counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Він любив людей, вірив у них, любив свою країну. Київ попрощався з Богданом Гаврилишиним


Переглядів: 1547


Він любив людей, вірив у них, любив свою країну. Київ попрощався з Богданом Гаврилишиним

Сьогодні Україна попрощалася з відомим економістом, професором, благодійником і громадським діячем Богданом Гаврилишиним. Він пішов з життя 24 жовтня рано-вранці. Йому було 90 років.

Від самого ранку в Міжнародний інститут менеджменту, заснований Гаврилишиним, прийшли його друзі і рідні, а також прості українці.

«Батько любив людей, вірив у них, любив свою країну, - говорить дочка економіста Тіна. - Хотів реалізувати для своєї країни, для своїх близьких найкраще суспільство. Він говорив, що Україна має приголомшливий потенціал будувати майбутню країну, таку, яку ми всі хочемо.

Він повторював: «Все, що хочеш - зможеш, тільки вір у себе, а інші люди будуть у тебе вірити». Він багато працював, але неділя була завжди сімейним днем ​​- він був з нами, дітьми».

Гаврилишин

«Пам'ятаю нашу першу зустріч і його палаючі очі, - згадує Марічка з «Пласту» (Гаврилишин був активним членом Всеукраїнської скаутської організації «Пласт». - Авт.). - Зовні - це людина поважного віку, але коли дивишся в його очі, бачиш у них стільки добра і любові, що забуваєш про вік. Тим більше пластуни завжди звертаються на «ти». Слова «Друже, Богдане!» руйнували всі бар'єри, і було таке враження, що ти знаєш людину все життя. Це людина-історія! Він вірив у нашу країну. Це те, чому ми вчимо наших дітей, які приходять у «Пласт», - бути вірними Богові та Україні. І пан Богдан був таким. І коли ми хочемо пояснити, яким потрібно бути українцям патріотам своєї країни, ми наводимо його як приклад».

Гаврилишин

Гаврилишин

«Це людина, яка для мене особисто була, є і, я думаю, на небі буде таким великим камертоном, який завжди дає чистий звук, - сказав мер Львова Андрій Садовий. - Таких людей є небагато. Для мене таким камертоном є блаженніший Любомир Гузар, Мирослав Маринович. У таких великих людей - великі мрії».

Гаврилишин

Гаврилишин

Гаврилишин

«Богдан Гаврилишин розпочав бізнес-освіту не тільки в Україні, а й на всьому пострадянському просторі, - говорить президент МІМ Ірина Тихомирова. - Багато людей його називають дідусем, але я ніколи не могла назвати його так, бо я його бачила воїном. Він був людиною з дуже хорошим стратегічним баченням, умів планувати тактичні дії, досягати свого. Він ставив мету і був досить жорстким менеджером, який знав, чого хотів і чого прагнув, і вмів цього домагатися. Вважав, що молодь змінить Україну, говорив, що потрібна критична маса молодих управлінців, чесних, освічених, які знають мову, які бачили світ, для того, щоб не вигадувати щось своє, а взяти найкраще з міжнародного досвіду і адаптувати його в Україні», - розповідає про генія, який відійшов у вічність, Ірина Тихомирова.

Гаврилишин

Віктор Ковальчук

Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Місячний день сьогодні 28 березня 2024 року
Кожен день приносить нам нові пригоди та випробування Про те, яким буде останній четвер березня, розкажуть аст....
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
більше матеріалів
/-0,28586912155151-/ /-pc-/
Top