counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Червня
25 Червня
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня 2024 року


Переглядів: 75


Гороскоп на тиждень з 27 травня по 2 червня 2024 року

Ось і добігла кінця весна. Настав час проводити травень та зустріти червень. На жаль, це відбувається не за кращих астрологічних обставин, але, як кажуть, важливо працювати з тим, що є.

Меркурій зараз не особливо корисний, але є багато сил завдяки Венері. Планети потроху починають йти в ретроградність, але в нас має все вийти. З поодиноких подій варто виділити небезпечне сполучення Меркурія та Урану 31 травня у п'ятницю. В іншому ж тиждень буде стабільним. Постарайтеся позбутися заздрості, злості та образи у ці сім днів, щоб почати літо з правильної ноти.

Овен

Зірки зараз не сприятимуть новим знайомствам, але допоможуть Овнам зміцнити дружбу чи кохання. У справах бажано не боятися просити допомоги у оточуючих, адже так можна буде заощадити величезну кількість часу та сил, і в цьому немає нічого поганого. Так, цей тиждень не можна назвати сприятливим, але планети-покровителі все одно не залишать Овнів повністю без енергетичної підтримки.

Телець

Планети кажуть, що на життєвому шляху Тельців можуть зустрічатися люди, які навчать їх мислити позитивно та справлятися з негативними емоціями. Позитивний настрій — це завжди хороша підмога для роботи та любовних пригод. Коли Телець перебуває на емоційному підйомі, все його життя починає позитивно перетворюватися. Якщо приємних людей буде мало, не треба сумувати. Можна зайнятися чимось цікавим.

Близнюки

У любовній сфері Близнюкам цього тижня, можливо, доведеться брати на себе відповідальність за вчинки інших людей. Бажано більше часу присвячувати близьким та друзям. Цілком можливо, що Близнюки зможуть вирішити багато проблем у відносинах. Цей тиждень буде продуктивним для всіх, хто прагне примирення і гармонії в сім'ї, в колективі. Потрібно йти людям назустріч, щоб вони робили те саме.

Рак

Астрологи та Експерти наполегливо не радять форсувати події та поспішати цього тижня. Ракам не варто виявляти надмірну агресію щодо людей. Навіть якщо ці люди заслуговують на подібну поведінку. Поспіх і необачність можуть перешкодити успіху. Незважаючи на труднощі, Раки матимуть змогу правильно спланувати справи на майбутнє. Головне пам'ятати про завдання та об'єктивно оцінювати можливості.

Лев

Останні дні травня та перші дні червня Левам краще присвятити домашнім справам чи відпочинку, але якщо є бажання як слід попрацювати, то не варто в цьому собі відмовляти. Головне — не перевтомлюватись. Якщо Леви відчують нездужання, це означатиме, що настав час трохи відпочити. Найнебезпечніший день — п'ятницю. Цього дня Леви можуть відчути сильну ментальну слабкість та нездужання. Потрібно просто перетерпіти це.

Діва

На думку астрологів, у Дів цього тижня може зникнути мотивація та бажання щось робити. Це час, який бажано присвятити відпочинку та релаксації. Ну а за надто відповідальні та трудомісткі справи краще не братися, якщо є можливість їх відкласти. Нерви зберегти набагато важливіше. Тиждень абсолютно не підходить для ризиків і авантюр, тому Дівам варто йти найпростішим і перевіреним часом шляхом.

Терези

<В>Вагам варто зайнятися творчою діяльністю, але не тому, що вона виявиться продуктивною, а тому, що вона допоможе їм пережити труднощі та стати щасливішими. Успіхи в хобі та творчості залишать позитивний слід на здоров'ї, насамперед психічному. У роботі та бізнесі можна спробувати закинути вудку, якщо є якісь важливі та цікаві ідеї, але формувати події поки що не варто.

Скорпіон

Доля стріляє рідко, але влучно. Скорпіони цього тижня мають шанси різко вирватися вперед і стати успішнішими в якійсь справі чи починанні, але не потрібно чекати дива. Важливо працювати і робити те, що виходить найкраще. З 27 травня по 2 червня все слідуватиме закону «ціни те, що маєш». Якщо Скорпіони почнуть бажати більшого, ніж дає їм Всесвіт, і до того ж докоряти долю за невдачі, їх може очікувати повторення гіркого досвіду.

Стрілець

Весна закінчиться для багатьох Стрільців мінорної ноти, але це не привід сумувати. Просто так співпало, адже зараз не найкращий час. Навколо сумних людей акумулюватиметься негативна енергія, що відштовхує всіх навколо, тому Стрільцям варто, навпаки, випромінювати доброту і оптимізм, щоб люди до них тяглися і любили їх. Це допоможе досягти успіху в любові і налагодити стосунки з оточуючими в цілому.

Козеріг

Для Козерогів зараз не найперспективніший час, але налаштовуватися на стовідсоткову поразку у справах, роботі та любовній сфері точно не потрібно. Успіх супроводжуватиме лише поміркованість, тому важливо працювати, відпочивати, спілкуватися, періодично бувати на самоті. Зараз добре все, але потроху. Козерогам варто пам'ятати про це, займаючись тією чи іншою справою.

Водолій

Водолії повинні зараз допомагати тим, хто просить їх про допомогу, але не йти з головою в альтруїзм. Помірна підтримка друзів та близьких виразно відіграє позитивну роль у залученні удачі — може не зараз, але в найближчому майбутньому точно. Астрологи радять не кричати про свою великодушність, адже скромність фарбує людину. Особливо актуально це зараз — у період початку негативного руху Юпітера.

Риби

Рибам, на жаль, не вдасться всидіти на двох стільцях. Прийде або приділити більше часу роботі, або сім'ї, особистим справам. Риби з консервативними поглядами зараз будуть кроком попереду тих, хто постійно хоче досліджувати щось нове і ризикувати, розширювати межі можливого. Обережність та помірність у всьому — це ключ до стабільності та успіху.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
У вівторок, 25 червня 2024 року, всі знаки зодіаку мають очікувати на успішність у всіх аспектах свого життя П....
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба на 25 червня радить усім знакам зодіаку ретельно обмірковувати свої кроки і не поспішати....
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Талісмани та обереги для Знаків Зодіаку
Грамотно підібрані талісмани працюють бездоганно, крім везіння та добробуту вони приваблюють до свого власника....
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
Три шага, чтобы восстановить энергетический баланс и жизненные силы
У нашому житті успіх у будь-якій із сфер життя залежить від енергетики нашого тіла, на яку впливає безліч факт....
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Енергетика людини: 7 ознак сильного біополя
Сильне біополе - це міцне здоров'я, висока самооцінка та розвинена біоенергетика Саме цих якостей часом не вис....
більше матеріалів
/-0,57176494598389-/ /-pc-/
Top