці не ведуться».  На сайті компанії є відеотрансляція об'єктів, які перебувають на стадії будівництва. Видно, що роботи на будівництвах ведуться. Також, за деякими відгуками, виявилося, що і ознайомчі тури в Грузію не такі вже й безкоштовні. «Взагалі інфотур безкоштовний тільки за умови, що ти відразу ж у турі купуєш нерухомість, якщо немає платиш 600$ за одного - розміщення в номері. І 750$ за одного в одномісному. АЛЕ НАВІТЬ якщо ти купуєш, то з договору вичитують ТІЛЬКИ 600$!!!» - пишуть на форумі. Варто зазначити, що ризики вкладень у нерухомість під час будівництва існують не тільки в контексті інвестування в нерухомість Грузії, але в будь-якій іноземній державі. Головна проблема - ви живете в іншій країні і не можете повсюдно контролювати, як будується ваш будинок, не берете участі в ухваленні важливих рішень щодо можливої ​​зміни проекту, і всі новини, що стосуються будівництва, фактично, дізнаєтеся останніми, якщо дізнаєтеся взагалі. Найгірший варіант, коли будівництво визнавали незаконним, зносили, або заморожували будівництво. Деякі будинки роками можуть роками стояти не заселеними, оскільки забудовник, зібравши гроші на стадії будівництва, не вважав за потрібне витрачається на введення будинку в експлуатацію. З огляду на всі моменти покупцеві доведеться самому вибирати - платити більше за квартиру в добудованому будинку, або - менше, вклавши в нерухомість на стадії фундаменту. У будь-якому випадку, при покупці житла на стадії будівництва, майбутнім покупцям варто уважно вивчити попередній договір, і бажано з юристами. У договорі варто прописати всі нюанси, в тому числі і компенсацію за несвоєчасну здачу будинку в експлуатацію.
Політика В Україні створять Раду прем'єр-міністрів. Без Азарова і Тимошенко Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що в Україні створять Раду прем'єр-міністрів. Про це він сказав на засіданні з нагоди 100-річчя українського уряду, передає кореспондент АСН. "У мене з'явилася щойно така думка, що в цьому сторіччі треба утворити, якщо на це буде ваша згода, Раду прем'єр-міністрів", - заявив він. З його слів, на Раді прем'єр-міністрів можна буде розглядати ті питання, які є стратегічно важливими для розвитку нашої держави. "І таке рішення, я думаю, було б хорошим для обміну досвідом, який накопичений за 25 років становлення нашої держави", - сказав він. Гройсман ще раз привітав усіх присутніх із сьогоднішньою датою і згадав часи становлення українського уряду. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на урочисте засідання з нагоди 100-річчя українського уряду прем'єр-міністр України Володимир Гройсман скликав усіх своїх попередників. У залі Клубу Кабміну за круглим столом присутній президент України Леонід Кучма, а також прем'єри різних років: Євген Марчук, Юрій Єхануров, Анатолій Кінах, Арсеній Яценюк та члени діючого уряду. На засіданні не було Юлії Тимошенко та Миколи Азарова.
Політика Турчинов відповів будівельнику "Малоросії" Захарченку: "Це збочене марення Дебілоросії" Заява глави бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка про створення нової "держави" "Малоросії" говорить про агресивні плани Кремля і є аргументом на користь ухвалення Україною закону про деокупацію Донбасу. Про це заявив секретар РНБО України Олександр Турчинов на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. "Ця збочене марення, написане в Кремлі, і озвучене рядженими блазнями, начебто Захарченком, свідчить про бажання московських «стратегів» знову відновити просування військової агресії на захід, втягуючи в криваві жорна нові регіони України. Ці неадекватні і провокаційні плани - це ще один аргумент на користь ухвалення закону «Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької та Луганської областей». Доля кремлівського плану «Малоросія-17» буде аналогічною «Новоросії-14» або будь-якій іншій «Дебілоросії» путінського формату", - написав голова РНБО Турчинов зазначив, що подібні плани - "це ще один аргумент на користь ухвалення закону "Про особливості державної політики щодо відновлення державного суверенітету України над тимчасово окупованою територією Донецької і Луганської областей" і необхідності прискорення звільнення сходу країни від російських окупантів і підконтрольного їм кримінально-сепаратистського бруду". Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава терористів "ДНР" Олександр Захарченко заявив про "заснування" нової держави "Малоросія". 12 липня повідомлялося, що Рада національної безпеки і оборони на чолі з секретарем Олександром Турчиновим у законі про деокупацію Донбасу чітко визначає ці території як окуповані Росією.
Політика оформление ленты  Американські священики помолилися за Дональда Трампа і спровокували скандал Бути президентом важко, і часто обраний кандидат потребує будь-якої доступної йому підтримки, будь вона земна або небесна. Проте недавні фотографії протестантських священиків, що покладає руки на Дональда Трампа в молитві, викликали повальну критику на адресу американського президента, повідомляє The Washington Post. Релігійні лідери стверджують, що молилися про те, щоб «Господь послав президенту підтримку, захист і надприродну мудрість». Священик Вільям Барбер II, лідер кількох морально-орієнтованих груп, які агітують проти політики Трампа, заявив, що подібне дійство лише «релігійне зловживання, порівнянне з єрессю». Він не раз критикував політиків, які використовують релігійні тексти як прикриття, для прийняття законів, які шкодять людям. І він не щадить церковних лідерів, які підтримують таких політиків. В недавньому інтерв'ю він заявив, що в Біблії мало говориться про аборти, молитви в школах і одностатеві шлюби. А ось питання медичного забезпечення має розглядатися в світлі церковних законів. «Республіканський курс на позбавлення деяких верств населення медичного забезпечення перетворює добробут на жадібність, це лицемірство і гріх. 22 мільйони осіб - робітничий клас - постраждають від нового закону. Коли ти знаєш, що від твоїх дій постраждають діти, недієздатні та ветерани, але все одно їх здійснюєш - це гріх». Трамп стверджував, що він є пресвітеріанином, але церкву він не відвідує і не приєднався до жодної з пресвітеріанських церков у Вашингтоні. При цьому більшість прихожан протестантських церков голосували за саме за нього. Опитування, проведене в квітні, показало, що 80% білошкірих протестантів, які щотижня відвідують церкву, схвалюють політику Трампа. Один з присутніх на молитві священиків, написав на своїй сторінці в Twitter, що це було «неофіційне зібрання друзів». І що молилися вони про ті самі речі, яких всі люди просять для себе і своїх близьких: мудрість, захист, підтримка. Барбер вважає, що релігійні лідери повинні питати з президента, а не покладати на нього руки. «Вони поводяться як імперські жерці, а не як пророки Господа», - переконаний він.  
Кримінал оформление ленты  Суд не захотів дивитися відео стеження за Розенблатом Суд відмовив прокурорам Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у взятті до уваги і перегляді відео стеження за народним депутатом Бориславом Розенблатом, передає кореспондент АСН із зали Солом'янського суду, в якому у вівторок обирається запобіжний захід нардепу. Так суддя Світлана Кушнір підтримала позицію адвокатів Розенблата - ті заявили, що повне відео триває близько 60 годин, а дивитися нарізане відео - неправильно. У той же час прокурори запевняють, що в нарізці відео не спотворено зміст того, що відбувається: "Нарізка з матеріалами слідчих дій... Це не додаткові матеріали, це вибрані фрагменти", - сказав прокурор САП Володимир Кривенко. Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить суд обрати для нардепа запобіжний захід у вигляді застави в 10 млн грн, а також наполягає на тому, щоб він здав закордонний паспорт, так як впевнена, що нардеп спробує втекти з України, заявив у суді прокурор САП Володимир Кривенко. "Застава в розмірі 102 000 60 гривень. Її ми розраховували, враховуючи майновий стан і неправомірну вигоду, яку він отримав. Пан Розенблат має нерухомість у Німеччині, де може ховатися від слідства", - зазначив Кривенко. Також прокурор заявив, що Розенблат може впливати на свідків, але його охорона співпрацює зі слідством.   Сам же нардеп Розенблат сказав, що йому соромно перед платниками податків за роботу НАБУ, яке "займається дискредитацією парламенту". "Дивлячись вам в очі... Ніколи в житті не впливав на суддів і адвокатів. Завжди вимагав одного: діяти за законом", - сказав депутат. Оскільки Верховна Рада дала згоду лише на притягнення Борислава Розенблата до відповідальності, але не його затримання і арешт, то суд як запобіжний захід обирає або заставу, або особисте зобов'язання. Нагадаємо, 19 червня НАБУ затримало охоронця нардепа Розенблатта з $200 000. Депутат назвав це "провокацією". Уже 11 липня депутати Верховної Ради більшістю голосів підтримали подання генпрокурора про зняття недоторканності з нардепа Борислава Розенблата, якого напередодні виключили з "Блоку Петра Порошенка", і його колеги з "Народного фронту" Максима Полякова. Юрій Луценко заявив, що обидва вони є фігурантами так званої "бурштинової справи".
Суспільство У Житомирській області соцслужби забрали дітей у батьків-вегетаріанців Соціальні служби в селі Буки Житомирської області забрали у батьків трьох дітей через скарги сусідів, що голодні діти постійно просять у них їжу. Батьки дітей - вегетаріанці, вони запевняють, що діти також є вегетаріанцями за переконаннями, передає ТСН. Як розповів батько діток, вони їдять гречку з травами, салати - огірки, помідори й олію. Відсутність у раціоні трьох дітей м'яса дорослі проблемою не вважають. Ця родина оселилася в Буках 5 років тому. Односельці запевнили соціальні служби, що голодні діти регулярно просять поїсти у сусідів. Люди спочатку поскаржилися в сільраду. Там ситуацію досліджували і вирішили забрати малюків у притулок. У притулок на 4 місяці забрали всіх трьох дітей - Богдану, Ангеліну і Льва. Старша дівчинка розповіла, що в притулку матюкаються, курять, не так часто випускають на вулицю, але в цілому дитина задоволена. У центрі ж дітей називають доглянутими і здоровими.Чи віддадуть дітей назад батькам - вирішить суд. Батьки збираються подавати зустрічний позов на соціальну службу і впевнені в своїй перемозі. Однак лікарі кажуть, що в багатьох країнах світу вегетаріанство дітей заборонено, а в Італії навіть готують закон, який передбачає тюремне ув'язнення для тих, хто забороняє дітям їсти м'ясо.
Політика оформление ленты  Оприлюднено відео плювка нардепа Мосійчука в обличчя Капліну Народный депутат от фракции Радикальной партии Игорь Мосийчук утром 18 июля возле Печерского райсуда в Киеве заплевал и побил нардепа от БПП Сергея Каплина. Видео произошедшего обнародовали на сайте «Эспрессо». Мосийчук пришел под суд поддержать лидера партии Олега Ляшко, которого подозревают в совмещении статуса нардепа и работе главредом издания «Политика». Что именно стало причиной резкого обострения между парламентариями неясно, но перед входом в здание Мосийчук плюнул в лицо Каплину, после чего началась драка.   Народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук вранці 18 липня біля Печерського райсуду в Києві заплював і побив нардепа від БПП Сергія Капліна. Відео події оприлюднили на сайті «Еспрессо». Мосійчук прийшов під суд підтримати лідера партії Олега Ляшка, якого підозрюють в поєднанні статусу нардепа і роботі головним редактором видання «Політика». Що саме стало причиною різкого загострення між парламентаріями неясно, але перед входом в будівлю Мосійчук плюнув в обличчя Капліну, після чого почалася бійка. «Дави червону гниду! Тільки що під Печерським судом червонопузі гниди на чолі з нардепом від БПП Капліним на гроші проросійських олігархів Льовочкіна - Фірташа влаштували нібито перформанс-мітинг проти Радикальної партії Олега Ляшка», - пізніше заявив Мосійчук.
Політика Франція і Німеччина закликали Росії засудити заяви ватажка «ДНР» про якусь «Малоросію» Німецький федеральний уряд та Міністерство закордонних справ Франції закликали Росію засудити заяву лідера терористів так званої «ДНР» Олександра Захарченка про новий проект під назвою «Малоросія». Про це передає Інтерфакс-Україна. «Ми закликаємо Росію засудити цей факт, який представляє собою порушення Мінських угод і зраду духу переговорів у нормандському форматі», - заявили французькі дипломати. У Франції підкреслили, що залишаються прихильниками суверенітету і територіальної цілісності України. Від Росії також зажадали «посилити дії, щоб покласти край конфлікту» на Донбасі. У свою чергу федеральний уряд Німеччини засудив заяву Захарченка, який «не має легітимного права говорити за цю частину України». «Очікуємо, що Росія також негайно засудить цей крок, не поважатиме і не визнає його», - заявили в Німеччині. У Берліні відзначили, що єдиний шлях припинення війни - це переговори, виконання Мінських угод Росією, Україною і бойовиками на Донбасі, яких підтримує Москва. Нагадаємо, 18 липня Захарченко заявив про об'єднання «ДНР» і «ЛНР» і заснування якоїсь «Малоросії». Однак пізніше з'ясувалося, що «ЛНР» ніхто не попередив, і ця частина терористів не має наміру вступати в нову «державу».
Економіка Які вакансії користуються попитом у Китаї та скільки в цій країні заробляють іноземці Рівень безробіття в Китаї, незважаючи на найбільшу кількість громадян на планеті, на сьогодні складає всього 4%. Ринок праці у цій країні величезний і повний привабливих пропозицій не тільки для самих китайців, але і для людей з усіх куточків світу. Тому робота в Китаї для українців при належній завзятості і цілеспрямованості - цілком досяжне завдання. Але варто пам'ятати, що з огляду на доходи на душу населення в Китаї багато заробити, швидше за все, не вийде. Зате проживання в цій країні не таке вже дороге. Головне - вища освіта Перше, що може перешкодити українцям працювати в Китаї, - мовний бар'єр, адже китайська - є однією з найскладніших мов у світі. Однак якщо ви добре знаєте англійську - дорога вам відкрита майже всюди. Але навіть не володіючи ні тією, ні іншою, роботу в Китаї можна знайти. Часто в школи та інші навчальні заклади потрібні вчителі і викладачі російської мови. Без наявності вищої освіти в Китай краще не їхати - дешевої робочої сили в країні і так предостатньо. Для успішного працевлаштування важливий також професійний досвід і навички. Це якщо йдеться про висококваліфіковані професії, зокрема інженери, ІТ-спеціалісти тощо. Що потрібно для офіційного працевлаштування Для того щоб офіційно працевлаштуватися в Китаї, потрібно заздалегідь знайти китайського роботодавця, готового найняти іноземця та оформити спеціальну ліцензію на роботу, оформити робочу візу і після прибуття в Китай протягом доби пройти реєстрацію і в місцевому бюро праці отримати дозвіл на роботу. На це все може піти близько 2 місяців. Протягом місяця вам потрібно подати заяву для отримання посвідки на проживання, яке переважно видається на 1 рік. Потім її можна продовжити. Де шукати роботу Шукати вакансію можна в різних соціальних мережах через людей, які вже працювали в цій країні або до цих пір працюють, ну або принаймні проживають. Також можна пошукати роботу на спеціальних китайських сайтах: chinajob.com, 51job.com, zhaopin.com, careerjet.cn, cn.indeed.com, learn4good.com А ще для іноземних студентів існують різні програми обміну або стажування в китайських компаніях. На які вакансії можуть претендувати українці У Китаї легко знайдуть роботу IT-фахівці, інженери, архітектори. Але найбільші шанси працевлаштуватися у тих, хто добре володіє англійською мовою. Оскільки майже всі китайські виробництва так чи інакше працюють на експорт, відповідно, у всіх великих підприємствах необхідні співробітники зі знанням англійської мови - для контактів із зарубіжними партнерами. Тому у людини, яка володіє англійською на вищому рівні, є великі шанси влаштуватися в одну з таких компаній перекладачем, консультантом або офісним працівником. Ще одна з найбільш затребуваних професій в Китаї - викладач англійської мови в місцевих школах, університетах та приватних навчальних закладах. Китайці шукають викладачів англійської серед іноземців, так як у місцевих чути дуже сильний акцент, що утруднює процес навчання. При цьому, якщо вас запросять працювати в просту школу, вам не обов'язково мати досвід викладання або відповідний диплом. А ось при влаштуванні на роботу в престижну мовну школу все це знадобиться. Однак перш за все потрібно пройти онлайн-співбесіду на знання розмовної мови. Середня зарплата складе 1300 доларів на місяць, але можна ще давати приватні уроки за 25 доларів на годину. Жінки з відповідною зовнішністю можуть працювати в Китаї ведучими на телебаченні, моделями, танцівницями, в різних сферах розваг або послуг, навіть у цирку. Таку роботу найпростіше знайти в таких великих містах, як Пекін і Шанхай. Знайти в цій сфері собі роботу можуть і чоловіки. Оплачується така праця в сфері обслуговування і розваг від 600 до 1500 доларів на місяць. В цілому середня заробітна плата в Китаї в 2017 році становить близько 770 доларів на місяць. Багато залежить від регіону, наприклад, у Пекіні цей показник сягає 1300 доларів, в інших великих містах в районі 1000 доларів. Офіційна мінімальна заробітна плата в Китаї в 2017 році 315 доларів на місяць.
Економіка Хороша новина від «Укренерго»: немає необхідності продовжувати надзвичайний стан Немає підстав для продовження надзвичайних заходів на ринку електроенергії України. Про це заявили в державній компанії «Укренерго». НС раніше ввели на тлі дефіциту вугілля антрацитної групи для роботи ряду теплоелектростанцій (ТЕС). Як заявив в. о. глави «Укренерго» Всеволод Ковальчук, термін дії надзвичайних заходів в енергетиці закінчився, і зараз немає законодавчих підстав для його продовження, передає УНІАН. За словами Ковальчука, відсутня особлива необхідність у продовженні надзвичайних заходів, так як ТЕС мають достатні запаси антрациту. Разом з тим директор підприємства підкреслив, що необхідність у введенні надзвичайних заходів в енергетиці теоретично знову може виникнути в жовтні. Нагадаємо, з 17 лютого по 17 липня 2017 року Україна діяли надзвичайні заходи в енергетиці.
Суспільство Суд оштрафував пранкера Седюка за демонстрацію сідниць на «Євробаченні» Дніпровський районний суд Києва оштрафував пранкера Віталія Седюка за демонстрацію оголених сідниць під час «Євробачення-2017». Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець. За її словами, суд визнав пранкера винним у хуліганських діях і призначив йому штраф, хоча прокуратура просила призначити правопорушнику покарання у вигляді 240 годин громадських робіт. Штраф становитиме 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян - близько 8500 гривень. Нагадаємо, пранкер вискочив на сцену «Євробачення-2017» у Києві під час виступу Джамали, він загорнувся в прапор Австралії і зняв штани, продемонструвавши глядачам сідниці. Охоронці швидко прибрали Седюка зі сцени, пізніше його заарештували правоохоронці. Згодом суд обрав Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання.
Культура оформление ленты  У Софії показали 100 безцінних шедеврів «петриківки» Проект «100 безцінних шедеврів «петриківки», зібраних під час етнографічних експедицій першої половини ХХ століття, презентували сьогодні в Києві. У Національному заповіднику «Софія Київська» вперше оприлюднили унікальні акварельні ескізи з фондів. На звороті більшості малюнків олівцем написане прізвище Евенбах, що дозволяє припускати, що автором була саме вона. «Повністю впевненими в тому, що це роботи Евенбах, ми зможемо бути тільки після детального вивчення робіт і мистецтвознавчої експертизи, - пояснює генеральний директор Національного заповідника «Софія Київська» Неля Куковальська. - Ця знахідка тривалий час лежала у нас в фондах. Замальовки нам дісталися у спадок від Академії архітектури України, яка розташовувалася тут, в «Софії Київській», у Будинку Митрополита». Свою роботу представляє і сучасний майстер петриківського розпису з села Петриківка Галина Назаренко. Вона показує розпис на стіні у фойє виставкової зали «Хлібня». «Петриківку переважно малюють жінки, але зараз у сучасному розписі вже є метри чоловіки. Найстаршому художнику, який живе в Петриківці, 95 років. Знаєте, я помітила, що у чоловіків дуже гарно півні виходять, красивіше, ніж у жінок», - говорить Ніна Бурневич, арт-менеджер, що працює з петриківськими художниками.
Політика У Росії усвідомили, що «Малоросія» не вписується в Мінські угоди Створення «Малоросії» не узгоджується з Мінськими угодами. Таку думку висловив повноважний представник РФ в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Борис Гризлов. «Ця ініціатива не вписується в мінський процес, я сприймаю це тільки як запрошення до дискусії, ніяких правовстановлюючих наслідків ця заява не має», - заявив він, передає «Газета.ру». На думку Гризлова, оголошення «Малоросії» є елементом інформаційної війни, а не предметом реальної політики. Крім того, про створення «Малоросії» нічого не знав і помічник російського президента Владислав Сурков, який курирує терористів Донбасу . Як заявили РБК два джерела, близькі до адміністрації Путіна, ініціатива Захарченка була несподіванкою. «Ініціатива 100% йшла не від Суркова», - заявило джерело. У свою чергу близький до Суркова експерт Олексій Чеснаков заявив, що проект створення «Малоросії» висунутий рядом письменників і блогерів, близьких до ватажка терористів «ДНР». «Проект швидше літературний, ніж політичний. До реальної політики малоросійська ініціатива не має стосунку», - сказав він. Нагадаємо, 18 липня Захарченко заявив про об'єднання «ДНР» і «ЛНР» й заснування такої собі «Малоросії». Однак пізніше з'ясувалося, що «ЛНР» ніхто не попередив, і ця частина терористів не має наміру вступати в нову «державу».
Політика оформление ленты  Забіяка Мосійчук подасть на обпльованого Капліна в суд за наклеп Народний депутат від фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук заявив, що звернеться із судовим позовом про захист честі і гідності до парламентарія від БПП Сергія Капліна. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook. Він заявив, що ціна позову 1 мільйон гривень, якщо Мосійчук переможе, то гроші будуть розподілені між дитячими будинками Полтавської області. «Ця шавка Льовочкіна і Фірташа звинувачує мене, що сьогодні під Печерним судом під час нашої сутички я був у стані алкогольного сп'яніння. Це абсолютна і цинічна брехня!!!» - підкреслив парламентарій. Він також розповів, що в Івано-Франківську побував у місцевому наркодиспансері, пройшов повне медичне обстеження, здав аналізи крові і сечі на вміст алкоголю і наркотичних речовин. «Результат негативний.  Не вживав ні алкоголю, ні тим більше наркотиків!» - додав Мосійчук. Нагадаємо, Мосійчук вранці 18 липня біля Печерського райсуду в Києві заплював і побив нардепа від БПП Сергія Капліна.
Суспільство оформление ленты  У Києві шукають піклувальника для лелеченяти, що зламало ноги Київська команда рятувальників тварин на своїй сторінці в соцмережі шукає тих, хто б міг допомогти фінансово у лікуванні і в подальшому утриманні лелеченя, що випало з гнізда. За словами рятувальників, в результаті падіння з великої висоти пташеня зламав обидві ноги і постраждалі кінцівки знаходяться в такому жалюгідному стані, що їх швидше за все ампутують. Так що лелеці потрібен будинок, де йому зможуть забезпечити відповідні умови - птах ніколи не зможе бути самостійним і жити в дикій природі. Рятувальники просять відгукнутися відповідальних громадян, так як самі опікуватися птахом не в змозі, а всі притулки для птахів у столиці переповнені і прийняти пташеня не можуть. "У селі Рожни з гнізда випав лелека-підліток, переламавши при падінні обидві ноги. Зараз лелека доставлений до Києва, але ним нема кому займатися. Лелеку треба відвезти до ветклініки для операції (швидше за все ампутують одну, а може, і обидві лапи). Після операції лелеці потрібна реабілітація. А якщо ампутують обидві лапи, то довічне утримання в домашніх умовах. Лелеки приручаються, він зможе жити вдома", - кажуть рятувальники.
Здоров`я Відмова від цукру на дев'ять днів кардинально змінює здоров'я людини - дослідження Нове дослідження було опубліковано в журналі Obesity. Його результати показують, що цукор шкідливий не тільки через свою калорійність, а через його вплив на обмін речовин в організмі людини, повідомляє The Independent.. У процесі дослідження лікарі замінили в раціоні 43 дітей, які страждають від надмірної ваги, цукор на крохмаль. В результаті рівень холестерину вирівнявся і рівень інсуліну в крові значно впав. Автором дослідження є Роберт Ластіг - дитячий ендокринолог лікарні UCSF Benioff, в Сан Франциско. Він переконаний, що результати дослідження мають стимулювати батьків стежити за тим, що споживають їхні діти, особливо за кількістю цукру. Його робота змагається з загальною думкою, що часто нав'язується бізнес-корпораціями, що ожиріння і пов'язані з ним хвороби є результатом не споживаного цукру, а споживаних калорій. Тому він намагався уникнути прив'язки до калорій. Під час дослідження лікарі робили все, щоб діти зберігали свою первинну вагу, їх навіть спонукали їсти більше, якщо вага починала падати. Діти віком від 8 до 18 були вражені кількістю їжі, часто вже не доїдаючи все до кінця. Тобто навіть коли діти не втрачали у вазі, їхнє здоров'я все одно йшло на поправку. «Калорії від споживаного цукру найгірші, адже вони сприяють ожирінню печінки, підвищують ризик розвитку діабету і захворювань серця», - пояснив доктор. Лікарі, які брали участь у дослідженні, стверджують, що ніколи не бачили настільки значних показників. Всього через 9 днів після обмеження у фруктозі результати аналізів кардинально змінилися і продовжували змінюватися на краще протягом усього часу. У Великій Британії вчені закликають уряд ввести податок на цукор. Девід Камерон, будучи прем'єр-міністром, відмовився від цієї ідеї, заявивши, що слід краще контролювати рекламу солодкої продукції. Але доктор Ластіг переконаний, що йдеться тут не про ожиріння, а про діабет, на який страждають майже 5.4% британців, що обходиться бюджету в £14 млрд щорічно. Звичайно, ще не доведено, що тільки цукор погіршує обмін речовин, але він, безумовно, є одним з головних факторів, що впливають на нього .
Кримінал Двох українців затримали в Польщі за кустарне виготовлення сигарет У Варшаві були затримані двоє українців і громадянка Польщі за незаконне виготовлення сигарет. Про це повідомило «Польське радіо». Затриманих 34-річну польку, 21-річного та 38-річного українців звинувачують в організації злочинної групи з виготовлення та зберігання сигарет. Українців затримали в місцевості Ядвісін Леґіоновського повіту. Правоохоронці виявили в підвалі будинку верстати для виготовлення сигарет, бетономішалку для змішування тютюну, пакувальні машини, наклейки для блоків сигарет, а також картонні коробки для упаковки. Всього поліція вилучила 145 тисяч штук сигарет різних марок і більше 340 кг різаного тютюну без польських акцизних знаків. За даними правоохоронців, втрати державної скарбниці Польщі склали понад 500 тис. злотих (119 тис. євро). Зараз відомо, що суд заарештував підозрюваних на три місяці.
Суспільство Студенти Одеського політеху скаржаться, що їх насильно привозять до військкомату Студентів Одеського політехнічного університету затримують у гуртожитку і насильно звозять до військкомату. Про це журналістам «Таймера» повідомив один із студентів. За словами студента, представники військкомату приходять у гуртожиток, усіх хлопців, які заходять, запитують прізвища, звіряють їх у списку і вручають повістку. Після цього студентів відправляють пройти медкомісію. Як зазначив хлопець, від відмовився ставити підпис в отриманні повістки. Тоді воєнком викликав поліцію і студента насильно відвезли на медкомісію. Молодий чоловік повідомив, що збирався подавати документи в магістратуру, але так і не дійшов до приймальної комісії. Нагадаємо, президент України Петро Порошенко 7 липня підписав указ про призов на строкову військову службу в Національну гвардію України. Призов почнеться в серпні 2017 року.
Дозвілля оформление ленты  В Австралії відкрили кафе, де пригощають сирим тістом. І це смачно! Американський шеф-кухар Ден Макгірт відкрив e Сіднеї кафе під назвою Joe Dough Diner - перше кафе в Австралії, де можна спробувати знамениті американські солодощі - сире тісто для печива, розповідає The Daily Telegraph.. Він сказав, що хотів привнести в австралійські закусочні трохи американських традицій і урізноманітнити сіднейський ринок, на якому домінують продавці морозива. Ден трохи змінив оригінальний рецепт, прибравши з нього сирі яйця, додавши пастеризоване борошно. Він використовує тільки натуральні інгредієнти, ніяких консервантів. «Люди кажуть, що сире тісто небезпечне через сирі яйця, але його можна приготувати і без них, плюс, додати пастеризоване борошно, щоб продукт був нешкідливим», - розповів Ден. У рецепті повно улюблених дітьми інгредієнтів: цукор, борошно, масло, ваніль і шоколад. Він також додає в них печиво Oreo, арахісове масло і зефір. «Всі в дитинстві любили облизати ложку після того, як мама приготує печиво. У Нью-Йорку це окреме ласощі. У нас у кафе тісто - хіт продажів, найбільше ним цікавляться маленькі дівчатка», - додав власник. Макгірт переїхав до Австралії в 1993 році, відразу після закінчення французької кулінарної школи. Недовго попрацювавши в IT-сфері, він заново відкрив у собі пристрасть до американської кухні. У традиційному американському меню також присутні класичний чізбургер, смажена курка, печеня з підливою, бісквіти і гострий тамале - мексиканська страва з м'яса з кукурудзою і гострим перцем. Він стверджує, що його кава-американо продається краще, ніж еспресо.
Наука і технології Компанія Porsche відмовиться від дизельних двигунів Німецька компанія Porsche намір відмовитися від виробництва автомобілів з дизельними двигунами. Про це повідомляє DW. У компанії повідомили журналістам, що нова версія позашляховика Porsche Cayenne все ж буде випущена і в дизельному варіанті, поки не прийнято остаточне рішення відмовитися від дизеля. Новий автомобіль представлять вже цієї осені. Аналогічно буде мати дизельний варіант і оновлений лімузин Panamera. За словами голови правління Porsche AG Олівера Блюме, в світі сильно впав імідж дизельних авто після скандалу в США, коли захисники навколишнього середовища виявили маніпуляції з показниками шкідливих викидів автомобілів концерну Volkswagen, куди входить і компанія Porsche. Тепер у містах Німеччини можуть ввести заборону на в'їзд автомобілів з дизельними двигунами.
Здоров`я У Києві через спеку заборонять продавати м'ясо, рибу і молоко У Києві в зв'язку зі спекою буде припинено продаж швидкопсувних продуктів на ярмарках. Про це повідомили в прес-службі КМДА. За словами начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Києві Олега Рубана, до продуктів з коротким терміном придатності відносяться ті, які повинні зберігатися при температурі не більше 6-8 градусів. До переліку входять м'ясо, молоко, риба, сир, кулінарні вироби. «Всі інші продукти, овочі, фрукти можуть зберігатися при температурі від 10 до 20 градусів. Тому зараз, з огляду на спекотний період, є пропозиція призупинити продаж швидкопсувних продуктів харчування», - сказав Рубан. Він додав, що холодильники, використовувані продавцями на ярмарках, не справляються зі своїм завданням при високій температурі повітря.
Політика оформление ленты  НАБУ з'ясовує, чи законно голова і члени НАЗК нараховували собі величезні премії Національне антикорупційне бюро розслідує інформацію про отримання головою та членами Національного агентства з питань запобігання корупції премій, які обчислювалися сотнями тисяч гривень. Відповідний документ опублікувала "Українська правда" з посиланням на експерта Центру "Ейдос" Гліба Канівського. "У ході проведення Національним бюро аналітичної роботи в ході моніторингу засобів масової інформації виявлено публікацію про можливу безпідставно нараховану і виплачену премію голові і членам Національного агентства з питань запобігання корупції», - йдеться в документі. У запиті, який направлений до Кабінету міністрів і датований 3 травня 2017 року, старший детектив НАБУ Олександр Цивінський просить надати інформацію, чи давав уряд дозвіл на преміювання керівництва НАЗК. Як зазначено в документі, Кабмін повинен був дати відповідь НАБУ протягом трьох днів з дня отримання запиту. Нагадаємо, в жовтні минулого року на позачерговому засіданні Національного агентства з питань запобігання корупції його глава Наталія Корчак заявила, що члени НАЗК таки нараховували собі підвищену в кілька разів зарплату, пояснивши це важкою працею і моральним тиском. "Працівники під важким пресом, як моральним, так і фізичним, працюють практично до виснаження", - сказала вона. Варто зазначити, що премії за «моральний тиск» для керівництва НАЗК в серпні, жовтні і листопаді минулого року були немаленькі - по 200 тис. грн. кожному на місяць. У 2017-му апетити трохи зменшилися, але премії виплачувати не перестали. Так за лютий три члени агентства Руслан Радецький, Руслан Рябошапка та Олександр Скопич отримали заробітну плату по 76 440 грн кожен, при тому що оклад майже вдвічі менше. Водночас глава НАЗК за лютий отримала зарплату в розмірі 101 400 грн, з яких посадовий оклад склав 40 560 грн і стільки ж Корчак отримала надбавки за інтенсивність праці. Надбавка за вислугу років склала 20 280 грн. Всього майже за півроку Наталія Корчак заробила на посаді глави НАЗК 529 837 грн, з яких 140 718 грн - надбавка за вислугу років. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на офіційну відповідь агентства на запит. Тим часом на величезні премії членів агентства звернув увагу і прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Коли в квітні виникли проблеми з роботою реєстру е-декларацій і перед багатьма чиновниками постала проблема несвоєчасного подання декларацій, прем'єр, не побачивши на засіданні Кабміну главу НАЗК, іронічно підмітив: "Вона не прийшла на засідання Кабміну? Напевно, виписували собі премію!..». Раніше Гройсман порадив главі НАЗК Наталії Корчак і всім членам агентства через незадовільну роботу подати у відставку. На що керівниця відповіла, що зробить це "тільки після смерті".
Дозвілля Британці назвали вік, після якого ходити в клуби непристойно і сумно Якщо в нічних клубах вам зустрічаються тільки люди вдвічі за вас молодші, то, ймовірно, є сенс перестати ходити в нічні клуби. Нове дослідження показало, в якому віці варто проміняти вечір у клубі на домашній затишок, повідомляє The Daily Telegraph. В опитуванні, проведеному Curry's PC World у Великій Британії, взяли участь 5000 осіб. Згідно з його результатами, найгіршим учасники вважають зустріч у нічному клубі людини, яка давно вийшла за межі «розквіту сил». 37% опитаних не люблять зустрічати в клубах людей 40 і 50 років. 31 - середній вік, після якого люди зазвичай перестають проводити ночі у нічних закладах. 37 - вік, у якому ходити в клуби вважається «сумно». Дослідники опитали і самих тридцятирічних. Виявилося, що 29% з них вже не можуть впоратися з похміллям так легко, як раніше. А 80% стверджує, що почуваються  цілком щасливо, лежачи на дивані і розглядаючи в соціальних мережах фотографії своїх друзів у барах. Майже 70% сказали, що раді тому, що зустріли постійного партнера, адже це поклало кінець пошукам щастя в барах і клубах, і тепер можна проводити «затишні вечори вдома». Метт Волберн з Curry's PC World сказав, що опитування «не більше ніж підтверджує, що в житті приходить час, коли ми починаємо цінувати домашній затишок більше, ніж бурхливе суспільне життя». Так само він сказав, що нові технології дозволяють людям отримувати більше від домашніх посиденьок і що тридцятирічні люди зі стабільним доходом охочіше інвестують у свої будинки, щоб зробити їх більш комфортним для себе і своєї сім'ї. Іншими причинами, що підтримують бажання залишитися вдома, визнані: вибір вбрання і збори для дівчат (22%), пошук тимчасової няні для дітей (12%) і пошук транспорту, щоб дістатися до місця і додому (21%). Близько 25% молодих людей визнають, що охочіше залишаються вдома, щоб провести час за комп'ютером або ігровою приставкою. 60% всіх опитаних визнали, що не хочуть вибиратися з дому, щоб не витрачати зайві гроші. 13% жінок сказали, що біль від високих підборів вже не виправдовує себе ввечері в барі. 29% людей відзначили, що попри те, що в клуби не ходять, вони все ж хочуть підтримувати громадське життя, але іншими способами, наприклад, збирати гостей у себе вдома. 14% з них постійно сидять у соціальних мережах.
Здоров`я Радіоактивні відходи Фукусіми скинуть в океан Воду, заражену тритієм, радіоактивною формою водню, спустять в Тихий океан. Про це розповів глава компанії, що проводить очисні заходи на місці аварії японської АЕС Фукусіма-1, що сталася в 2011 році, повідомляє The Independent. Вода використовувалася для охолодження пошкоджених реакторів, її кількість складає приблизно 69159 літрів. Голова Токійської енергетичної компанії, Такаші Кавамура сказав, що рішення вже прийнято, але вони потребують схвалення уряду. Йдеться про 777 тисяч тонн відходів, що містять тритій. Місцеві жителі протестують проти такого рішення, вони вважають, що вже досить постраждали від радіації після катастрофи на японській АЕС. Місцеві рибалки теж не згодні з забрудненням океану. Вони впевнені, що чутки про забруднення поширяться і на рибу, і це відіб'ється на їхній роботі, адже ніхто не захоче купувати продукцію, заражену радіоактивними речовинами. Водночас прихильники ідеї стверджують, що тритій у малих дозах нешкідливий для здоров'я людей. Вони переконані, що речовина має таку слабку радіоактивністю, що навіть не пройде крізь спеціальну пластикову оболонку. Океанографи вважають, що, навіть якщо викид відбудеться, це мало вплине на стан океанічного басейну. Але активісти-екологи впевнені, що цей випадок може стати прецедентом, за допомогою якого будь-яка компанія зможе аргументувати радіоактивні викиди в світовий океан. Очисні роботи на місці аварії Фукусіми-1 обходяться Японії в $20 млрд.
Економіка Український бізнес йде в тінь після введення "мінімалки" і через відсутність держпідтримки Український бізнес йде в тінь через відсутність державної підтримки. Про це говорить генеральний директор "Business Gathering", експерт Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE) Анастасія Баклан. "Ми ініціювали моніторинг за перший квартал 17 року серед підприємців. Третина опитаних представників малого та середнього бізнесу в Україні не знають про існування програм підтримки для них. Інша третина - брали участь у відповідних програмах. 8% опитаних оцінили програми підтримки держави як не результативні і не ефективні для України", - заявила вона. У свою чергу, глава Національного галузевого партнерства в легкій промисловості Fashion Globus Ukraine Голда Виноградська зазначила: "Найбільша проблема - це бізнес-середовище в Україні. Введення мінімальної заробітної плати вбило половину бізнесу, тому що вони ще більше пішли в тінь. А якщо ти в тіні - ти не можеш працювати". При цьому Олександра Корінна, менеджер зі стратегічного планування компанії "VimesVC", експерт з розвитку експортної діяльності Gathering пояснила, опитування щодо малого і середнього бізнесу було ініційоване саме для того, щоб зрозуміти тенденції, які присутні на сьогодні в українському економічному середовищі, і напрацювати рекомендації для бізнесу і влади. Опитування також показало, що одна з головних причин того, що малий і середній бізнес не знає про міжнародні програми підтримки - відсутність систематизованої  інформації про такі програми. Серед інших проблем - концентрація проектів на центральному рівні або у ключових регіонах, а також - неефективність використання грантових коштів. У той же час Андрій Забловський, керівник Секретаріату Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України констатує: "У семи няньок - дитя без ока". "Погано те, що багато хто займається одним і тим же", - вважає він.
Суспільство оформление ленты  Шокована Кейт Мідлтон розридалася в польському концтаборі Штутхоф Королівське подружжя Принц Вільям і його дружина Кейт Мідлтон залишилися під глибоким враженням після відвідування музею на місці концентраційного табору в Польщі. Герцог і герцогиня Кембриджська описали свій візит в нацистський концентраційний табір у Польщі як «нищівний», заявивши, що це місце є «жахливим нагадуванням про ціну війни». Кейт була настільки схвильована, що розплакалася, по-дитячому витираючи сльози з розчервонілого обличчя, розповідає Dailymail. Кейт і Вільям відвідали колишній табір Штутхоф у північній Польщі, де 65 000 осіб знайшли свою смерть під час Другої світової війни - від хвороб, недоїдання, фізичного виснаження, але найбільше - в газових камерах смерті, в яких знищували всіх, хто був занадто слабкий, щоб працювати. Обидва представники королівського подружжя вклонилися пам'яті загиблих, а принц Вільям, який був явно зворушений, навіть вибачився перед директором музею за те, що він ставив «так багато запитань». Музей стоїть в оточенні дротяного паркану і сторожових веж дерев'яні, складається з дерев'яних бараків, у яких тримали укладені. Їх особисті речі, такі як гребінці, дитячі ляльки та взуття, стали експонатами музею пам'яті.   Після екскурсії по табору, розташованому за 20 миль від Гданська, королівське подружжя зустрілося з двома вцілілими  британцями з Штутхофа - Зігі Груйпер і Манфредом Голдбергом. Їх звільнили з полону в травні 1945 року британські військові, які на танках оточили баржу, на яку зігнали полонених євреїв. Судно хотіли вивезти в море і підірвати.  
Наука і технології оформление ленты  Банк Англії презентував нову полімерну 10-фунтову банкноту з портретом Джен Остін Сьогодні - у 200-ту річницю смерті відомої британської письменниці Джейн Остін, Банк Англії офіційно представив нову 10-фунтову банкноту з її зображенням. Презентація була проведена в Вінчестерському соборі, де похована письменниця. Джейн Остін померла в місті Вінчестер у 1817 році і похована в північному проході собору. Нова банкнота покликана віддати данину її внеску в англійську літературу, йдеться у зверненні Вінчестерського собору з нагоди презентації банкноти, пише Mirror. Нагадаємо, Джен Остін написала такі романи, як "Гордість і упередження", "Аргументи розуму", "Три сестри", "Розум і почуття" та інші. «Не може бути кращого місця для презентації нової банкноти в 10 фунтів стерлінгів з портретом Джейн Остін, і не може бути кращого часу, ніж сьогодні, в 200-ту річницю її смерті», - сказав на старті губернатор Банку Англії Марк Карні. Купюра, надрукована на полімерному матеріалі, прослужить до 5 років, що в 2,5 разу довше використовуваних зараз грошей. Також вона володіє підвищеним ступенем захисту завдяки прозорій ділянці із зображенням королеви Єлизавети II, голограмі зі словом Ten ("десять"), яка змінюється при зміні кута огляду на Pounds ("фунтів"). Також під мікроскопом можна розглянути написи під портретом королеви. «Паперова банкнота вартістю 10 фунтів стерлінгів - найстаріша банкнота Банку Англії, яка перебуває в обігу, тому функції безпеки вимагають оновлення, також потрібно було втілювати можливості сучасних технологій», - йдеться в недавньому документі Банку. Виробництво нової полімерної банкноти в 10 фунтів стерлінгів почалося в серпні минулого року, і Банк вже надрукував більше 275 мільйонів купюр, але поки не готовий до запуску. Банкнота надійде в обіг 14 вересня і поступово замінить стару купюру із зображенням Чарльза Дарвіна. Очікується, що в 2020 році Банк Англії випустить оновлену версію купюри в 20 фунтів, на якій замість Адама Сміта буде завдано портрет художника Вільяма Тернера.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-1,2154610157013-/ /-pc-/
Top