counter
Архів Повернутись назад 14 Серпня 2017
14 Серпня
Спорт Бій Ломаченка проти Рігондо відбудеться 9 грудня в Нью-Йорку Поєдинок між чемпіоном світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі, українським боксером Василем Ломаченком та чемпіоном WBA і IBO у другій найлегшій вазі кубинцем Гільєрмо Рігондо відбудеться в Нью-Йорку 9 грудня, повідомляє Вoxingtalk. Як повідомляється, промоутерська компанія Ломаченка Top Rank зарезервувала спортивну арену Madison Square Garden в Нью-Йорку на зазначену дату. «Бій між Василем Ломаченком та Гільєрмо Рігондо стане першим в історії поєдинком на професійному рингу дворазових чемпіонів Олімпійських ігор. При цьому Рігондо доведеться набрати вагу відразу на дві вагові категорії», - повідомляє видання. Якщо бій проти Рігондо зірветься, то Ломаченко цього ж вечора проведе реванш зі своїм єдиним кривдником - боксером Орландо Салідо. Але цей поєдинок відбудеться на іншій арені.
Економіка ДП «Антонов» планує випустити 70 літаків протягом найближчих п'яти років Маркетинговий план держпідприємства «Антонов» передбачає випуск мінімум 70 літаків протягом найближчих п'яти років. Про це передає прес-служба концерну «Укроборонпром», повідомляє УНІАН. «Для ДП «Антонов» створили чіткий маркетинговий план, який базується на оцінці експертів, прогнозах незалежних фахівців і провідних компаній. План враховує перспективні ринки, а також потенціал кожної номенклатури товарів на цих ринках. Він також спирається на масив нинішніх домовленостей з партнерами», - сказано в повідомленні. Відповідно до маркетингового плану, ємність світового ринку середніх транспортних літаків була оцінена в 900 літаків у найближчі 15 років. «Тому «Антонов» має намір поставити протягом п'яти років 20 літаків АН-178 замовникам з країн СНД, Африки, Азії, а також Туреччини», - сказали у відомстві. У концерні також є плани повернутися на конкурентний ринок регіональних пасажирських літаків.
Суспільство Українські хірурги провели унікальну операцію з видалення пухлини на мозку Хірурги Київського інституту нейрохірургії імені Ромоданова провели унікальну операцію з видалення пухлини на мозку. Лікарі змогли з'єднати три технології, які дозволили видалити пухлину, повідомляє «ТСН». Хірурги створили комп'ютерну модель пухлини, щоб бачити, де вона розташована і яких частин мозку вона торкається. Ця модель - як навігаційна мапа для лікаря і комп'ютерної системи. З точністю до 0,5 міліметра вона дозволяє боротися з пухлиною. Для самої боротьби був обраний досить незвичайний метод, який ніхто до цього не застосовував. В одній операції з'єднали три технології: ендоскопію, трубку, яка дає можливість дістатися до найважчих зон; комп'ютерну навігацію; лазер для видалення пухлини. "Це єдиний спосіб видалити пухлину і зберегти хворому якість життя», - сказав хірург Володимир Розуменко. Поки такі технології не поєднував ще жоден хірург у світі. Результат перевершив очікування. Крові в ході операції майже не було. Завдяки цьому пацієнта перевезли з операційної в загальну палату.
Події На Закарпатті після урагану затоплені дороги і будинки На Закарпатті напередодні через сильні дощі і вітер, а також через засміченість водовідвідних канав і каналізаційних стоків були підтоплені ділянки доріг місцевого значення в Береговому та Ужгороді, а також приватні домоволодіння. Про це інформує прес-служба ДСНС. За інформацією рятувальників, в Береговому була підтоплена дорога на вулиці Рожажкерт, в Ужгороді на вулиці Володимирській відкачали близько 80 кубічних метрів води з підтопленого будинку, тривають роботи. В Ужгороді по вул. Учительській також було підтоплено сім домоволодінь. Рятувальники ліквідують зараз наслідки стихії після падіння дерев на дороги. У Мукачеві дерево впало просто на проїжджу частину траси місцевого значення на вул. Петрова. Постраждалих в результаті стихії немає.
Політика оформление ленты  Попри заборону ООН Іран перекинув зброю в РФ - ЗМІ Попри санкції РБ ООН Іран таки поставив компоненти важкого озброєння в РФ (резолюція Радбезу ООН 2231 забороняє поставки і обслуговування систем важкого, наступального озброєння). Зброя потрапила в Росію через Сирію. Про це передає німецьке видання Welt am Sonntag, посилаючись на джерела в західних спецслужбах. За інформацією Welt am Sonntag, в червні 2017 року дві літака Ірану приземлилися на авіабазі Хмеймім, основний російської авіабази в Сирії. На літаках були доставлені компоненти важкого озброєння для подальшої їх транспортування в РФ. Згодом компоненти були перевезені на вантажівках в порт Тартус на Середземному морі. Звідти вчора, 13 серпня, іранську зброю на російському кораблі «Спарта III» доставили до Новоросійська. Видання також публікує в Twitter знімок, на якій зображений нібито іранський літак на російській авіабазі Хмеймім.
Події оформление ленты  Два любителі Путіна вільно їздять Україною Одеські активісти попросили скасувати творчий вечір поетеси Ірини Астахової з Росії. Про це в Facebook повідомив екс-лідер одеського «Правого сектора» Сергій Стерненко. За його словами, в 2015 році Астахова була в окупованому РФ Криму, заїхавши з території Ростовської області. «Астахова вже перебуваэ на території України. Вона прибула сюди без перешкод », - поскаржився він. Стерненко вимагає від Державної прикордонної служби заборонити Астахової на три роки в'їзд в Україну. Активіст також повідомив, що, крім Астахової, на території України перебуває скандальний письменник Всеволод Непогодін. «Непогодін зараз перебуває в Одесі, вже кілька тижнів їздить Україною. Чому ним не цікавляться наші правоохоронні органи. Вважаєте, це дно? Ні. Дно це те, що книжка Непогодіна, того самого колаборанта, була представлена ​​на книжковому фестивалі «Зелена хвиля». Особа, яка вчинила злочини проти національної безпеки України приїхала з Москви до Одеси, де вільно продається його книжка, гуляє містом і хизується цим у соцмережах», - зазначив Стерненко.
Політика У Раді озвучили дату повної відмови від російського вугілля Україна повністю може відмовитися від російського вугілля до 2019 року. Про це пише «Обозреватель», посилаючись на депутата від «Народного фронту», члена парламентського комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Михайла Бондаря. «У бюджеті на цей рік були передбачені кошти на розвиток українських вугледобувних підприємств. Йдеться про розробку нових лав, а також про закупівлю обладнання. Ухвалено закон про мораторій на банкрутство державних вугледобувних підприємств до січня 2019 року», - сказав Бондар. За його інформацією, до 2019 року можна реалізувати виділені кошти, а також збільшити видобуток вугілля на два мільйони тонн. «І тоді можна буде говорити про відмову від імпортного вугілля з РФ», - додав депутат.
Політика П'яного американця побили на вулиці Дрездена за нацистське вітання П'яний американський турист був побитий у німецькому місті Дрездені після того, як він неодноразово піднімав руку, зображуючи нацистське вітання. Інцидент стався в суботу вранці, турист, «дуже п'яний», вийшов з бару в Нойштадті і неодноразово віддавав "салют" на вулиці, повідомляє The Guardian. «Невідомий перехожий побив чоловіка, завдавши йому кілька поранень», - йдеться в заяві поліції Дрездена. Нападник, якого ще не знайшли, звинувачується у заподіянні тілесних ушкоджень. 41-річний чоловік, який отримав легкі тілесні ушкодження в результаті нападу, зараз перебуває під слідством за порушення закону проти використання символів заборонених організацій. Публічна демонстрація нацистських символів, таких як свастика або вітання "Хайль Гітлер», були заборонені в Німеччині з часу закінчення Другої світової війни.
Політика оформление ленты  Українка на РосТВ "заткнула" розлюченого Жириновського Глава ЛДПР Володимир Жириновський повідомив, що втопить у Чорному морі солдатів США і штаб навчань, який будується в Очакові під Одесою. Ця заява політика прозвучала в ефірі одного з російських телешоу. «Нічого не буде там побудовано! Втопимо, там буде могила!» - сказав Жириновський, коли сперечався з українською журналісткою Яніною Соколовською. «Ми всіх утопимо там - у Чорному морі! І київський уряд теж знищимо, це російська земля», - зазначив політик. Соколовська відповіла йому, що будь-які спроби щось або когось втопити будуть провалені. «По всій цій території стоять комплекси «Кольчуга», які США так шукали в Іраку. Нарешті вони зможуть побачити їх, вони стоять тут. Стоять РЛС, сюди стягнуті українські війська. Набагато все щільніше зараз тут, ніж у Харкові, який є прифронтовою смугою. Будь-які спроби десь когось втопити - захлинуться в крові тих, хто збирається топити...» - зазначила Соколовська.  
Суспільство Малолітніх "зеків" у Новій Зеландії перевиховуватимуть у військовому таборі Уряд Нової Зеландії оголосив про те, що відправлятиме неповнолітніх правопорушників у військовий табір для новобранців. Близько 150 дітей будуть відправлені в табір, розрахований на рік. Подібний метод перевиховання буде застосований до особливо жорстоких правопорушників, а також рецидивістів, повідомляє The Guardian. За шість тижнів до виборів Національна партія Нової Зеландії стверджує, що, якщо вона переможе на виборах, то займеться найсерйознішими молодими злочинцями в країні, відправивши їх тренуватися разом з солдатами в таборі, під керуванням армії. Вона також збирається штрафувати недбайливих батьків в розмірі 200 новозеландських доларів (3771 грн), якщо їхня дитина віком до 14 років перебуватиме на вулиці без нагляду з 00:00 до 05:00. На цю програму партія готова виділити 60 млн новозеландських доларів. Діти, які не зможуть витримати термін навчання, понесуть «тюремне ув'язнення, порівнянне дорослому покаранню». Опозиційна Лейбористська партія заявила, що уряду слід боротися з причинами такої поведінки, зокрема, з бідністю, замість того, щоб витрачати мільйони доларів на спірну програму.
Події оформление ленты  Місія нездійсненна. Том Круз постраждав під час зйомок у Лондоні Голлівудський актор Том Круз постраждав, виконуючи небезпечний трюк, під час зйомок «Місія нездійсненна 6» в Лондоні. 55-річний актор, відомий тим, що завжди сам виконує свої трюки, перестрибував з одного даху на інший і, мабуть, врізався в будівлю, повідомляє The Telegraph. Кадри, отримані TMZ.com, показують, як Круз важко піднімається, використовуючи руки для підтримки, після того, як не долетів до другої будівлі. Папарацці повідомили, що він кульгав, перш ніж впасти поруч з членом знімальної групи. Потім він повернувся до місця стрибка, але його зупинили від продовження трюку. Тяжкість травми Круза поки невідома. Актор знімає в Лондоні шосту частину прибуткової франшизи «Місія нездійсненна». Перед цим він знімав потенційно небезпечні сцени в Парижі, наприклад, інсценування аварії, під час якої він на повній швидкості врізався в автомобіль на мотоциклі.
Кримінал оформление ленты  Зоозахисники вимагають від поліції передати до судів справи трьох догхантерів, які вбили 2500 тварин Зоозахисники 14 серпня провели пікет просто в кабінеті начальника Шевченківського управління Національної поліції столиці Германа Євдокимова. Вони зажадали передачі до суду кримінальних справ проти знаменитих вбивць собак (догхантерів): Олексія Святогора, Ірини Кременовської і Олега Руденка, які знищили понад 2500 тварин. Протестувальники з плакатами: "Зупиніть бійню бездомних собак", "Захистимо братів наших менших", - вимагали від Євдокимова через півтора року слідства передати справи до судів, а також ізолювати догхантерів від суспільства, передає кореспондент АСН. Захисники тварин відзначали, що "поліція не діє і не вживає ніяких заходів для притягнення до відповідальності вбивць собак", - виступала одна з активістів. За словами однієї з зоозахисників, глави ГО "Форум захисту Києва" Оксани Костюкевич, термін з притягнення до відповідальності шкуродерів закінчується протягом двох років. "А слідство затягується вже півтора року. Тобто поліція робить усе, щоб шкуродери, які вбивали собак, стріляли в птахів, не були притягнуті в результаті до відповідальності. У п'ятницю, 18 серпня, поліція обіцяє дати розширений брифінг з цієї теми. Тому ми зберемо ще більше людей, зоозахисників, протестувальників, які пікетуватимуть поліцію", - прогнозує вона. Напомним, в начале августа Президент подписал с замечаниями закон об ужесточении наказания за негуманное обращение с животными. Правительство должно внести в парламент предложения об усовершенствовании законодательства, касающегося гуманного отношения к животным.  Закон, в частности, существенно ужесточает наказание за издевательство над позвоночными животными, в том числе бездомными. Злодеяния, совершенные с особой жестокостью, или если они привели к увечью или гибели животного, или совершенные группой лиц, будут наказываться лишением свободы на срок от пяти до восьми лет.
Події Під Маріуполем на блокпосту сталася масштабна ДТП Під Маріуполем на блокпосту в напрямку Мелекине - Мангуш вчора, 13 серпня, в другій половині дня сталася велика ДТП за участю восьми автомобілів, в результат чого постраждало три людини. Про це сказано на сайті поліції Донецької області. Під'їжджаючи до блокпоста, водій машина не впорався з керуванням і протаранив інший транспортний засіб, що стояв попереду. В результаті удару останній протаранив ще шість автомобілів. Травми отримали три людини. Постраждалі звернулися до лікарів за допомогою. У однієї жінки перелом руки, інші травми незначні. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Встановлюються обставини аварії.
Політика оформление ленты  Putolini: "Коли не дотягнув до Гітлера, але копіюєш Муссоліні" Швейцарський журналіст Вінценза Каподіче у своєму блозі вказав на закономірність: виявляється піарники президента Росії Володимира Путіна активно приміряють на лідера Кремля образ італійського диктатора Беніто Муссоліні. Журналіст зробив фотопідбірку, яку назвав Putolini. Він продемонстрував кадри, на яких видно, що Путіна зображують у тих же «життєвих» ситуаціях, що й Муссоліні. То він скаче на коні з голим торсом, то катається на лижах. Обидва диктатори свого часу плавали в річці і загоряли, займалися спортом, стріляли з гвинтівки, їздили на мотоциклах, сиділи за штурвалом літака, гралися з дикими тваринами, з завзяттям допомагали селянам збирати врожай. Не чужа лідеру Кремля і диктатору культурна сторона життя - гра на музичних інструментах. Як зазначає журналіст, всі ці образи покликані продемонструвати, що "лідер Кремля - ​​сильний і все у нього під контролем". Каподіче підкреслив, що до подібних хитрощів традиційно вдавалися різні лідери, зокрема китайський лідер, засновник Китайської комуністичної партії Мао Цзедун, який легко перепливав китайські річки одну за одною, включно з Янцзи. До цієї ж тактики вдавалися і деякі африканські диктатори, що практикували презентацію свого тіла, зокрема деспот і кат Уганди Іді Амін. Крім того, Каподіче додав, що культ тіла особливо практикували німецькі нацисти та італійські фашисти. Вони систематично використовували цей прийом для впливу на маси. Зокрема, у Беніто Муссоліні є багато топлес-фотографій, наприклад, під час збирання врожаю пшениці в місцевості Пунто, катання на лижах в Абруццо або на пляжі в Річчоне. Журналіст зазначив, що властиві фашистові Муссоліні мужні образи полюбилися сьогодні і президенту Росії Володимиру Путіну. 1. Верхи на коні 2. З голим торсом 3. Мужнє плавання 4. На лижах 5. Заняття спортом 6. Стрільба 7. На мотоциклі 8. У кабіні літака 9. Керування човном 10. Гра з хижаком 11. Гра на музичних інструментах 12. Збір врожаю
Політика ГПУ оприлюднила результати розслідування Іловайської трагедії Генпрокуратура України завершила в цілому розслідування обставин Іловайської трагедії в зоні проведення бойових дій на Донбасі в 2014 році. Про це сказано в повідомленні відомства. Як повідомляється, за інформацією слідства, до Іловайської трагедії призвело пряме вторгнення ЗС РФ 23-24 серпня 2014 року, а також подальше вчинення військових злочинів російською армією. На підставі доказів про підозру повідомили першому заступнику начальника Генерального штабу Збройних сил Росії Миколі Богдановському. Він підозрюється в посяганні на територіальну цілісність України, а також порушення законів війни. Богдановський здійснював командування і контроль підрозділів російської армії при вторгненні в Україні. Крім того, за результатами розслідування агресивної війни Росії проти України на сьогодні до кримінальної відповідальності притягнуто 89 осіб, зокрема 43 росіянина. Серед них 11 осіб з числа керівництва ЗС Росії - міністр оборони РФ Сергій Шойгу, начальник Генерального штабу Валерій Герасимов, а також дев'ять генералів. Суд України дав дозвіл на їхній арешт. «До суду було направлено 41 обвинувальний акт щодо 45 осіб», - сказано в повідомленні.
Політика Кравчук: У ніч побиття студентів на Майдані Янукович співав у караоке У ніч на 30 листопада 2013 року, коли бійці «Беркута» силою розганяли студентів, які протестували проти відмови уряду України від підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом, екс-президент Віктор Янукович вечеряв і співав у караоке. Про це заявив перший президент країни Леонід Кравчук в інтерв'ю виданню «Гордон». «Власне кажучи, обстановка була важкою, і ми вже знали, що на Майдані збираються студенти. Коли закінчилося полювання, ми пішли на вечерю, співали пісні... Віктор Федорович завжди співав караоке. У нього хороший голос...» - сказав Кравчук. За його словами, в цей час на Майдані ще не було конфлікту. «Розумієте, тоді на Майдані не було ще конфлікту. Тільки прийшли студенти», - сказав Кравчук. Він допустив також, що Янукович не розумів, що його чекає. «Коли пізно ввечері хтось підійшов до нього і покликав вийти, він вийшов, повернувся через деякий час і сказав: «Там, на Майдані, серйозні справи, я повинен терміново туди їхати». Я до цього часу думаю над одним і не знаходжу відповіді: якби він знав, що на Майдані щось відбувається або починається щось, що потім сталося, для чого потрібні були всі ці слова? Не знаю. Я вважаю, що не планувався конфлікт у таких масштабах, але виконавці не виконали своїх обов'язків...» - повідомляє перший президент країни.
Кримінал оформление ленты  3300 смертей за перше півріччя. Як зупинити хвилю насильства в країні? Останні кілька тижнів по всій Україні були особливо кривавими. У самий пік сезону відпусток і відпочинку в геометричній прогресії зросла кількість смертельних ДТП і жорстоких розбірок, зокрема і з застосуванням холодної та вогнепальної зброї. Ніде не можна почуватися в безпеці. Половина конфліктів із застосуванням зброї відбувається в громадських місцях: на вокзалах, пляжах, у магазинах і на вулицях. Протягом січня-червня 2017, за даними Держстату, зафіксовано очевидних умисних вбивств і замахів на вбивство - 834, умисних тяжких тілесних ушкоджень - 1050. Всього в результаті злочинних дій загинуло 3,3 тис. людей, з числа яких 22,6% було навмисне вбито; 29,9% загинули в результаті дорожньо-транспортних пригод, пов'язаних зі злочинами; 8,2% - загинули в результаті завдання умисних тяжких тілесних ушкоджень. У Міністерстві внутрішніх справ зберігають спокій. Іншими словами, просто не акцентують увагу на тому, що у ввіреній їм парафії жертв більше, ніж на Донбасі. Міністр Арсен Аваков у своєму блозі навів коротку статистику щодо протидії злочинності. Забезпечив її філософськими фразами у притаманному йому стилі, що ЗМІ, які критикують, - "найманці і зрадофіли": "Чи задоволений я результатами? Звичайно, ні! Рівень злочинності в Україні неприпустимо високий для цивілізованої європейської країни. Задоволений тенденцією - вже помітного зниження рівня злочинності, зростання розкриття і поліпшення якості роботи системи поліції? Безперечно! Та розумію, що ці показники заважають" найманцям від медіа "писати довгі сумні статті про" все пропало "? Шкодую! Але така вже вона, # зрада_зрадонька". Судячи з риторики міністра, ніяких надзвичайних заходів у боротьбі зі збільшенням кількості тяжких злочинів і величезним числом загиблих внаслідок їх найближчим часом не передбачається. Мовляв, "тихою сапою" якось колись все вирішиться. А тим часом: Гучне вбивство на пляжі в Полтаві 10 серпня на пляжі в Полтаві стався конфлікт між бійцями ММА (змішані бойові мистецтва) і орендарями пляжу. Цілий день бійці відпочивали на пляжі, конфлікт визрівав, поки до вечора не досяг своєї кульмінації. Спортсмени озброїлися битами і пістолетами, увірвалися в магазин, де перебував орендар Олександр Марченко і його син Роман, вони почали бити чоловіка. Тоді син кілька разів вистрілив у нападників з мисливської «Сайги», смертельно поранивши дробом чемпіона України з ММА Святослава Пилипенка, ще одного 24-річного спортсмена і семирічного хлопчика. Спортсмени відкрили вогонь у відповідь. Пилипенко загинув у перестрілці, а хлопчика прооперували. Поліція затримала Романа Марченка, він дає свідчення. Очевидці повідомили, що син господаря кафе стріляв для самооборони. Стрілянина в Одесі на Адміральському проспекті На Адміральському проспекті в Одесі між двома чоловіками сталася бійка, яка закінчилася стріляниною. Конфлікт почався близько 03:00 у четвер, 10 серпня. Між чоловіками спочатку стався конфлікт, а далі - бійка, в ході якої один з чоловіків дістав пістолет і вистрілив у бік опонента. Потерпілому, який отримав поранення голови, було надано першу допомогу. У затриманого було вилучено травматичний пістолет. Стрілянина на залізничному вокзалі в Києві 10 серпня на площі Вокзальній у Києві стався конфлікт між двома групами громадян. В результаті троє чоловіків були поранені з травматичної зброї. Конфлікт стався вранці біля будівлі Макдональдса на вокзалі. За даними поліції, двоє зловмисників з травматичної зброї поранили трьох чоловіків. Всі постраждалі були доставлені в лікарню, у них - травми ніг і рук. Стрілянина на трасі під Миколаєвом У неділю, 6 серпня, на трасі під Миколаєвом невідомі напали зі стріляниною на автомобіль. За словами водія, поруч з одним із заміських комплексів два невідомих хлопці вийшли на трасу, перекрили дорогу і намагалися кинутися під машину. Водій зупинив авто, вийшов з нього і зробив зауваження, за його словами, п'яним і неадекватним хлопцям. У відповідь один з них дістав ніж і завдав кілька ударів водієві. Другий хлопець з травматичного пістолета вистрілив кілька разів у пасажира автомобіля, який вибіг на допомогу, а потім вистрілили і в водія. Після цього зловмисники втекли в бік Одеси через поле і зникли до приїзду правоохоронців. Чоловік стріляв по підлітках у Житомирській області Вночі 2 серпня в місті Олевську Житомирської області 30-річний чоловік у стані алкогольного сп'яніння відкрив стрілянину на вулиці з травматичної зброї. За словами чоловіка, підлітки гамірно поводилися. Пізніше чоловік зайшов у кафе, що розташоване неподалік, і якийсь час був у приміщенні. Але і там у нього стався конфлікт, в ході якого він застосував пістолет, поранивши одного з відвідувачів. В результаті інциденту кульове поранення отримав 34-річний місцевий житель. Стрілка затримали правоохоронці. Напад на АЗС в Київській області У Баришівському районі Київської області чоловік у стані алкогольного сп'яніння вночі 31 серпня намагався пограбувати автозаправну станцію. За інформацією поліції, чоловік розбив вікно каси, вистрілив з травматичної зброї і, погрожуючи вбивством оператору-касиру, почав вимагати у нього гроші. Оператор віддав нападнику 108 грн, що сильно обурило зловмисника. Він спробував самостійно пробратися в кабінку касира і забрати більше коштів, проте в цей час працівник АЗС натиснув кнопку виклику охорони. Після чого чоловік зник з місця вчинення злочину у невідомому напрямі. Протягом години чоловіка затримали, ним виявився раніше судимий 34-річний житель села Селичівка. Легалізувати чи відбирати зброю? Застосовують зброю злочинці все частіше - у п'яному вигляді або під наркотиками, в ході пограбування або побутового конфлікту. Раніше Арсен Аваков заявляв, що легально на руках у українців близько 1 млн одиниць зброї, проте є ще і нелегальна - з Донбасу, яка, за його словами, може вплинути на дестабілізацію ситуації в Україні. Міністр запевняв, що МВС проводить роботу щодо встановлення повного контролю над усією зброєю, яка є в легальному обороті, а також з'ясовує дані по зброю, яка належала Міністерству оборони і могла бути списана на фронті. До того ж глава МВС виступив проти легалізації зброї в країні, запевняючи, що існує багато перешкод для ухвалення Верховною Радою закону про вільний обіг зброї. Аваков наполягав, що більшість українців нібито проти цього рішення. Однак не всі політики на його боці. Так голова Комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони Сергій Пашинський обіцяє, що вже восени буде підготовлений законопроект про вільний обіг зброї в Україні. "Я знаю, що мої колеги зараз пишуть відповідний законопроект, я готовий його підписати. Я вважаю, що перший крок треба робити. Визначити ті категорії людей, яким ми не боїмося давати короткоствольну зброю: люди, які без зауважень служили в армії, люди, які без зауважень служили в Нацполіції, в СБУ ", - сказав він. Яким шляхом піде Україна - буде це легалізація зброї, або нова реформа правоохоронних органів, або і те й інше. Але статистичний факт загибелі 3300 людей від рук злочинців тільки за перше півріччя має потурбувати представників влади. І якщо МВС не здатне з цим впоратися, то, можливо, питанням зацікавиться РНБО?
Культура оформление ленты  50 українських майстрів беруть участь у яскравому Ягеллонському ярмарку в Любліні У польському місті Любліні стартував традиційний Ягеллонський ярмарок. Цього разу він присвячений 700-річчю міста. Декілька сотень майстрів приїхали з усієї Польщі, Литви, Угорщини, Словаччини та України. «Україна переїхала в Люблін», - жартує чи цілком серйозно говорить жінка, яка проходить торговими рядами. На ярмарок у Люблін приїхали народні майстри з Києва, Львова, Полтави. Загалом більше п'ятдесяти. Це вишивальниці, гончарі, ткачі, ті, хто працюють з деревом, металом і склом. Музей Івана Гончара привіз виставку великодніх писанок. На Ярмарку багато польської дерев'яної іграшки, в'язаних словацьких серветок, литовської і угорської кераміки. Білоруси привезли свої роботи з соломи і паперу. «Це копія фонтану, який у нас стоїть у центрі Мінська на площі Незалежності. Я так розумію, автор задумував, що гніздо - це символ урожаю, дубовий вінок - символ міцного духу, три лелеки - любов до свободи і незалежності», - говорить про свою солом'яну роботу Наталія Клютко з Білорусі. Крім вінків з соломи та інших композицій, вона займається витинанкою - вирізанням ажурних візерунків з паперу. В Люблін вона привезла як мініатюрні роботи, виконані манікюрними ножицями і спеціальними японськими ножами, так і великі - такі, як робила її мати. «Ножиці, якими стригли овець, їх використовувала моя бабуся, я не беру . Тоді витинанка виходить грубою і великою. Ці ножиці величезні. Ще була традиція вирізати спеціальним ножем - сизориком. Він використовувався для патрання худоби». Ярмарок - це не тільки торгівля, а й веселощі. На вузьких вулицях старого міста співають, танцюють, грають на старовинних музичних інструментах, ходять акробати і їздить символ ярмарки - величезна залізна курка.
Події оформление ленты  Потрійна ДТП у Хмельницькому: вісім постраждалих, зокрема четверо дітей У Хмельницькому сталася потрійна ДТП, в якій постраждало вісім осіб, зокрема четверо дітей. Про це передає прес-служба поліції області в Facebook. «37-річний водій а/м Volkswagen Passat, який, імовірно, був у стані алкогольного сп'яніння, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив бокове зіткнення з а/м BMW під керуванням 34-річного місцевого жителя. Після цього Volkswagen протаранив таксі Renault Laguna, яким керував 21-річний хмельничанин», - сказано в повідомленні. В результаті аварії водій а/м Renault Laguna отримав травми у вигляді перелому лівої ноги і політравми. Він був госпіталізований у важкому стані. Важкі травми також отримали шестеро його пасажирів, зокрема четверо дітей. У трьох 4-річних дівчаток були діагностовані політравми та забої, а у однієї з них ЗЧМТ і перелом стегна. Постраждалих дітей госпіталізували. У 6-річного хлопчика зафіксований поперечний перелом черепа і політравма. У 36-річного чоловіка були діагностовані забої, ЗЧМТ і перелом носа. У його 34-річної дружини травматичний пневмоторакс і забиті місця. Водій а/м Volkswagen також госпіталізований.
Кримінал У КМДА розповіли, як зупинити масові крадіжки лічильників і ліфтових котушок У Києві почалися повальні крадіжки ліфтового обладнання та будинкових лічильників. Так що київська влада закликає киян встановлювати сигналізацію на обладнання, бо ніщо інше знахабнілих злодіїв не зупиняє. Лише за перше півріччя 2017 року у Києві викрали понад 500 будинкових лічильників тепла, в 2016-му було вкрадено ще 241. При цьому купити і встановити новий прилад коштує близько 60 тис. грн. У 2015 році з усіх випадків зупинки ліфтів близько 30% траплялися саме через вкрадені мідні котушки, які злодії здають у металобрухт. У 2017 році ситуація ще більше ускладнилася, каже директор комунального підприємства "Київжитлоспецексплуатація" Олег Котляренко. «Зараз почастішали крадіжки, особливо це болюча проблема для Деснянського району. Чомусь саме в цьому районі почали масово красти ліфтові котушки і люди змушені тижнями ходити пішки, поки дочекаються її заміни», - зазначив він 14 серпня під час прес-брифінгу, передає кореспондент АСН. Він уточнив, що в пункті здачі металу за таку котушку злодій отримає 300-400 грн, а поставити нову в ліфт коштує близько 4 тис. грн. Те ж саме стосується і теплових лічильників. «У нас прийнято новий закон про тепловий облік, який чітко регламентує наявність теплового лічильника, вартість якого становить близько 60 тис. грн. Якщо його вкрадуть, то, відповідно до закону, теплогенеруюча компанія повторно за свій рахунок його вже встановлювати не буде. І ця проблема вже буде мешканців», - констатував Котляренко. Тому в КМДА з початку 2017 років запустили програму, суть якої полягає в тому, щоб встановлювати в ліфтових шахтах і підвальних приміщеннях, де розміщені теплові лічильники, охоронні комплекси. Всі витрати з встановлення і придбання цього обладнання на себе бере місцевий бюджет, мешканцям тільки доведеться щомісяця платити абонентську плату за подальшу охорону цих об'єктів.У "Київжитлоспецексплуатації", яка і займається реалізацією цієї програми, підрахували, що місячна плата з однієї квартири складатиме від 3 до 5 грн. Для того, щоб встановити сигналізацію за рахунок місцевого бюджету, мешканцям будинку потрібно підписати колективний протокол. «Тобто від жителів потрібно тільки самоорганізуватися і підписати протокол і потім платити абонентську плату за обслуговування. Охорону здійснює Національна поліція», - додав Котляр. На 2017 рік з місцевого бюджету на встановлення охоронних комплексів було виділено 10 млн грн. На сьогодні, зі слів директора комунального підприємства, практично всі ці кошти зарезервовані на встановлення сигналізації в 80 будинках.
Політика Турчинов: Україна ніколи не постачала ракетні двигуни КНДР Український оборонний та авіакосмічний комплекс ніколи не поставляв військові технології та зброю в КНДР, а поширювана іноземними ЗМІ неправдива інформація про нібито передачу «Південмашем» ракетних технологій Північній Кореї, швидше за все, була спровокована спецслужбами РФ. Про це повідомляє секретар РНБО Олександр Турчинов, передає Інтерфакс-Україна. «Ця інформація не має ніяких підстав під собою, а є провокаційною за своїм змістом. Швидше за все вона спровокована спецслужбами Росії для прикриття своїх злочинів», - цитує прес-служба секретаря РНБО України Олександра Турчинова. «Україна ніколи не постачала будь-які ракетні технології і ракетні двигуни в Північну Корею. Ми вважаємо, що антиукраїнська кампанія була спровокована спецслужбами Росії для прикриття своєї участі в північнокорейських ракетних і ядерних програмах», - зазначив секретар РНБО.
Суспільство Каліфорнійський мільярдер програв місцевим жителям справу про вкрадений пляж Мільярдер Вінод Хосла зазнав поразки у своїй останній судовій битві про публічний доступ до пляжу в Каліфорнії. Але громадськість не зможе заходити на територію, поки не буде винесено рішення про другий судовий розгляд, повідомляє The Independent. У 2008 році співзасновник Sun Microsystems купив земельну ділянку площею 364 м2 за $32,5 млн поруч з громадським пляжем в затоці Халф Мун Бей у Сан-Франциско. Попередні власники дозволяли публіці вільний доступ до води, але Хосла відгородив його і найняв приватну охоронну службу, щоб не допускати плавців та інших охочих. Спочатку Хосла заявив, що дозволить прохід до води на своїй частині території, якщо держава заплатить йому $30 млн. Зараз його статки оцінюється в $1,75 млрд. Проте Каліфорнійський апеляційний суд визнав ворота, встановлені ним на території, незаконними, назвавши їх «освоєнням території», на яку у нього не було дозволу. Касаційний суд заявив, що «освоєння території», згідно з Прибережним актом, не обов'язково є зміною ландшафту. Каліфорнійські закони були написані для того, щоб захистити права громадськості на доступ до пляжу і місць для відпочинку. Мільярдер дав інтерв'ю виданню Mercury News, в якому сказав, що «Прибережна комісія намагається примусити і шантажувати його». Він уже давно викуповує прибережні курорти Каліфорнії, намагаючись перетворити громадські землі на приватну власність. Каліфорнійська прибережна комісія повідомила про збільшення кількості скарг з боку відвідувачів пляжів. Охоронці не пускають їх до води, заявляючи, що вони перебувають на території приватної власності.
Суспільство На Миколаївщині з'явилися Добриня, Мухаммед Алі, Доротея, Ненсі і Окстріна Головним територіальним управлінням юстиції в Миколаївській області були проаналізовані найбільш поширені і найбільш незвичайні імена, якими називали дітей в області в першому півріччі 2017 року. Вибираючи імена дітям, батьки, як і раніше, більше спираються на сімейні традиції, називаючи дитину іменем когось із предків. Часто називають і на честь видатних особистостей, літературних персонажів, кіногероїв, спортсменів. Найпопулярнішими залишаються ті ж імена, що і минулого року: Дмитро, Олександр, Артем, Владислав, Єгор, Ілля, Максим, Михайло, а також - імена дівчаток: Софія, Анастасія, Марія, Вікторія, Валерія, Анна, Дар'я, Поліна . Але все частіше зустрічаються імена, запозичені з-за кордону. Дітей часто називають іменами міфічних персонажів, кіногероїв, зокрема героїв серіалів, популярних співаків тощо. Наприклад, хлопчиків у Миколаївській області називали: Ільяс, Дамір, Даніслав, Добриня, Ердем, Кіан, Міхей, Домінік, Ратмір, Дем'ян, Крістофер, Рувим Алі Імран, Іслам, Раду, Мухаммед Алі, Ніколоз. А ось найдивовижніші імена для дівчаток: Тіана, Аделіна, Азалія, Алатея, Есра, Іва, Іларія, Кіма, Наргіз, Олівія, Райана, Хельга, Княгина, Доротея, Мзія, Есмеральда, Евніка, Ненсі, Нурай, Софіко, Окстріна.
Суспільство Мінфін хоче суттєво скоротити кількість студентів, які одержують академстипендії Міністерство фінансів України виступило за скорочення до 25% кількості студентів вищих навчальних закладів, які отримують академічні стипендії в 2018 році. Про це повідомив заступник міністра фінансів Сергій Марченко в інтерв'ю виданню VoxConnector, передає Інтерфакс-Україна. "У 2017 році відсоток стипендіатів зменшений до 40-45%, тобто від 40% до 45% студентів отримують на сьогодні стипендію. Ми маємо намір на 2018 рік зменшити пропорцію до 25%", - сказав він. За словами Марченка, за планом, до 2020 року зменшиться кількість студентів, які отримують академічні стипендії, до 15% від загального числа. Крім того, буде збільшено розмір стипендій відповідно до прожиткового рівня, а потім і до рівня мінімальної зарплати. Читайте також: На скільки з 1 грудня зростуть соцвиплати і допомоги для українців
Здоров`я Десятки дітей гинуть в індійській лікарні через неоплачені рахунки за медичний кисень Начальник індійської лікарні, де за останні кілька днів померли десятки дітей, був звільнений. Індійські чиновники стверджують, що збільшення дитячої смертності в лікарні пов'язано з припиненням поставок медичного кисню, повідомляє The Guardian. Глава державного медичного коледжу Раджив Місра перебуває під слідством у зв'язку з інцидентом. Індійські ЗМІ стверджують, що загибель понад 60 дітей, серед яких 34 дитини, частково викликана нестачею кисню через те, що приватний постачальник перестав його доставляти через несплату. Посадові особи лікарні заперечують, що смертність викликана нестачею кисню, натомість кажуть про енцефаліт та неуточнені проблеми, пов'язані з пологами. Зараз над розслідуванням працює команда лікарів з Делі, вони співпрацюють з місцевою владою. Керівник лікарні звинувачує у несплаті рахунків уряд. «Я написав принаймні три листи», - сказав Місра в суботу в інтерв'ю журналістам, додавши, що він піднімав цю проблему під час відеоконференцій. Водночас уряд заперечує всі звинувачення. Дослідження, проведене некомерційною організацією Brookings India, вказує, що в Індії спостерігається значний дефіцит центрів первинної медико-санітарної допомоги. Спалахи енцефаліту щорічно вбивають сотні людей в Індії, особливо під час сезону мусонів. Витрати Індії на охорону здоров'я становлять близько 1% від ВВП, що є найнижчим показником у світі. В останні роки уряд збільшив витрати на охорону здоров'я і пообіцяв зробити її більш доступним.
Економіка Експерт спрогнозував зростання цін на бензин до кінця 2018 року Експерт з енергетичних питань Валентин Землянський заявив, що вартість бензину може зрости на 4-5 грн до кінця 2018 року. Про це він заявив на прес-конференції, передає кореспондент АСН. "Вартість нафтопродуктів всередині України залежить як від валютних прогнозів, так і податкової політики", - заявив він. Якщо виходити з валютних прогнозів, то в бюджеті 2017 року курс закладений на рівні 27 грн за $1. "Вже восени він може досягти позначки 27 грн. Не варто також забувати, що прогноз МВФ на 18 рік - це 30 грн за $1 в Україні. Виходячи з цього, лаг на подорожчання нафтопродуктів становить 4-5 грн на найближчий рік", - прогнозує він. Друга причина можливого подорожчання нафтопродуктів - це податкова політика уряду. "Якщо будуть збільшені податки на поставку нафтопродуктів, їхня ціна зросте в роздробі", - сказав він. З огляду на те, що уряду треба якось наповнювати бюджет, є висока ймовірність того, що податки будуть збільшені. "А значить, і виросте ціна на нафтопродукти всередині країни", - сказав він.
Події оформление ленты  У Лісабоні стався вибух, постраждали туристи У столиці Португалії Лісабоні в результаті вибуху в житловому будинку п'ять туристів отримали поранення. Про це повідомляє видання BFMTV. Як повідомляється, під час вибуху в житловому будинку перебували 13 осіб. В результаті п'ять туристів госпіталізували з різними травмами, двоє з них у важкому стані. Як повідомляється видання, серед постраждалих: двоє громадян Франції. Вони постраждали, так як проходили поруч з будинком у момент вибуху. Ще двоє громадян Німеччини були важко поранені - в момент вибуху вони перебували всередині будинку. Explosão em Lisboa, Alfama … Alojamento Local, pois! #TouristsGOHome pic.twitter.com/Hi4YeCIcRA — mais um dia na (@parvonia) 13 серпня 2017 р. Громадянство п'ятого потерпілого поки що невідомо. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на одному з пляжів Лісабона в Португалії невеликий легкомоторний літак здійснив вимушену посадку, в результаті чого двоє людей загинули.
Економіка Експерти навіть не беруться прогнозувати вартість пального на осінь Вартість бензину в Україні залежить від курсу і зовнішніх процесів, а також від того, "коли з відпустки вийде Гонтарева". Про це на прес-конференції заявив експерт паливного ринку Леонід Косянчук, передає кореспондент АСН. "Вартість нафтопродуктів і сам ринок нафтопродуктів в Україні залежить від процесів як всередині країни, так і ззовні. Внутрішній фактор - це валютний курс і податки, які перевищують на сьогодні вже 40% вартості, яку всі бачать на заправках", - заявив він. З іншого боку - ціна на нафтопродукти в Україні залежить від зовнішнього ринку, на якому діють глобальні процеси, наприклад, криза з Катаром і Китаєм. Виходячи з цього, будь-які прогнози, які хтось озвучує щодо ціни на нафту і нафтопродукти більше ніж на 30 днів, за його оцінками, є некоректними. "Таким чином, які ціни будуть восени в Україні, - науці невідомо. Це залежатиме від багатьох факторів. Насамперед, коли з відпустки вийде Глава Нацбанку Гонтарева і почнеться регулювання валютного ринку. По-друге, від того, якими будуть процеси на глобальному ринку", - прогнозує він.
Політика оформление ленты  НАБУ розслідує кримінальні справи проти 37 топ-чиновників Національне антикорупційне бюро порушило кримінальні справи проти 37 високопосадовців. Про це повідомляється у звіті відомства, передає видання "Українська правда". За інформацією НАБУ, вже відкрито 23 кримінальні справи. Бюро підозрює у вчиненні злочинів державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування категорії "А", вісім керівників правоохоронних та контролюючих органів, п'ять представників вищого офіцерського складу ЗСУ, СБУ, Нацгвардії, Держприкордонслужби та інших військових формувань, 77 керівників держпідприємств, 38 суддів і 32 прокурори . Крім того, у відомстві повідомили, що вже складено два повідомлення про підозру топ-чиновникам, чотирьом державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування категорії "А", одному керівнику правоохоронних або контролюючих органів, двом представникам вищого офіцерського складу, 36 керівникам держпідприємств, 17 суддям , 13 прокурорам.
Економіка Японська економіка демонструє найбільше зростання за десять років В японській економіці зафіксовано найбільше зростання за більш ніж десять років. Офіційні дані показали, що вона виросла на 1% в останньому кварталі. Подібний показник з'явився на тлі надійного внутрішнього попиту і капітальних витрат, що компенсувало скорочення експорту, повідомляє The Guardian. Приватне споживання зросло на 0,9%, що є показником успішної державної політики, спрямованої на стимулювання збільшення витрат. Споживання становить більше половини ВВП Японії, але протягом останніх років воно розвивалося слабо. Інвестиції, пов'язані з Олімпійськими іграми в Токіо 2020 року, також сприяють зростанню економіки. Середня кількість акцій Nikkei за останні роки зросла більш ніж на 30%, проте в понеділок вона знизилась на 0,8% на тлі напруги між США та Північною Кореєю. Тошіміцу Мотегі, міністр економіки, був обережний в прогнозі, погоджуючись з попередженнями інвесторів, що показники знизяться до кінця року. Схема - поєднання кредитно-грошової лібералізації, державних витрат і реформ в економіці - стимулювала зліт фондового ринку і збільшила корпоративний прибуток.
Економіка Ціни на заправках підуть вгору в кінці вересня - експерт Бензин подорожчає вже восени. Про це на прес-конференції заявив експерт з енергетичних питань Геннадій Рябцев, передає кореспондент АСН. "Україна імпортує нафтопродукти, і тому ми побачили за останній місяць, що ціни на бензин і дизельне пальне зросли всередині країни через зростання ціни на нафту на світовому ринку. Але український ринок реагує не на щоденні коливання, а вже на тенденції в будь-якій європейській країні", - заявив він. Є певна залежність: якщо на кордоні протягом двох тижнів ціна на нафтопродукти збільшується на 1%, це спричинить подорожчання пального на 10 копійок за літр вже через два тижні. Тобто один 1% - 10 копійок. "Є також таке правило: якщо протягом тижня курс додає 1 гривню, то через два тижні - плюс 60 копійок за літр на бензин. Тобто плюс одна гривня в курсі долара - це плюс 60 копійок на літрі бензину вже через два тижні" , - пояснив він. На думку Рябцева, ймовірність зростання курсу долара - набагато вище, ніж зростання вартості нафтопродуктів на кордоні. "Девальвація валюти призведе до подорожчання бензину вже через два тижні. У нас традиційно відбудеться це вже восени. Ціни підуть вгору на всіх заправках вже в кінці вересня".
Спорт Кріштіану Роналду очікує дискваліфікація на 12 матчів Кріштіану Роналду, можливо, буде дискваліфікований на 12 матчів після того, як він вдарив у спину суддю на матчі "Реал" -"Барселона", де його "Реал" здобув перемогу з рахунком 3:1. Португальський капітан отримав відразу дві червоні картки протягом трьох хвилин, повідомляє The Mirror. Перше порушення було зафіксовано, коли Роналду зняв футболку, що тепер на полі вважається порушенням. Коли за цим послідувала червона картка, він повернувся до судді і штовхнув його в спину, показуючи цим своє невдоволення. Рефері згадав про це в своїй доповіді, і тепер Роналду очікує наслідків. У правилах Федерації іспанського футболу зазначено, що будь-яке «невелике насильство» стосовно посадових осіб у формі, будь то «захоплення або поштовх», має бути покараний забороною відвідування від 4 до 12 матчів. Роналду тепер вочевидь пропустить другий етап Суперкубка Іспанії, але може зіткнутися і з більш серйозними наслідками своїх дій.
Політика "Південмаш" відповів на звинувачення NYT про продаж ракет КНДР Український завод "Південмаш" спростовує інформацію видання The New York Times про те, що завод продав Північній Кореї складові частини ядерних ракет. Про це йдеться в заяві "Південмашу". Підприємство зазначає, що завод взагалі не постачає в Росію ні ракети, ні деталі і складальні одиниці, зокрема ракетні двигуни. "Південмаш ніколи раніше не мав і не має зараз ніякого відношення до північнокорейських ракетних програм космічного або оборонного характеру. Ракети і ракетні комплекси військового призначення в роки незалежності на "Південмаші" не випускалися і не випускаються" - йдеться в заяві. Нагадаємо, раніше The New York Times опублікував статтю про те, що КНДР могла викрасти ракетні розробки заводу "Південмаш" (Україна). Пізніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що Україна ніколи не постачала ракетні двигуни КНДР.
Економіка У КМДА розповіли, як в рази економити на утепленні будинку або заміні вікон У 2017 році Київ витратить 115 млн грн на проведення енергоефективних заходів у 135 багатоповерхівках. Такі розрахунки програми «30/70%», за умовами якої 70% витрат покриваються з міського бюджету. Про це 14 серпня під час прес-брифінгу заявив радник заступника голови Київської міської державної адміністрації Олексій Тихонов, повідомляє кореспондент АСН. «У 2015 році було витрачено на програму 5 млн грн і реалізовано 13 проектів. У 2016 році вже 20 млн грн і 62 проекти, в 2017 році у нас вже 135 заявок і 115 млн грн бюджет цієї програми», - сказав він. Тихонов зазначив, що цього року дуже багато проектів стосуються саме поліпшення системи опалення. Це переважно установка індивідуальних теплових пунктів, нових теплових насосів. Крім економії в 70% від вартості послуг, які оплачуються з місцевого бюджету, жителі можуть заощадити ще більше, взявши для оплати своїх 30% «теплий кредит». У такому випадку держава заплатить банку майже третину від суми кредиту. «Якщо брати участь у програмі 30 на 70, при цьому взяти теплий кредит на свою складову в 30%, то платіж в цілому може скоротитися до 10-15%», - підрахував Тихонов. Однак ця програма орієнтована тільки на будинки в яких сформовані ОСББ і житлово-будівельні кооперативи. У минулому році цим механізмом скористалися 26 ОСББ та ЖБК. Ремонт за 30% від вартості Крім програми з енергоефективності, в Києві діє також програма співфінансування реконструкції, реставрації, проведення капітальних ремонтів, технічного переобладнання загального майна в багатоквартирних будинках, які експлуатуються понад 10 років. Тут також 30% вартості робіт оплачують співвласники багатоквартирного будинку та 70% решти вартості робіт - місто. У цій програмі з 2017 року участь можуть взяти і будинки, де не створені ОСББ і ЖБК. «Отримуючи поліпшень наприклад на 1 млн грн, люди вкладають своїх коштів 300 тис. Люди вибирають проект з переліку, затвердженого КМДА, який буде реалізуватися в їхньому будинку - це утеплення дахів, заміна вікон, заміна освітлення, встановлення ІТП тощо. При цьому обов'язковою умовою має бути наявність теплового лічильника в будинку, якщо його немає, то він буде входити до витрат і встановлюватися», - пояснила начальник управління реформування ЖКГ департаменту ЖКІ Віра Радченко.  Спочатку колективний договір мешканців, а потім ремонт Щоб взяти участь у програмі, жителі повинні прийняти колегіальне рішення, що саме вони хочуть зробити в своєму будинку, і подати відповідну заявку. «Підписатися під відповідним протоколом повинні мешканці будинку, сумарна площа житла яких не менше 75%. Ми вибрали такий принцип, бо в одній трикімнатній квартирі може проживати одна людина, а в однокімнатній 10», - пояснив директор КП "Київжитлоспецексплуатація" Олег Котляренко. Потім фахівці комунального підприємства "Київжитлоспецексплуатація", яке курирує цю програму, виїжджають на місце і приблизно оцінюють вартість обраних робіт. Якщо сума влаштовує мешканців, то вони повинні підтвердити наявність 30%. Це може бути і виписка з банківського рахунку або підтвердження з банку про те, що розглядається питання про видачу кредиту. «Укладаємо з мешканцями договори на проведення конкретних робіт, проводимо тендер із залученням підрядника і після цього ми запускаємо програму», - додав Котляренко. Він уточнив, що на сьогодні вже подано 219 заявок за цією програмою, однак грошей, виділених на 2017 рік, вистачить лише на фінансування робіт в 51 будинку. Утеплили будинок самі, дадуть грошей і на ремонт під'їзду Крім того, мешканці будинків, які протягом двох попередніх років самі фінансували енергоефективні заходи або різні ремонти в будинку, можуть теж подавати заявки і брати участь у цих програмах. У такому випадку їм буде виділено з місцевого бюджету 70% від витраченої суми на виконання інших робіт, передбачених програмами. Також Радченко зазначила, що цього року в Києві буде запроваджено пілотний проект так званих еско-контрактів. «Це коли взагалі не треба вкладати свої кошти. Приходить еско-компанія, на певних умовах укладається договір. Наприклад, можна встановити індивідуальний тепловий пункт у будинку за рахунок цієї компанії і виплачувати кошти їй протягом певного періоду часу. Це свого роду розстрочка», - пояснила вона. З її слів, такі договори тільки розробляються і вони вперше будуть реалізовані в Києві у двох ОСББ. Чиновники додали, що збір заявок за програмами на 2018 рік проводитиме в жовтні 2017 року.
Події оформление ленты  У Дніпропетровській області автомобіль вибухнув на ходу На одній з вулиць міста Павлограда (Дніпропетровська область) автомобіль Daewoo Nexia вибухнув просто на ходу. Про це повідомляє місцеве видання 5632 з посиланням на співробітників головного управління ДСНС України. Як повідомляється, на вулиці Харківській стався вибух автомобіля Daewoo Nexia, який їхав у центральну частину міста. За даними рятувальників, водій автомобіля сам вибрався з авто після вибуху. Працівники пожежно-рятувальної служби, які прибулі на місце, загасили загоряння. Водителя госпитализировали с ожогами первой и второй степени и доставили в отделение местной больницы. Напомним, ранее сообщалось, что в Шевченковском районе Киева во время движения по одной из улиц в центре города произошел взрыв автомобиля Toyota Land Cruiser, водитель получил травмы.
Суспільство "Укрзалізниця" шукає "стоячих" пасажирів для виплати компенсацій "Укрзалізниця" просить пасажирів поїзда "Інтерсіті+" №764 Одеса - Дарниця, яким довелося їхати стоячи, отримати в залізничних касах компенсації. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укрзалізниці". За даними прес-служби, вже 44 пасажири цього поїзда отримали компенсацію в касах по всій Україні. "ПАТ "Укрзалізниця" звертається до пасажирів, яким 13 серпня в час подорожі в поїзді №764 Одеса - Дарниця не було надано місця, з проханням звернутися до кас повернення на вокзалах для отримання відшкодування. У разі виникнення будь-яких питань або непорозумінь просимо звертатися за телефоном: (044) 465-30-90", - йдеться в повідомленні. Нагадаємо, 13 серпня пасажири поїзда "Інтерсіті+" №764 Одеса - Дарниця повідомили в соцмережах, що їм довелося їхати з Вінниці стоячи, так як до поїзда забули причепити 4 вагони.
Кримінал Іловайська трагедія: прокурори опублікували результати розслідування і вказали на винуватців У третю річницю Іловайської трагедії Головна військова прокуратура України опублікувала фінальні результати розслідування. Було названо точне число загиблих і взятих в полон українських воїнів, співвідношення сили військ країни-агресора Росії і ЗСУ під Іловайськом. В ході розслідування допитали 1500 постраждалих, понад 2200 свідків, провели більш 1870 судових експертиз, врахували понад 100 тисяч одиниць речових доказів. Обсяг матеріалів кримінального провадження становить понад 1100 томів (з них понад 550 мають гриф «Таємно» і «Цілком таємно»). Відзначається, що ГПУ продовжує здійснювати досудове розслідування за фактом ведення Російською Федерацією агресивної війни проти України. На одного українського воїна доводилося по 18 російських  11 серпня 2014 року керівництвом АТО був виданий наказ, для виконання якого командуванням сектора «Б» розроблений план, одним із завдань якого було блокування силами ЗСУ і зачистка від незаконних збройних формувань міста Іловайська. До операції залучили і добровольчі батальйони. У звіті сказано, що передбачалося взяття Іловайська, встановлення контролю над північними околицями Макіївки, що дозволяло в подальшому звільнити Донецьк від терористів. Однак у третій декаді серпня 2014 року керівництво ЗС РФ організувало пряме вторгнення регулярних російських підрозділів на територію Донецької області з одночасними артилерійськими обстрілами позицій ЗСУ з Росії. «Масштабне вторгнення відбулося в ніч з 23 на 24 серпня 2014 року. Сили вторгнення ЗС РФ складалися з 9 батальйонно-тактичних груп: 3500 представників особового складу; до 60 танків; до 320 БМД (БМП); до 60 гармат; до 45 мінометів; 5 ПТРК», - сказано у звіті. З російської військової техніки зняли і замаскували тактичні знаки і нанесли розпізнавальні позначки українських підрозділів, що заборонено ст. 37 Додаткового протоколу до Женевської конвенції від 12.08.1949 (Протокол I) від 08.06.1977. Співвідношення військових сил України у районі Іловайська з підрозділами ЗС РФ і терористами так званих «ДНР» і «ЛНР» становило: особовий склад - 1 до 18; танки - 1 до 11; бронетехніка - 1 до 16; артилерія - 1 до 15; «Гради» - 1 до 24. Мало того, уздовж кордону з Україною вишикувалися 35 батальйонно-тактичних і ротних тактичних груп ЗС РФ; Проте 45100 військовослужбовців; до 160 танків; 1360 БМП (БТР); 350 одиниць артилерії; 130 одиниць реактивних систем залпового вогню; 192 бойових літаків; 137 вертольотів. У результаті раптового вторгнення 24-25 серпня 2014 року регулярних підрозділів Збройних Сил РФ і їх маршу в напрямі Іловайська батальйони МВС України «Дніпро-1», «Миротворець», «Світязь», «Херсон», «Івано-Франківськ», Нацгвардії «Донбас» і сили сектора «Б» потрапили в оточення  сил противника, що значно перевершували за чисельністю. Командування сил АТО мало намір зберегти життя українських військових і розпочало переговори з представниками ГШ ЗС РФ. Переговори вів керівник АТО Віктор Муженко та заступник начальника ГШ ЗС РФ М. Богдановський, а також керівництво сектора «Б» і підрозділи ЗС РФ. Говорилося про надання гарантії безпечних гуманітарних коридорів для виходу з оточення військовослужбовців ЗСУ та інших військових формувань України. Далі слідство довело, що з 26 по 28 серпня 2014 року Муженко і Богдановський провели 12 телефонних розмов, у результаті російська сторона надала «гарантії безпечного виходу українських військових з оточення. Додатковою гарантією безпечного виходу мали стати 3 захоплені в полон десантники з РФ. Слідчі з'ясували, що під час переговорів представники країни-агресора навмисне затягували час для облаштування тактично вигідних вогневих позицій по маршруту руху сил АТО. Підла зрада і розстріл «29 серпня 2014 року за безпосередньою вказівкою і наказом командування Генерального штабу ЗС РФ російські військовослужбовці впритул розстріляли з важкого озброєння колони українських військових, разом з трьома полоненими російськими десантниками. За вказаних обставин вчинено віроломне вбивство 366 українських вояків, 429 - отримали поранення різного ступеня тяжкості, 300 - потрапили в полон, Збройні Сили України зазнали значних втрат озброєння і військової техніки на суму майже 300 млн грн», - підкреслили в прокуратурі. Окремо судові експерти досліджували питання про те, чи вплинув військовий парад 24 серпня в Києві на боєздатність сил АТО на Донбасі. «Встановлено, що проведення військового параду жодним чином не вплинуло на рівень боєздатності сил АТО, оскільки до нього були залучені підрозділи, які майже повністю комплектувалися за рахунок військовослужбовців строкової служби та курсантів військових навчальних закладів», - додали в ГПУ. Розслідування фактично завершено, однак кінцеве процесуальне рішення в кримінальному провадженні ухвалять після забезпечення виконання вимог ст. 2 Кримінального процесуального кодексу України щодо повного і неупередженого розслідування і притягнення до кримінальної відповідальності всіх винних осіб. Кого звинуватили у віроломстві Фактично під Іловайськом підрозділами ЗС РФ вчинені військові злочини - віроломне вбивство українських військових при виході з оточення, ненадання медичної допомоги пораненим, розстріли полонених, жорстоке поводження з ними тощо. Експерти і докази говорять про причинно-наслідковий зв'язок Іловайської трагедії і військової агресії ЗС РФ у вигляді прямого вторгнення на територію України і здійснення військових злочинів. Слідство на підставі зібраних доказів повідомило про підозру першому заступнику начальника ГШ ЗС РФ М. Богдановському у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч. 2 ст. 437 (ведення агресивної війни), ч. 2 ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством) КК України. Зазначений чиновник безпосередньо здійснював командування і контроль підрозділів ЗС РФ під час їхнього вторгнення в Україну і спільно з іншими особами організував віроломне вбивство українських воїнів під Іловайськом. Крім того, в цілому зараз притягнуті до кримінальної відповідальності за вчинення зазначених злочинів 89 осіб, зокрема 43 громадянина РФ, серед яких 20 посадових осіб, зокрема 11 осіб з числа керівництва ВС РФ (міністр оборони РФ Сергій Шойгу його перший заступник - начальник ГШ ЗС РФ Валерій Герасимов і ще 9 генералів). Зазначених осіб оголосили в розшук, судом дано дозвіл на їх затримання. Також до суду направлено 41 обвинувальний акт щодо 45 осіб. Вироками українських судів 25 осіб вже засуджені, зокрема 9 громадян РФ, 3 військовослужбовців ЗС РФ. Серед факторів, які вплинули на вторгнення ЗС РФ і окупацію частини Донецької і Луганської областей, відзначається низький рівень боєготовності і боєздатності ЗСУ, численні факти дезертирства, самовільного залишення місць несення військової служби і невиконання наказів начальників серед особового складу в українській армії в той період. Крім того, були й окремі помилки керівництва АТО при плануванні і проведенні військових операцій. В Офіс прокурора Міжнародного кримінального суду для вирішення питання про відкриття кримінального провадження українська прокуратура передала інформацію про зібрані докази скоєння військових злочинів у районі Іловайська. Крім того, для використання в Міжнародному суді ООН і в Європейському суді з прав людини для підтримки позовів проти РФ в МЗС і Мін'юст України прокуратура надала докази ведення РФ агресивної війни проти України і фінансування тероризму.
Події оформление ленты  Троє росіян у нічному клубі забили до смерті 22-річного італійця В Іспанії на курорті Льорет-де-Мар троє громадян Росії у нічному клубі забили до смерті 22-річного громадянина Італії. Про це повідомляє ВВС. "22-річний італієць Ніколо Кьятті, який жив поблизу Флоренції, вирушив у відпустку зі своїми друзями в Льорет-де-Мар і пішов до нічного клубу в п'ятницю ввечері. У клубі з невідомих причин на нього напали троє чоловіків, повалили на землю і почали бити", - йдеться в повідомленні. Як повідомляється, Кьятті помер у лікарні від отриманих травм. Поліція заарештувала трьох підозрюваних. За словами друзів загиблого, зловмисники продовжували бити хлопця навіть після того, як він знепритомнів. Також вони розповіли, що ніхто в клубі не втрутився в бійку, але багато хто знімав те, що відбувається, на відео. Одне з таких відео опубліковано на YouТube.
Юмор оформление ленты  Кличко поїхав у відпустку, а скандальне будівництво АЗС на Ревуцького продовжилося Незважаючи на обіцянку київської влади зупинити будівництво автозаправної станції на вулиці Ревуцького в спальному районі Києва, вона продовжилася 14 серпня від самого ранку. Про це повідомляють активісти, які блокують будівництво. Люди протестують проти того, що фактично у них під будинками на відстані менше 40 метрів будується об'єкт з підвищеною небезпекою експлуатації, а про екологічний вплив вже і говорити не доводиться. Під час перших бурхливих протестів, рознімати обурених громадян і забудовників приїжджав особисто мер Віталій Кличко. Він пообіцяв 27 липня, що домовився з компанією "ОККО" про призупинення будівництва АЗС "Я звернувся до забудовника - будівельні роботи не повинні вестися. Я також звернувся з проханням до забудовника відкликати скарги щодо арешту майна активістів (які виступають проти будівництва). Мені пообіцяли, що це буде виконано", - зазначив столичний голова на своїй сторінці в Facebook. Мер навіть пообіцяв, що влада столиці надасть юридичну підтримку активістам, що виступають проти будівництва АЗС. При цьому Кличко заявив, що він особисто не може скасувати дозвіл на будівництво, виданий ДАБІ (Державної архітектурно-будівельною інспекцією). Однак тільки столичний голова поїхав у відпустку, як будівництво відновилося з новою силою, так само як і протести місцевих жителів. Люди перегородили шинами частину дороги на вулиці Ревуцького, а напередодні - встановили там намет. Відео будівельних робіт опублікував на своїй сторінці в соцмережі глава місцевої ініціативної групи Сергій Машовець. У коментарі Громадському радіо він заявив, що місцева влада ніяк не відреагувала на той факт, що будівництво продовжилося. «Ми боремося проти будівництва вже 9 місяців. Ми прийшли до мера. Уявіть собі, на зустрічі сидить забудовник, активісти і Кличко. Кличко каже: «Ніяких робіт не можна проводити, поки не закінчаться суди. Всі погоджуються і рівно через півгодини на будівельний майданчик заганяють вдвічі більше будівельників і продовжують роботи», -говорить активіст. За його словами, забудовник впевнений - ніхто не може заборонити йому продовжувати роботи, навіть попри численні порушення в документах. Підключилися прокуратура і поліція 14 серпня Київська прокуратура Києва №2 повідомила, що через суд вимагає припинити будівництво АЗС на вул. Ревуцького. Слідчі Дарницького управління поліції ГУ НП в м. Києві за колективним зверненням мешканців Дарницького району столиці завели справу про законність будівництва багатопаливної автозаправної станції на перетині вулиць Ревуцького та Анни Ахматової. Справа розслідується за ч. 1 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) і ст. 356 (самоправство) КК України. В рамках досудового розслідування слідчі встановили, що будівництво АЗС проводиться з порушенням вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, що підтверджується висновками експертного будівельно-технічного дослідження. Зараз прокуратура просить у суду накласти арешт на земельну ділянку і всі об'єкти, які на ній розташовані, а також - заборонити проводити будівельні роботи на цій ділянці. Практично синхронно з прокуратурою відреагували і в столичній поліції. Так прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець на своїй сторінці в соцмережі додала - розслідування ведеться ще й за статтею 356 (самоправство). Тиск на активістів Поки правоохоронці розгойдуються з розслідуванням справи, активісти заявляють про тиск і погрози. Так Сергій Машовець стверджує, що йому побили машину, а на його квартиру наклали арешт. Також під арештом опинилося і майно двох інших активісток. Людям телефонують і погрожують, проте вони не збираються відступати. Також у Мережі з'явилося кілька матеріалів, які виправдовують будівництво АЗС. У них аргументи на користь будівництва АЗС акуратно розкладені по поличках, а бурхливі емоції активістів засуджуються за надмірну войовничість. Однак якщо не кривити душею, то навряд чи хоч хтось з доброї волі і будучи при здоровому глузді побажав би жити з автозаправкою під вікнами - шум, випаровування пального і вихлопні гази. Хіба складно зрозуміти протести місцевих жителів? Хіба можна запідозрити їх у нечесній грі? Навряд чи. Якщо місцеві жителі виграють цю справу, в Києві з'явиться цікавий прецедент і приклад для інших, також незадоволених сусідством заправок або торгових центрів. Так що майбутнім забудовникам, які вибирають місце для будівництва, варто вже зараз взяти до уваги, що "вирішити" питання з декількома чиновниками, як це було раніше, їм уже не вдасться. Тепер вони повинні вирішувати їх з цілими будинками і мікрорайонами. У КМДА нічого не бачать і не чують Окремо хочеться в черговий раз звернути увагу на параліч волі у місцевої влади. 9 довгих місяців триває конфлікт навколо будівництва АЗС. 9 місяців за цією адресою - протести, бійки, скандали. І поки справа не дійшла до перекриття доріг, коли четверта частина Києва не змогла дістатися на роботу, в КМДА навіть не заворушилися. Тоді і мер з'явився на місце розборок. І правоохоронні органи зацікавилися. Хотілося б порадити міському голові наступного разу (а такі рази точно будуть) реагувати більш жваво, не доводячи ситуацію до абсурду. А найкраще, звичайно, було б йому скоротити відпустку і витратити весь свій робочий і вільний час на доопрацювання Генерального плану столиці. Немає інших причин для затягування цього питання, крім однієї - будівельний безлад на руку місцевій владі, що дає і відбирає землі. Адже можна будувати що завгодно і де завгодно і ніякої відповідальності ніхто нести не буде. Однак це тільки до пори до часу. Так як точка кипіння ще попереду.
Політика Кожному міністерству - по директорату. Кабмін набирає 1 тис. працівників із зарплатою 50-70 тис. грн У Кабміні при кожному міністерстві планують створити окремі підрозділи, які будуть відповідати за реформування і працівники яких отримуватимуть зарплату в 10 разів більше середньої по Україні. Нові підрозділи будуть називатися генеральними директоратами, керівники яких будуть отримувати близько 70 тис. грн, зазначив днями на круглому столі голова Національного агентства з питань державної служби Костянтин Ващенко, повідомляє "Дзеркало тижня". "Ті розрахунки, які у нас є спільно з Міністерством фінансів, я скажу, середні, бо все залежить від стажу і деяких інших моментів, але в цілому ми можемо говорити, що керівник директорату матиме в районі 70 тисяч гривень заробітну плату, керівник експертної групи в директораті - трохи більше 60 тисяч гривень, державний експерт, який працює в директораті, - в районі 50 тисяч гривень", - уточнив він. Чиновник додав, що на ці посади в міністерства планується набрати близько 1 тис. нових реформаторів. Вибирати їх буде рекрутингова компанія, найнята Європейським Союзом. Відбір розпочнеться з 1 вересня, а перші фахівці з реформ можуть бути призначені вже 1 листопада. Гроші, а це близько 100 млн євро, на кадрову реформу в Кабінеті міністрів виділив ЄС. Відзначається, що частина з них вже надана українській стороні. Як зазначила заступник міністра юстиції Наталія Севостьянова, працівники директоратів формуватимуть політику і просуватимуть зміни, але ні в жодному не займатимуться бюрократією. "Директорати шукатимуть аналітиків, фахівців, які зможуть формувати політику, які можуть знайти проблему, зрозуміти, що в суспільстві відбувається не так, запропонувати рішення", - зазначила Севостьянова. А ось що робитимуть після набору таких дорогих фахівців самі співробітники міністерств, залишається тільки здогадуватися, адже саме профільні відомства повинні займатися реформами в країні. Більше того, якщо з'явилася необхідність в тому, щоб наймати нових працівників для просування реформ, то до ефективності роботи нинішніх співробітників мабуть є запитання. Крім того, з огляду на розмір зарплат нових реформаторів країни, варто нагадати, що в червні 2017 року в Україні заборгованість з виплати заробітної плати зросла більш ніж на 3% в порівнянні з травнем, а всього з початку року вона склала понад 2 млрд грн. А середня заробітна плата по країні за підсумками червня склала 7360 грн.
Політика оформление ленты  "Putolini": Соцмережі натякають, що не вистачає ще одного, останнього порівняння Путіна та італійського диктатора У соцмережах активно обговорюють інформацію, яка з'явилася у швейцарській пресі про те, що піарники президента Росії Володимира Путіна копіюють образи італійського диктатора Беніто Муссоліні. Блогери зазначають, що багато російських, як раніше радянських, ідей поцуплені у Заходу, включно з політтехнологіями. «У Росії крадене все, навіть ідеї політтехнологій. Ось і путінський мачо-імідж був спізжений у фашистської Італії, у дуче Муссоліні», - зазначив користувач «Мид Роисси». У свою чергу блогер з ніком «Распад и неуважение» зазначив, що Путін зміг дотягнути тільки до «Путоліні». «На Гітлера не тягне - той будував дороги і не крав», - вважає він. Крім того, деякі користувачі відзначають, що у фотодобірці Путіна і Муссоліні відсутнє останнє порівняння - там, де італійський народ повісив диктатора за ноги. Інші ж зазначають, що до цієї перспективи Путін і йде.
Здоров`я Алкоголь сприяє прояву творчих здібностей Австрійські вчені виявили, що невеликий келих вина або пива допомагає вивільнити творчий потенціал людини. При цьому помірне вживання впливає на концентрацію і робить роботу, під час якої потрібно фокусувати увагу, практично нездійсненною, повідомляє The Independent. За свідченнями дослідження, вживання алкоголю прямо пов'язане з творчими здібностями, не дивно, що більша половина письменників мали серйозні проблеми з алкоголем. Якщо вам потрібен терміновий мозковий штурм, то можна дозволити собі трохи алкоголю, щоб прискорити політ думки. Одним учасникам дослідження було дано пляшку нормального пива, а іншим - безалкогольного, яке вони не змогли відрізнити. Потім їм було дано серію завдань з об'єднання слів, наприклад, їм було запропоновано зв'язати «швейцарський», «синій» і «торт». Ті, хто пив алкоголь, швидше здогадалися, що «сир» є сполучним словом. Ті, хто вживали алкоголь, також швидше впоралися із завданням на творче мислення, в якому їм довелося знайти альтернативні види використання шин. Дослідження показало, що ті, хто пив алкоголь, мали меншу концентрацію уваги і слабший «когнітивний контроль». Це наукова заміна фрази «вони були п'яні». «Є дві теорії, як це працює», - пояснив доктор Матіас Бенедек. «Перша полягає в тому, що, коли ви дійсно концентруєтесь на вирішенні проблеми, то ваш розум «застряє» на одному рішенні. Алкоголь ускладнює облік всіх параметрів завдання, але також може допомогти вам підійти до нього з іншого боку. Друга теорія полягає в тому, що алкоголь, відволікаючи від головного завдання, дозволяє вам торкнутися вашого несвідомого і знайти альтернативні рішення».
Наука і технології Apple зареєструвала в Україні торгову марку Компанія Apple (США) зареєструвала на території України торгову марку Premium Reseller. Про це передає «Ліга», посилаючись на Український інститут інтелектуальної власності (Укрпатент). Зареєстрована торгова марка (ТМ) дозволить компанії Apple здійснювати роздрібну торгівлю своїм програмним забезпеченням і товарами, зокрема через онлайн-магазини. Торгова марка Premium Reseller дає також можливість компанії створювати вебсайти, фото- і відеопродукцію, музику, а також займатися технічною підтримкою і обслуговуванням. Також повідомлялося, що компанія Apple створила фонд обсягом в 1 млрд доларів для збільшення числа робочих місць в Америці. За даними топ-менеджера Apple Тіма Кука, це рішення компанії може призвести до того, що її приклад наслідуватимуть інші промислові гіганти країни.

Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів




/-1,3272950649261-/ /-pc-/
Top