counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 2 по 8 вересня 2024 року


Переглядів: 1


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 2 по 8 вересня 2024 року

Цей тиждень обіцяє бути непростим і непередбачуваним, але кожен може впоратися з проблемами, дотримуючись настанов одного з найкращих експертів у цій галузі.

Головна порада цього тижня для нас усіх проста — потрібно бути уважнішими до дрібниць. Все, що відбуватиметься зараз, матиме неймовірно сильний вплив на наше майбутнє. Стресостійкість, незважаючи на сприятливе розташування більшості планет, все одно буде найважливішим якість для всіх знаків зодіаку.

Овен

У Овнів починається час активності у сфері кохання та роботи. Багато фінансових кроків будуть вимушеними, тому бажано зробити ситуацію максимально придатною для роботи та інтелектуальної діяльності. Потрібно навести лад на своєму робочому місці та вдома. У любовній сфері настає період великих успіхів. На вихідних потрібно активізуватися, щоб не прогаяти успіх.

Телець

У Тельців буде динамічний тиждень. Найпозитивніші дні тижня — понеділок та вівторок. У цей час потрібно бути максимально сміливими та рішучими у всьому. Хороша робота потребує гарного відпочинку. Позитивними будуть також романтичні зустрічі, флірт. Не варто боятися бути у центрі уваги. Можливі незначні фінансові втрати та труднощі у спілкуванні, але вони будуть легко переборні.

Близнюки

Налагодити гармонію у житті Близнюкам допоможе перестановка меблів та прибирання. Будинок стане найкращим місцем для відпочинку, роботи, інтелектуальної діяльності, кохання. Нічні світила подарують Близнюкам багато сил та удачі. Астролог настійно рекомендує стримувати свої емоції, менше лаятись і більше часу проводити наодинці з близькими. Період чудово підійде для довгострокового планування та початку важливих справ.

Рак

Це буде чудовий час для зміни роботи, для завершення старих або початку нових відносин, для пригод, флірту та яскравих емоцій. Варто присвятити вільний час розвагам та одержанню позитиву. Де наполегливість безсила, Раків рятуватиме вміння вирішувати питання хитрістю та розумом. Наприклад, можна спробувати таку модель поведінки у фінансових справах, але краще бути обережнішим, щоб не позбутися союзників.

Лев

Це буде ідеальним часом для духовних практик. Астролог зазначає, що тиждень хороший для роботи, але не варто занурюватися в нього з головою. Потрібно шукати баланс та розбавляти роботу любов'ю, яскравими емоціями, відпочинком. Енергетичні запаси Львів стануть дуже великими. Цим людям під силу подолати практично все. Віра в себе та впевненість не повинні перетікати у самовпевненість. Сприятливими стануть подорожі.

Діва

У ці сім днів експерти радять Дівам використовувати будь-яку можливість для досягнення успіху, а також для врегулювання конфліктів та проблем. Це буде чудовий час для ділових та особистих поїздок, зміни обстановки, зміни іміджу. Краще довіряти лише здоровому глузду, життєвому досвіду та своїй інтуїції. Це чудовий час для пошуків другої половинки, романтики.

Терези

Цього тижня Терези зможуть вирішити безліч конфліктів та проблем, але, на жаль, цього тижня з'явиться схильність до імпульсивності через деструктивний Марс, тому краще нікого не провокувати і не відповідати на негатив негативом. Астролог рекомендує не вступати в суперечки, не сваритися, а також не звертати увагу на чутки та плітки.

Скорпіон

Цього тижня Скорпіонам варто сфокусувати увагу на тих справах, які вже немає сенсу та можливості відкладатися на потім. Не потрібно приймати близько до серця проблеми, прагнути тотальної переваги в бізнесі та на роботі. Краще зупинитися на тих справах, які зараз найважливіше. У любовній сфері на Скорпіонів чекає великий успіх. Пощастить і тим, хто вже стосункам, і тим, хто тільки шукає свою другу половинку.

Стрілець

У рідних стінах позитивні потоки енергії для Стрільців виявляться найсильнішими. Щоб зробити їх ще потужнішими, можна провести прибирання у перші дні тижня, викинути старі непотрібні речі та сміття. Також зросте допитливість представників цього Знаку, тому корисно буде зайнятися навчанням, здобуттям знань, розвитком навичок. Зросте потреба у спілкуванні, тому заводити знайомства буде простіше.

Козеріг

Зірки та планети загострять уважність Козерогів та допоможуть їм уникнути проблем. Енергію варто направити на пошуки чогось нового у справах, у роботі, у захопленнях, у коханні. Харизма і чарівність Козерогів зростуть, тому їм простіше справитиме гарне перше враження на будь-кого. Отримати додаткові «бонуси» їм допоможе емпатія. Представники цього Знаку легше розумітимуть емоції інших людей.

Водолій

Найбільше пощастить Водоліям на початку тижня. У сфері грошей та роботи удача посміхнеться всім, хто займається нерухомістю, мистецтвом та творчою діяльністю. На вихідних краще поринути у домашні справи, не відволікаючись ні на що. У любовній сфері події розвиватимуться вкрай швидко та стрімко. Корисні будуть спільні справи, поїздки, зміна ситуації, відпочинок.

Риби

Рибам точно не потрібно згадувати колишні помилки та непорозуміння. У такі періоди краще дивитися лише наперед і бути максимально активними. Джерелом позитиву та удачі буде спілкування. Варто зберігати добрі стосунки з другою половинкою, з друзями та родичами. Можна сміливо вирушати у спільні поїздки, виконувати якісь справи разом. Підтримка та присутність поряд хороших людей підвищить впевненість Риб.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,388503074646-/ /-pc-/
Top