counter

Дебати Байдена та Трампа на CNN: ключові теми та очікування від кандидатів у президенти США


Переглядів: 14


Дебати Байдена та Трампа на CNN: ключові теми та очікування від кандидатів у президенти США

Коли у четвер увечері Дональд Трамп та Джо Байден вийдуть на сцену для дебатів, це буде зустріч старих знайомих, хоча далеко не друзів. Це буде перший в історії випадок, коли президент США дебатуватиме зі своїм попередником. У заході, організованому CNN в Атланті, ворожість між політиками буде очевидною.

Трамп так і не визнав перемогу Байдена на виборах 2020 року, а після штурму Капітолію його прихильниками відмовився бути присутнім на інавгурації Байдена. Тепер Трамп і Байден знову виборюють президентське крісло, і ці дебати дадуть мільйонам американських виборців можливість оцінити їх.

Ставки високі, і напруга у залі буде вищою, ніж у минулі роки. Обидва кандидати намагаються переконати виборців, що саме вони заслуговують на їхні голоси на листопадових виборах.

Ці дебати також будуть першою спільною появою Байдена та Трампа на сцені з моменту їх зустрічей чотири роки тому. Перші дебати у 2020 році були запеклими, суперники постійно перебивали один одного, а Байден у якийсь момент роздратовано звернувся до Трампа: "Може, заткнешся?" Другі дебати того року, перенесені через COVID-19 Трамп, почалися без рукостискань.

За майже чотири роки вони не брали участь у дебатах, і відсутність практики буде помітною в обох політиків. Дебати пройдуть у телестудії без живої аудиторії, що було проханням штабу Байдена після бурхливого форуму за участю Трампа, організованого минулого року CNN. Кандидати будуть говорити по черзі з відключеними мікрофонами суперника, щоб запобігти хаосу, як у 2020 році, але це може зробити дебати менш яскравими.

Консервативні коментатори вважають, що хорошим результатом для Байдена буде, якщо він не засне і не збентежиться. Республіканці часто зображують його як немічного та старого. Ці нападки знизили планку очікувань від Байдена, яку він перевершив, наприклад, під час звернення до Конгресу «Про стан справ у країні» у березні цього року.

Команда Трампа нещодавно підняла цю планку, нагадавши про гарний виступ Байдена на дебатах у 2012 році. Вони також поставили під сумнів неупередженість CNN і заявили, що Байдену, можливо, знадобляться "препарати, які підвищують працездатність". Команда Байдена спростувала це, але чутки можуть бути використані для виправдання поразки Трампа.

Штаб Байдена запустив серію рекламних роликів, що нагадують про засудження Трампа за кримінальний злочин. Це могло зменшити підтримку Трампа серед незалежних виборців. Трампа можуть запитати про судову справу, і якщо він почне розповідати про корумпованих суддів, це може відштовхнути поміркованих виборців. Трамп, ймовірно, також торкнеться судової справи сина Байдена, Хантера, і спробує представити його як свідчення корупції у "злочинній родині Байденів".

Ці дебати — ранні президентські дебати в сучасній історії США, що проводяться до офіційної номінації кандидатів від партій. Вони можуть поставити тон кампанії та допомогти виборцям визначитися з колом питань для голосування у листопаді. Але якщо один із кандидатів не припуститься катастрофічної помилки, для більшості виборців ці ранні дебати можуть стати далеким спогадом до моменту виборів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
Сон у ніч з 27 на 28 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 червня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
У ніч з 27 на 28 червня 2024 року відбудуться значні астрономічні та астрологічні події О 0:06 розпочнеться 22....
Любовний гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші стосунки можуть наповнитися новими емоціями та враженнями Проя....
Гороскоп на 27 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
/♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчути приплив енергії та мотивації Використовуйте це....
більше матеріалів
/-0,38049411773682-/ /-pc-/
Top