counter
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 24 по 30 червня 2024 року


Переглядів: 61


Гороскоп на тиждень з 24 по 30 червня 2024 року

Нас з вами чекає останній тиждень червня. Саме час підбити підсумки місяця, що минає, і спробувати зробити щось для зміни неправильного курсу. Астрологи розповіли, як це зробити.

Сил у більшості людей буде достатньо для того, щоб зважитися на важливі кроки в житті, але не варто робити те, чого ви робити не хочете. Венера в хорошій позиції, тому ми менше втомлюємося, але Меркурій не в ударі, та й наприкінці тижня ретроградним стане Сатурн, так що буде на чеку і постарайтеся зробити енергетичне чищення будинку, щоб підготуватися до цієї не найприємнішої події.

Овен

Овнам буде потрібно більше терпіння цього тижня. Астрологи відзначають велику ймовірність того, що люди частіше розчаровуватимуть Овнів, стануть більш вимогливими, а також непередбачуваними щодо поведінки. У любовних стосунках та дружбі краще поки що не переходити на наступний рівень знайомства надто швидко. Говорити з людьми слід спокійно. З'ясовувати стосунки також не потрібно.

Телець

Через негативне становище Меркурія можуть виникнути труднощі у спілкуванні, причому з людьми, яких Тельці знають багато років — з родичами та друзями. Цей час абсолютно не підходить для пошуку кохання та для флірту. Краще сфокусувати увагу на роботі та справах по дому. Прибирання допоможе Тельцям зняти нервову напругу, а також покращити здоров'я загалом.

Близнюки

Щоб стати щасливішим, представникам цього Знаку потрібно постаратися привнести щось нове у своє життя. Це стосується всіх сфер життя. На роботі або в бізнесі можна розпочати пошук нових джерел доходу та натхнення. У коханні Близнюкам потрібно частіше дивувати кохану людину. Це можна зробити за допомогою приємного сюрпризу, цікавого та незвичайного побачення.

Рак

Астрології експерти настійно рекомендує Ракам не налаштовувати себе на якийсь конкретний результат у коханні чи роботі — Треба просто насолоджуватися процесом. Якщо дозволити своїм амбіціям керувати собою, проігнорувавши здоровий глузд, то ризик програти зросте багаторазово. З іншого боку, невдачі — джерело мудрості та знань, тому до них потрібно ставитися простіше.

Лев

Левам астрологи рекомендують з 24 по 30 червня бути уважнішими, бо планети надсилатимуть їм певні знаки. Вони не завжди будуть приємними, але вони допоможуть оцінити можливості та ризики на найближче майбутнє, а також ухвалити важливе рішення. Завершиться тиждень не найкращим чином через Сатурна, тому потрібно намагатися робити так, щоб плани не пішли під укіс.

Діва

Є чимала вірогідність того, що в ці сім днів у Дів все валитиметься з рук, а також що люди ображатимуться на них без причини. Якщо в перший день тижня варто проявити самостійність, то потім астрологи радять просити про підтримку близьких та друзів із колегами, щоб мати змогу отримати гідну допомогу з будь-якого питання. Нічого поганого в цьому немає.

Терези

У Терезів будуть всі можливості досягти успіху як у справах, так і в коханні завдяки їхньому покровителю Венері. Її енергетика позитивно позначиться на сфері праці та грошей. Можна братися за будь-які завдання, а також намагатись вирішувати справи, які досі постійно відкладалися. При нестачі впевненості можна звернутися за допомогою до спогадів про колишні успіхи та успіхи.

Скорпіон

Для Скорпіонів цей період виявиться відносно позитивним та продуктивним, хоч і непростим. Приплив сил зможуть відчути ті Скорпіони, які поки що самотні. На них чекають цікаві знайомства та багато удачі. Можна фліртувати і заводити швидкоплинні романи, або починати щось серйозне. Сімейним людям та тим, хто вже давно у відносинах, зараз бажано активно вирішувати спільні проблеми.

Стрілець

Проявивши м'якість там, де потрібна рішучість, Стрільці ризикують втратити успіх і зустріти потужний опір. Люди будуть жорстокими і непоступливими, сприймаючи доброту за слабкість, але це не означає, що Стрільцям потрібно перетворюватися на черствих і похмурих егоїстів. Допомагати треба тим, хто готовий відповісти на це добром і позитивом, а не будь-кому. Добро має бути вибірковим у період з 24 по 30 червня.

Козеріг

Для досягнення щастя часом потрібно не придбати щось, а від чогось відмовитись. Зараз саме той час, коли Козерогам потрібно видалити щось дратівливе і зайве зі свого життя. Наприклад, може йтися про нелюбиму роботу, про токсичну дружбу чи кохання. У справах і роботі, які подобаються Козерогам, вони зможуть закріпити досягнутий раніше результат і почати міцніше стояти на ногах.

Водолій

У Водоліїв очікується чимало дрібних турбот та неприємностей у ці сім днів, але від них є панацея — оптимізм. Якщо Водолії будуть позитивними і не будуть корити Всесвіт за свою долю, то на них чекатиме гідна винагорода за докладені зусилля. Ознакою того, що вони йдуть по життю у вірному напрямку, стануть зустрічі з приємними людьми, несподівана допомога з їхнього боку.

Риби

Рибам важливо пам'ятати про те, що немає лиха без добра. Хороше може бути преамбулою до поганого і навпаки, тому не можна ставитись до всього легко та безтурботно. Також зараз не варто потурати поганим звичкам, адже Меркурій може в рази посилити бажання саморуйнуватися під дією міцних напоїв, азартних ігор, жирної та шкідливої ​​їжі. Потрібно тримати себе в руках і бути відповідальними до себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сни з 27 на 28 вересня, що припадають на 26-й місячний день у фазі спадного Місяця, мають особливу значущість ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає несподівана зустріч або новина, яка може вплинути на ваші плани Будьте готові до змі....
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви матимете можливість поглянути на свою кар'єру з нової точки зору Можливо, ви приймете важливе ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе важливі рішення та зміни, які допоможуть вам досягти успіху в роботі Фінансова с....
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день вимагатиме від вас рішучих дій та концентрації на головних завданнях Можливо вам доведет....
більше матеріалів
/-0,37366008758545-/ /-pc-/
Top