counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Жовтня
3 Жовтня
Всі новини...

Как улучшить свою жизнь и судьбу с помощью нумерологии


Переглядів: 4


Как улучшить свою жизнь и судьбу с помощью нумерологии

Нумерологія — найдавніша наука, яка вивчає енергетику чисел. Силу цифр можна використовувати собі на благо, якщо користуватися нею розумно та за певними правилами.

За допомогою нумерології можна визначити свій кармічний обов'язок, долю, шанси на успіх у коханні чи фінансах, а також дізнатися, ким ви були у минулому житті. Ще нумерологія допомагає визначати, як числа впливають наші справи. У складні моменти життя можна використовувати числа з максимально позитивною енергією та характером, і незабаром ситуація зміниться на краще.

Числа, які підвищують духовний потенціал

Якщо ви знаходитесь у пошуках чогось нового у своєму житті, вам допоможуть числа 3 та 7. Трійка — це число пошуку нових захоплень, хобі. Вона допомагає впоратися з лінощами, вийти з творчої чи професійної кризи. Якщо вас наздогнала апатія і вам не відомо, в якому напрямку рухатись далі, число 3 допоможе визначитися з цим швидше. Оточіть себе цим числом, якщо ви не знаєте, чого чекати від життя. Найпотужніше поєднання Трійки — з синім або фіолетовим кольором.

Сімка — джерело натхнення. Сімка дарує впевненість у тому, що ви робите, позбавляє зайвих сумнівів. Найкраще поєднується Сімка із чорним кольором. Енергетика числа потужна, але спокійна, тому потрібно деякий час для повної активізації його енергії.

Числа кохання

Числа кохання — це Четвірка та Одиниця. Одиниця допомагає насамперед налаштуватися на процес пошуку кохання. Вона чинить на людей неймовірний вплив. Якщо додати у свій образ елемент із зображенням цього числа, наприклад, принт на одязі або кулон, то ви зможете знайти близьку людину набагато швидше. Разом з цим числом краще використовувати червоний колір. Він допоможе привернути увагу до своєї персони. Побічним ефектом може стати надмірна увага людей, численні конфлікти та непотрібне спілкування.

Четвірка — кількість допомоги закоханим. Якщо ви вже перебуваєте у стосунках чи шлюбі, то число Чотири стане для вас щасливим талісманом. Воно допоможе стабілізувати ситуацію у відносинах не тільки між закоханими, а й між усіма членами сім'ї, вплине на любовні та споріднені узи.

Числа відпочинку та активності

Дев'ятка — число, що допомагає людям бути активнішими. Кольори, що підходять до цього — жовтий, зелений, синій. Найкращий дорогоцінний метал-талісман — золото. Найкращий камінь — бірюза. Дев'ятка допомагає активізувати потрібні відділи свідомості та чакри, які відповідають за бажання розвиватися, йти вперед та долати будь-які перепони. Ще це число нумерологи називають найкращим другом таких Знаків Зодіаку, як Овен, Водолій та Стрілець.

Найкраще число для відпочинку — Вісімка. Воно ніби ходить по колу, воно зациклене, тому його енергія стала, спокійна, розмірена. Число 8 ділиться своїм талантом з людьми, так що не бійтеся оточувати себе цим числом, якщо вам потрібно сповільнитись, заспокоїтися, відпочити. Вісімка — помічник у релаксації. Вона допомагає людині бути більш уважною до свого фізичного та емоційного стану. Оточуйте себе вісімкою більше під час відпустки, під час спокійних та розмірених періодів життя.

Числа фізичної сили, комунікабельності та інтуїції

Двійка та шістка — це числа, які допомагають підвищувати фізичну силу, енергетику людини та витривалість. Це найкращі талісмани для тих, хто працює фізично, а не інтелектуально. Наприклад, їхня допомога буде корисною в періоди тренувань у спортсменів. Двійка та Шістка діють трохи по-різному, але їх можна використовувати спільно.

У деяких випадках ці числа виступають ще й як каталізатор комунікабельності людини. Якщо вам потрібно стати більш відкритими, Двійка в цьому допоможе найкращим способом. Шістка покращить вашу інтуїцію. З Двійкою краще використовувати помаранчевий чи білий кольори. З числом 6 можна вдягати щось синє.

Кількість грошей та фінансового успіху

Йдеться про П'ятірку. Це число — золота середина. Воно має кілька важливих властивостей. По-перше, число 5 покращує логічне мислення людей. Якщо оточити себе п'ятірками, ви зможете краще вирішувати математичні завдання, легше вибудовувати логічні ланцюжки. Це дуже допомагає людям, яким потрібна максимальна концентрація на роботі. По-друге, П'ятірка допомагає шукати мотивацію для того, щоб не відкладати справи на потім. По-третє, це число допомагає вигідно купувати та продавати речі, вести переговори, дипломатично обстоювати свою точку зору. Все це дуже важливо у сучасних ринкових відносинах.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Всі ми різні У нас різний світогляд, особисті якості та спосіб життя
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри – це люди, які насильно викачують енергію та сили в іншої людини Вони серед нас і з часом ....
Як стати енергетичним вампіром
Як стати енергетичним вампіром
Є поширена думка про енергетичні вампіри, згідно з якими ці люди здатні лише поглинати енергію людей, виводячи....
Енергетика людини: шульги і правші
Енергетика людини: шульги і правші
Супереки про те, хто краще, шульга чи правша, точаться донині Ми настільки різні, що іноді не можемо зрозуміти....
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Багато людей вірять у карму — якийсь еквівалент долі Це не просто так, адже вчення про карму виходить із східн....
більше матеріалів
/-0,25830388069153-/ /-pc-/
Top