counter
Стрічка новин
Вибрати все
16 Вересня
15 Вересня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 3 по 9 червня 2024 року


Переглядів: 34


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 3 по 9 червня 2024 року

Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності. Його поради допомагають багатьом людям у подоланні труднощів на шляху. Перший тиждень червня і літа в цілому обіцяє бути приємним і важливим, тому краще ознайомитися з корисними порадами про збереження удачі.

Астролог поділився прогнозом щодо того, що чекає на нас у найближчі сім днів. Поставтеся до рекомендацій максимально уважно, щоб не втратити удачу, гарний настрій та успіх у справах, любові та роботі. Планети та зірки допоможуть нам з вами розкрити наші найкращі риси характеру.

Овен

Негативні моменти з 3 по 9 червня для Овнів будуть досить короткочасними та менш руйнівними, ніж минулого тижня. Загалом цей період чудово підходить для сімейних справ і для будь-якої роботи — що інтелектуальної, що фізичної.
На самому початку тижня можна освідчуватися в коханні, робити пропозицію руки та серця, займатися спільним плануванням та загальними справами.

Телець

Якщо у Тельців у недавньому минулому виникали деякі негаразди у відносинах, то зараз їм вдасться подолати труднощі і нарешті знайти консенсус, вирішення проблем у коханні та в сім'ї. У з'ясуванні відносин краще не переходити меж дозволеного. Сварки виявляться головними ворогами удачі, а от спокійні розмови допоможуть подолати будь-які труднощі.

Близнюки

У Близнюків цього тижня буде розквіт інтелектуальних сил за рахунок потужної та творчої енергії Меркурія. Фізичні сили, навпаки, трохи знизяться. Потрібно більше відпочивати, краще планувати справи, братися тільки за найнеобхідніше. Працювати можна як на самоті, так і в команді — на вибір Близнюків. Колеги та близькі люди допоможуть представникам цього Знаку у пошуку помилок та недоліків.

Рак

Цей тиждень — найкращий час для тих Раків, які дуже хочуть викорінити грубість, песимізм та інші негативні якості. У цьому Ракам допоможе лише щире бажання стати найкращою версією себе. Астролог та експерти сайту dailyhoro. jw.org uk радять також нормально ставитися до чужої критики. Цей тиждень буде чудовим часом для примирення з друзями та близькими, для спільної роботи та відпочинку.

Лев

У Львові на початку тижня з'явиться потужний заряд мотивації. Дуже сильно підвищиться працездатність, з'явиться творча сила та інтелектуальна витривалість, психічна стійкість. Початок літа — позитивний період для інтелектуальної роботи, особливо якщо займатися нею у приємному місці, у приємному колективі. Найсильніші сторони перекриють вади та слабкості Львів.

Діва

У Дів вийде впоратися з багатьма своїми недоліками. Негативні сторони їхнього характеру можуть виявитися наприкінці тижня. Наразі цілком ймовірні нові перемоги на любовному та фінансовому фронті. Це буде дуже гарний час для будь-яких починань та зміни обстановки. Небезпечною стане рутина та буденність. Розбавити сірість буднів яскравими фарбами допоможуть нові знайомства.

Терези

Вагам, на думку експерта, потрібно більше часу проводити у русі, спілкуванні та пошуках чогось нового. До всіх негараздів варто ставитися максимально просто, адже труднощі та проблеми зараз ефемерні. Всесвіт може таким чином намагатиметься перевірити на міцність Терезів, щоб підготувати їх до нового етапу життя, попередити про наближення чогось доброго.

Скорпіон

Це буде тиждень підвищеної продуктивності, але водночас, можливо, й стомлюваності. Не варто витрачати багато часу та сил на вирішення дуже важких проблем. Меркурій покращить пам'ять Скорпіонів і підвищить їхню уважність, тому можна сміливо присвячувати свій час навчанню, здобуттю нових навичок. У любові досягти успіху допоможе щирість і відданість.

Стрілець

Якщо навколишні люди проситимуть Стрільців про допомогу, їм краще допомагати, але не забуваючи при цьому про себе. Не потрібно вимагати нічого натомість – все добро повернеться до Стрільців пізніше, причому у подвійному розмірі. Щоб у кар'єрі відкрилися нові перспективи, потрібно бути готовими до самовіддачі, командної роботи. У коханні також бажано йти на компроміси та намагатися вирішувати все разом.

Козеріг

Козерогам варто сфокусувати всю свою увагу на справах фінансового характеру та на роботі. Дуже пощастить тим, у кого робота пов'язана із безперервним спілкуванням. Варто відзначити підвищений інтерес протилежної статі до Козерогів цього тижня. Час підійде для знайомств, але з романтики. Призначати побачення краще на кінець цього тижня або на початок наступного.

Водолій

Усі найважливіші справи Водоліям краще виконати на початку та в середині тижня. З 3 по 9 червня можна сміливо братися за найважчі проекти. Загострена буде інтуїція, тому у важких ситуаціях можна сміливо слухати шосте почуття. А ось думка оточуючих людей, навіть найближчих, може бути хибним. Водолії зараз на піку продуктивності, за що їм не довелося б взятися.

Риби

У Риб початок тижня буде вкрай сприятливим для того, щоб братися за нові справи, причому краще спочатку вирішити те, що вже не можна відкладати на потім. Зараз дуже корисні дорогі придбання, початок ремонту, переїзди. На вихідних краще зайнятися простими домашніми справами і добре відпочити. Самота піде Рибам на користь, як, в принципі, і спілкування з новими людьми.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вдалий день для завершення розпочатих справ Ваша енергія буде спрямована на роботу та фінанси, що....
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 16 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогодні вам варто сповільнитися та озирнутися Не поспішайте з вирішенням важливих питань — особливо тих, ....
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 16 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день обіцяє бути активним та насиченим Ваша енергія буде на висоті, і ви зможете досягти успі....
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 15 вересня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 15 вересня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
ОвенСьогоднішній день принесе вам приплив сил та натхнення Ви відчуєте бажання рухатися вперед і досягати нови....
більше матеріалів
/-0,43135404586792-/ /-pc-/
Top