counter

Гороскоп на 28 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку


Переглядів: 31


Гороскоп на 28 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку

Астролог Тамара Глоба попередила, що 28 травня для деяких знаків зодіаку виявиться несприятливим днем. Порозумітися з оточуючими буде вкрай важко, а для деяких взагалі неможливо. Доведеться повернутися до старих проблем і нарешті вирішити їх. А ось відкладати їх далі вже не вдасться — буде лише гірше.

Овен (21 березня — 19 квітня

Ранок у Овнів виявиться досить плідним. Можна займатися різними питаннями, навіть найскладнішими. Надійдуть абсолютно несподівані, але вигідні ділові пропозиції. Варто їх краще розглянути. У деяких Овнів і зовсім з'явиться шанс піднятися кар'єрними сходами і втрачати його не варто. Завдяки вдалим збігам вдасться залишити своїх конкурентів далеко позаду. Але виникатимуть конфлікти з оточуючими, що зіпсує настрій.

Телець (20 квітня — 20 травня

Цього дня ймовірні деякі проблеми, але не варто їх надто близько приймати до серця. Всі вони цілком розв'язувані і при цьому не такі вже й серйозні. Тільці схильні у цей день нервувати через дрібниці, але вони не важливі. А на самостійній роботі зосередитись буде нелегким завданням. З'явиться ще шанс укласти вигідну угоду і не втрачати її, тому що вона принесе великий дохід незабаром.

Близнюки (21 травня — 21 червня

День буде сприятливим як для зміцнення ділових контактів, так і для самостійної роботи. Більшість завдань дуже успішно вирішиться. А деякі проблеми, які не давали спокою, взагалі залишаться в минулому. Можна виявляти ініціативу, що піде лише на користь. Також у Близнюків з'явиться можливість допомогти комусь. Імовірні романтичні сюрпризи.

Рак (22 червня — 22 липня

Зберегти душевну рівновагу буде дуже важким завданням цього дня, хоча важливим. Навіть легкі і малозначущі проблеми змусять понервувати. Можна покладатися на інтуїцію. Саме вона і стане цього дня найкращим помічником. А до порад оточуючих прислухатися взагалі не варто поки що. Вони виявляться абсолютно марними.

Лев (23 липня — 22 серпня

У цей день рекомендується покладатися виключно на самого себе, свої сили та можливості. Довіряти комусь виконання завдань не варто. Справа в тому, що висока ймовірність помилок, які потім доведеться виправляти довгий час. З начальством та колегами можуть бути розбіжності у ділових питаннях. А перед прийняттям будь-яких складних питань, слід добре зважити і проаналізувати.

Діва (23 серпня — 22 вересня

Рекомендується будь-що зберігати спокій протягом усього дня, навіть якщо будуть важкі ситуації. Тільки це допоможе зберегти хороші стосунки з усіма оточуючими. Змішувати ділові та особисті інтереси може виявитися зовсім небезпечним. Жодні симпатії та антипатії на рішення не повинні впливати. А ввечері багатьом представиться можливість відпочити та розслабитися.

Терези (23 вересня — 22 жовтня

Очікується дуже неспокійний день, протягом якого доведеться докладати максимум зусиль для досягнення добрих результатів. Терезам доведеться вирішувати відразу ж кілька важливих питань і перекласти їх на інших ніяк не вийде. В особистих відносинах рекомендується виявляти ініціативу. Тоді з коханою людиною буде повна гармонія та взаєморозуміння. Саме друга половинка допоможе розслабитись наприкінці дня.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада

Якщо поспішати з висновками, це може призвести до дуже неприємних наслідків. Тому важливо бути більш розбірливим і добре аналізувати всю інформацію, що надходить. Малознайомим взагалі довіряти в жодному разі не можна. Вони можуть використовувати Скорпіонів у своїх корисливих цілях. Від покупок краще відмовитись у цей день, а також від укладання угод. Спілкування з коханою людиною порадує та підніме настрій наприкінці дня.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня

Незважаючи на те, що день виявиться неспокійним, він обіцяє бути ще й плідним. Стрільці встигнуть зробити навіть більше, ніж планували напередодні. Якщо попросити добрих знайомих про допомогу, підтримку та пораду, то вони не відмовлять. Також можливі успішні угоди, які призведуть до фінансової стабільності. Рекомендується запросити у гості друзів та провести з ними весело час. Це допоможе розслабитись.

Козеріг (22 грудня — 19 січня

День підходить як для початку нової співпраці, так і для ділового спілкування. Козерогам не важко знайти спільну мову з усіма оточуючими і при цьому справити на них приємне враження. На роботі можуть відкритися привабливі перспективи. А на роботі відкриються нові можливості, упускати які гріх.

Водолій (20 січня — 18 лютого

День виявиться дуже щедрим на позитивні емоції та приємні враження. Запаморочливих перемог не очікується, зате можна буде приємно провести час з оточуючими. Деяким Водоліям і зовсім вдасться помирити один з одним другом знайомих, які були давно у сварці. Дозволяється робити покупки. Вони виявляться якісними, вдалими та прослужать довгий час.

Риби (19 лютого — 20 березня

День у Риб виявиться зовсім не з простих. Деякі плани доведеться змінити і розібратися в досить складній ситуації. А з грошима важливо бути вкрай обережними. Легковажне ставлення може призвести до втрат. Важливі документи краще не підписувати поки що. Якщо зациклюватись на якомусь одному питанні, то можна пропустити цікаві перспективи. Отже, варто дивитися на всі боки також.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,32842707633972-/ /-pc-/
Top