counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Березня
27 Березня
Всі новини...

Талісмани для успіху у кар'єрі


Переглядів: 5


Талісмани для успіху у кар'єрі

Для тих, хто хоче зробити блискучу кар'єру, фахівці-екстрасенси дають кілька корисних рекомендацій. Вони розповіли про талісманів, які залучають успіх у кар'єрі та бізнесі. Дивно, але цими талісманами є звичайні речі, які є в арсеналі кожної ділової людини. За словами фахівців, речі, якими користується людина у повсякденному житті, мають особливу енергетику. Для того, щоб залучити вдачу на роботі, необхідно знати про магічні властивості деяких речей.

Ручка. Ця річ матиме магічні властивості лише в тому випадку, якщо вона була подарована. Сила талісмана полягає у його гострій формі. Ручка може вберегти людину від необдуманих вчинків. Щоб прийняти рішення, зробити правильний вибір і позбутися сумнівів, необхідно просто покрутити ручку в руках. правильне рішення прийде саме. Щасливу ручку необхідно скрізь носити із собою, а всі документи та договори підписувати лише своєю ручкою-талісманом, тоді ці справи пройдуть успішно.

Годинник – сильний талісман для успіху в кар'єрі та бізнесі. Особливо він підходить тим, хто скромний і нерішучий. Цей талісман надасть своєму володарю впевненості. Крім того, годинник благотворно впливає на переговори. Для того, щоб отримати вигоду зі спілкування з корисною людиною і отримати від неї бажане, носите великий наручний годинник.

Блокнот теж має магічні властивості. Цей талісман корисний для тих, кому складно організувати свій робочий день. Блокнот як талісман сприяє концентрації на потрібних думках та розвиває творче мислення. Він чудово підійде людям, які заплуталися у своїх думках та ідеях. Енергетика паперу збере всю корисну інформацію, відкине непотрібне та дасть своєму власнику те, що йому необхідно для здійснення задумів.

Іграшка. Невелика іграшка, гарний брелок або дрібничка теж можуть залучити удачу на роботі. Такий талісман підходить для переговорів і спілкування з людьми. Якщо поруч завжди буде талісман-іграшка, тоді переговори, зустрічі та бесіди відбуватимуться легко та невимушено. Власник такої штучки зможе застосувати свою дотепність, почуття гумору та впевненість. Не підійде цей талісман людям нерішучим, безвідповідальним, неквапливим та інфантильним.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Все про енергетичних вампірів
Все про енергетичних вампірів
Прийнято вважати, що енергетичний вампір — це тяжкий, неприємний тип Він живиться енергією оточуючих, тероризу....
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику
Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можли....
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Як зберегти удачу та уникнути неприємностей: магічні правила на кожен день
Кожному з нас необхідні успіх і життєва енергія для досягнення поставленої мети Заманити щастя та зберегти гар....
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Чим небезпечні енергетичні вампіри?
Серед нас багато енергетичних вампірів Але хто ж вони і яку шкоду можуть завдати? Енергетичний вампір – це люд....
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок чоловіка та жінки
Кармічний зв'язок між чоловіками та жінками будується за допомогою їхніх любовних стосунків Вважається, що кож....
більше матеріалів
/-0,28765606880188-/ /-pc-/
Top