counter
Стрічка новин
Вибрати все
4 Жовтня
3 Жовтня
Всі новини...

Енергетика людини: шульги і правші


Переглядів: 2


Енергетика людини: шульги і правші

Супереки про те, хто краще, шульга чи правша, точаться донині. Ми настільки різні, що іноді не можемо зрозуміти одне одного. Порівнявши можливості шульги та правші не тільки на фізичному, а й на енергетичному рівнях, можна побачити саме свої сильні сторони.

Історичні факти говорять про те, що раніше у людей була більш розвинена права півкуля і практично кожен був ліворуким. Таке мислення ґрунтувалося більше на інстинктах і дозволяло вижити, керуючись чуттям. Пізніше люди почали використовувати обидві руки нарівні, а потім правий пензель став навіть більш розвиненим.

Відмінності фізичного плану

Усім уже відомий той факт, що на фізіологічному рівні яскравою відмінністю є лише домінуюче використання руки. Одні більше користуються правою рукою, а інші — лівою. Відповідно, у правшів та шульг розвинені різні півкулі мозку.

Однак не кожен знає, що відмінності є і за біохімічним складом. В організмі праворуких накопичується більше заліза, а у ліворуких у тілі переважає цинк. Такий біохімічний склад впливає певним чином розумові дані людини. Виходить, що у шульг більше розвинене образне мислення, а правши більш логічні у своїх діях.

Відмінності психологічного плану

У будь-якого шульги сильно розвинена творча уява. Як правило, вони більш емоційні та залежні від своїх почуттів та переживань. У таких людей краще працює зв'язок зі своїм несвідомим, що сприяє розвитку інтуїції та екстрасенсорних здібностей. Деякі відомі екстрасенси основні функції виконують лівою рукою. А розвиток образного мислення допомагає лівшам знайти нестандартний вихід із ситуації.

Люди, які звикли все робити правою рукою, більш логічні та розважливі. Їм краще вдається контролювати свої емоції та діяти за наміченою схемою.

Відмінності енергетичного плану

Через свою вразливість та емоційність шульги більш схильні до негативного впливу на енергетичному рівні. Вони надто довірливі та готові з кожним поділитися своєю добротою. Саме тому до таких людей найчастіше притягуються енергетичні вампіри і просто погані люди, які хочуть використовувати людину у своїх цілях. А навести псування на лівшу під силу навіть звичайнісінькій людині.

З боку проглядається якась недовіра до таких людей у ​​цьому плані, оскільки ще з давніх-давен ліворукість вважалася ознакою нечистої сили або впливу бісів. Недарма, щоб не наврочити, плюють на біса саме через ліве плече.

Насправді можна довго сперечатися про те, хто кращий і яка рука головніша, але кожна людина сама вільна вибирати, яку руку використовувати більше, адже бажання можна розвинути належним чином і другу кисть. У таких людей енергетика стає більш потужною, а здібності до екстрасенсорики збільшуються. Корисно це і для мозкової активності. Багато методик духовного, енергетичного та інтелектуального розвитку рекомендують іноді змінювати руки та використовувати у справах не звичну. Хто знає, можливо, просте поїдання вечері вилкою, взятою в ліву руку, допоможе вам розвинути шосте почуття.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Вампір чи донор? Визначаємо свій тип енергетики
Всі ми різні У нас різний світогляд, особисті якості та спосіб життя
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри: ознаки та способи захисту
Енергетичні вампіри – це люди, які насильно викачують енергію та сили в іншої людини Вони серед нас і з часом ....
Як стати енергетичним вампіром
Як стати енергетичним вампіром
Є поширена думка про енергетичні вампіри, згідно з якими ці люди здатні лише поглинати енергію людей, виводячи....
Енергетика людини: шульги і правші
Енергетика людини: шульги і правші
Супереки про те, хто краще, шульга чи правша, точаться донині Ми настільки різні, що іноді не можемо зрозуміти....
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Кармічний обов'язок: що це і як визначити його за датою народження
Багато людей вірять у карму — якийсь еквівалент долі Це не просто так, адже вчення про карму виходить із східн....
більше матеріалів
/-0,3691668510437-/ /-pc-/
Top