counter

Байден не планує зніматися з виборів та обіцяє перемогти


Переглядів: 14


Байден не планує зніматися з виборів та обіцяє перемогти

Незважаючи на невдалі теледебати та стурбованість з приводу його кандидатури, президент США Джо Байден запевнив донорів Демократичної партії, що він все ще здатний виграти президентські вибори та перемогти Дональда Трампа.

У свої 81 рік Байден взяв участь у кількох фандрейзингових заходах у Нью-Йорку та Нью-Джерсі. Крім збору коштів, він прагнув змінити ставлення до минулих дебатів.

На одному із заходів Байден заявив: «У мене була не найкраща ніч, але у Трампа теж». «Я обіцяю вам, що ми виграємо ці вибори», – додав він.

Президент також визнав побоювання щодо свого виступу на дебатах, але закликав не здаватися. «Погані дебати трапляються», – сказав він.

Реакція на дебати

Під час дебатів з Дональдом Трампом відповіді Байдена здавались нечіткими та невпевненими, що викликало нові питання навіть серед самих демократів щодо його здатності перемогти на майбутніх виборах. Колишня спікер Конгресу Ненсі Пелосі зазначила, що виступ Байдена "не був чудовим", а колишня директор з питань комунікації Кейт Бедінгфілд назвала його "дійсно розчаровуючим".

Команда Байдена не заперечує, що дебати пройшли не так, як вони сподівалися, але запевнили, що президент не поступиться місцем іншому кандидату. Голова кампанії Дженніфер О'Маллі Діллон заявила, що «думки виборців не змінилися» після дебатів.

Підтримка та критика

Губернатор Нью-Джерсі Філ Мерфі висловив Байдену повну підтримку, заявивши: «Ми з вами на 1000%». Колишній президент Барак Обама також підтримав Байдена, написавши в соцмережах: Погані дебати трапляються. Ці вибори залишаються змаганням між тим, хто все життя боровся за краще для звичайних людей, і тим, хто думає лише про себе.

Дональд Трамп заявив своїм прихильникам, що вважає результат дебатів «великою перемогою», назвавши Байдена «надзвичайно некомпетентним». Трамп зазначив, що проблема Байдена не у його віці.

Думки виборців

Багато виборців, включаючи багаторічного прихильника демократів Лорі Грегорі, висловили розчарування виступом Байдена на дебатах. Республіканка Кристал Майєрс-Барбер сказала, що «Трамп виглядав дуже впевнено і по-президентськи, у той час як Байден виглядав дуже слабким».

Опитування Data for Progress показало, що 62% потенційних виборців, які дивилися дебати або читали про них, вважають, що переміг Трамп, тоді як лише 30% підтримали Байдена.

Фінансова підтримка

Незважаючи на критику, фінансова підтримка Байдена залишається значною. З ночі дебатів у четвер надвечір п'ятниці вдалося зібрати 27 мільйонів доларів. Дженніфер О'Маллі Діллон зазначила, що дані зі спірних штатів показують, що боротьба залишається напруженою, і після дебатів нічого не змінилося.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,4101140499115-/ /-pc-/
Top