counter
Всі новини...

Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку


Переглядів: 76


Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку

Грамотно підібрані талісмани працюють бездоганно, крім везіння та добробуту вони приваблюють до свого власника щастя та успіх у справах особистого характеру. Слід пам'ятати, що певному Знаку Зодіаку відповідає конкретний талісман, тому підбираючи його слід бути особливо уважним.

Вкрай важливо, щоб талісман був новим, ніким раніше не використаним. Прекрасно, якщо обраний предмет буде заряджений магом обізнаним у цій галузі. Після цього не можна нікому передавати свій талісман навіть на якийсь час. Якщо це станеться, господар оберегу почне втрачати власну енергію і виявиться відкритим для різноманітних напастей, неприємностей та хвороб.

Овен. Люди, народжені під цим Знаком Зодіаку, витрачають величезну кількість енергії у спілкуванні з оточуючими. Талісмани круглої або квадратної форми, переважно червоного, помаранчевого або зеленого кольорів, допоможуть їм підтримати власні душевні сили. Овнам опікується Марс, тому їм слід носити обереги у вигляді клинкової зброї (кинджалів ножів, мечів). Придатні камені для цього Знака: аметист, гранат, рубін або алмаз.

Телець. Ідеальні матеріали для талісманів — дерево чи бронза. Дерев'яні талісмани будуть особливо актуальні для Тельців. Успіх, сімейний добробут та фінансову стабільність представникам цього Знаку Зодіаку може принести фігурка слона. А ось червоного кольору у будь-якому прояві краще уникати. Серед каменів прекрасним вибором оберегу для Тельців стануть сапфір, смарагд і нефрит.

Близнюки. Цей знак є мінливою повітряною стихією. Представникам Знаку як талісмани підійдуть брелоки або кулони із зображенням замкової свердловини, ключа або театральної маски. Добре на Близнюків впливає синій, блакитний, білий кольори, а відтінки зеленого, навпаки, лише зашкодять. Прикраси з агату, хризопразу або берилу чудово доповнять образ та захистять свого власника.

Рак. Місяць опікується цим Знаком, тому його представникам корисно матиме при собі талісман у формі місяця або серця. Спокій та впевненість у собі принесуть прикраси у вигляді раку чи краба. Відповідні метали: біле золото та срібло, каміння: бурштин та бірюза, перли.

Лев. Талісмани, що втілюють силу цього Знаку Зодіаку — сонце, орел і, власне, лев. Тим більше, що планета-покровитель Львів саме Сонце. Його зображення нівелює привабливість лестощів. Представникам цього Знаку необхідно уникати холодних кольорів та відтінків. Золото та топази — чудовий вибір для виготовлення талісмана у даному конкретному випадку.

Діва. Надати впевненості, захистити від нещасть і залучити успіх та любов до цього Зодіаку зможе талісман-сова. Якщо він буде виготовлений із гіпсу чи глини, його сила зросте вдвічі. Спокійні та холодні відтінки посилять позитивний вплив оберегу. Предмети із сердоліка чи малахіту теж принесуть Дівам удачу.

Ваги. Тут все просто — прикраса у вигляді ваг з двома підвішеними чашами дозволить стати серйознішою та зібранішою. Виготовлений зі срібла талісман — найкращий варіант для Терезів, що бажають розбагатіти. Їм взагалі підходять холодні кольори та відтінки. Опал, берил, сапфір — це каміння чудово гармонує з Терезами.

Скорпіон. Талісманом може стати все, що пов'язано зі зброєю або битвою. Скажімо, мініатюрна булава, невелике гарматне ядро та інше. Успіх знаку може принести зображення або фігурка жаби. Основний колір — червоний, каміння — гематит або рубін.

Стрілець. Найкращі захисники для представників цього Знаку Зодіаку — птах Фенікс або жук-скарабей. Невелика фігурка коня або крихітна підкова з бронзи теж матиме позитивний ефект. Колір Стрільця — синій. Агат, топаз та хризоліт — придатні камені.

Козеріг. Прекрасний вибір у цьому випадку — зображення сходи або монети. Успіх та успіх привертають обереги та талісмани всіх відтінків жовтого, зокрема золоті фарбування з рубінами або оніксом.

Водолій. Фігурка ангела або птаха — чудовий талісман для Водоліїв. Все, що пов'язане з польотом та небесами чудово підійде Водоліям як талісман. У тому числі будь-які предмети з відтінками синього. Придатні метали для цього Водоліїв — срібло або платина. Серед каменів їм варто зупинити свій вибір на цирконії та аметистах.

Риби. Цілком очікувано, що талісманом для даного знака є все, що будь-яким чином пов'язане з водою, наприклад, обереги, виготовлені з коралів. Підвіски у формі риб або медуз, інкрустовані перлами — прекрасний вибір. Сприятливі кольори — зелений або блакитний.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 вересня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сни з 27 на 28 вересня, що припадають на 26-й місячний день у фазі спадного Місяця, мають особливу значущість ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні на вас чекає несподівана зустріч або новина, яка може вплинути на ваші плани Будьте готові до змі....
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 27 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні ви матимете можливість поглянути на свою кар'єру з нової точки зору Можливо, ви приймете важливе ....
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 27 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе важливі рішення та зміни, які допоможуть вам досягти успіху в роботі Фінансова с....
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день вимагатиме від вас рішучих дій та концентрації на головних завданнях Можливо вам доведет....
більше матеріалів
/-0,37982392311096-/ /-pc-/
Top