counter
Всі новини...

Вибір одягу з фен-шуй


Переглядів: 22


Вибір одягу з фен-шуй

Цї рекомендації допоможуть підібрати гардероб, що ідеально підходить для вас, і посилити енергетику за допомогою одягу та аксесуарів.

Експерти з фен-шуй закликають приділяти увагу тому, що оточує нас щодня. Важлива будь-яка дрібниця. Світ пронизаний енергетичними потоками, і там, де застоюється енергія, виникає застій. Фен-шуй вчить не тільки очищати простір від негативної енергетики, а й спрямовувати ці потоки собі на користь.

Негативна енергія одягу з фен-шуй

Насамперед для благополучного життя слід позбавитися енергетичного бруду. Переберіть свій гардероб, роздайте або викиньте старі речі, які без діла припадають пилом на полицях. У них накопичується енергія застою, яка передається і вам.

Без жалю розпрощайтеся з речами, з якими пов'язані негативні спогади, навіть якщо вони дорогі та красиві. Дослухайтеся до своїх відчуттів. Якщо при погляді на улюблену сукню на душі стає важко, вам вона більше не стане в нагоді. Одяг має здатність убирати енергетику і запам'ятовує не тільки щасливі моменти. Вона вбирає весь негатив, який ви зазнали, і при наступному носінні нагадуватиме вам про ті проблеми та сварки, які з вами трапилися.

Після того, як ви позбулися зайвого, варто подумати, чим заповнити гардероб. Щоб одяг не тільки підкреслював вашу красу, але й приваблював успіх, при виборі речей слід керуватися вашою стихією. Рік народження по східному гороскопу допоможе визначити, до якої стихії ви належите. Згідно з фен-шуй, їх 5: Вода, Дерево, Вогонь, Земля, Метал.

До стихії Вогню належать Кінь та Змія; до стихії Води — Свиня та Пацюк; стихія Дерева — люди, народжені на рік Кролика та Тигра; до стихії Металу належать Півень і Мавпа; стихія Землі — Собака, Коза, Дракон та Бик.

Вибір одягу та аксесуарів за східним гороскопом

Зупиніть свій вибір на речах, які посилять енергетику та залучать до вашого життя успіх. Не купуйте речі зі штучних тканин. Вони послаблять і витягнуть сили. Гармонійно почуватися і заповнювати енергетичні запаси допоможуть речі з натуральних тканин: кашемір, шовк, льон, трикотаж без синтетики.

Стихія Води. Варто віддати перевагу одягу з легких тканин, що струмують. Благотворно впливають на людей цієї стихії темно-сині та сріблясті кольори. Уникайте геометричних візерунків та ламаних ліній у малюнку на одязі. Вони вносять дисонанс та розколюють енергетику. Чоловікам підійдуть сорочки однотонних пастельних кольорів. Доповнять образ і забезпечать хорошу енергетичне підживлення шарфи та хустки.

Стихія Землі. Людям Земної стихії добре підійдуть усі теплі відтінки: коричневий, охра, бежевий, рожевий, червоний. Вони насичать силами і залучать до життя позитивну енергію. Посилити привабливість допоможе одяг із рослинно-квітковим орнаментом яскравих відтінків. Чоловікам не завадить розбавити однотонний костюм яскравим аксесуаром. Головний убір не повинен бути чорного кольору. Цей колір не дозволяє космічній енергії вільно циркулювати в тілі і призводить до головного болю та загального погіршення самопочуття.

Стихія Дерева. Вибір одягу обмежений лише смаком та особистими уподобаннями. Ідеальним стилем стане «кантрі». Поєднання природних відтінків зеленого та коричневого сприятливо впливають на світовідчуття та дозволяють вбирати енергетику Землі. Вибір краще зупинити на натуральних тканинах. Підходить людям Деревної стихії та штучне хутро. З аксесуарів підійдуть будь-які речі в етнічному стилі, прикрашені вишивкою та природними елементами.

Вірші Вогню. Сміливо вибирайте яскраві та насичені кольори в гардеробі. Найкраще підійде одяг, який не сковує рухів. Матеріал за відчуттями має бути м'яким та затишним. Це покращить загальне самопочуття, зробить вас спокійнішим та врівноваженим.

Стихія Металу. Людям цієї стихії належить блищати. Вони найкраще почуваються в екстравагантних вбраннях, розшитих паєтками і прикрашених блискітками. На кожен день такі вбрання навряд чи підійдуть, але виправити це можна блискучим аксесуаром.

Вибір прикрас

У виборі прикрас є одне правило для всіх стихій: найкраще на людей діють прикраси з благородних металів із дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням. Вони нормалізують біополе та активізують енергетичні центри. Такі властивості мають прикраси з натуральних матеріалів. Талісмани та обереги, виготовлені з матеріалів, які підходять вам за темпераментом та Знаком Зодіаку, також сприятливо впливають на вашу енергетику і захищають вас від зовнішнього негативного впливу.

Слідкуйте, щоб ваші речі завжди були в порядку. М'ятий, рваний одяг, що неакуратно виглядає, притягує негативну енергетику і зупиняє циркуляцію космічної енергії. Милим дамам Фатіма Хадуєва радить не захоплюватися високими підборами. Вони погіршують взаємодію з енергією землі, необхідною представникам усіх стихій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сни з 27 на 28 вересня, що припадають на 26-й місячний день у фазі спадного Місяця, мають особливу значущість ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає несподівана зустріч або новина, яка може вплинути на ваші плани Будьте готові до змі....
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви матимете можливість поглянути на свою кар'єру з нової точки зору Можливо, ви приймете важливе ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе важливі рішення та зміни, які допоможуть вам досягти успіху в роботі Фінансова с....
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день вимагатиме від вас рішучих дій та концентрації на головних завданнях Можливо вам доведет....
більше матеріалів
/-0,3830988407135-/ /-pc-/
Top