counter
Стрічка новин
Вибрати все
15 Червня
14 Червня
Всі новини...

Квітковий повний місяць 23 травня 2024 року дає шанс знайти любов і успіх на багато років уперед


Переглядів: 10


Квітковий повний місяць 23 травня 2024 року дає шанс знайти любов і успіх на багато років уперед

Одна з найкрасивіших та найенергетичніших подій кінця весни 2024 року Дракона — повний місяць у травні. Що говорять про нього езотерики та астрологи, що варто робити, щоб посіяти зерно позитивних змін у житті та які заборони існують, читайте у нашому матеріалі.

Точна дата та час повного місяця у травні

Найближчий повний Місяць очікується 23 травня 2024 року. Окрім дати, важливо знати і точний час повного місяця. 16:53  за київським часом (13:53 GMT). Однак рядовому спостерігачеві супутник Землі здаватиметься великим і круглим як напередодні, 22 травня, так і наступного дня після досягнення повної фази, 24-го числа.

Чому повний місяць у травні називають Квітковим Місяцем< /strong>

Вважається, що саме в цей період у Північній півкулі остаточно прокидається природа. Тому повний місяць у розпал весняного цвітіння отримав цілком логічну назву – Квітковий місяць. Вважається, що так її назвали індіанці.

Загалом, назви всіх повні пов'язані з природними особливостями, подіями, що характеризують кожен конкретний місяць.

Якщо вірити астрологам, квітковий повний місяць може змусити розпуститися і запахати навіть ті сфери життя, які ви вже і не сподівалися налагодити.

Чого чекати від повні 23 травня 2024 року

Повний Місяць цього разу зійде під знаком Стрільця. Цей знак зодіаку сприяє спілкуванню, налагодженню особистих та ділових зв'язків, щасливим випадкам. Тому езотерики рекомендують придивитися до людей, які увійшли в наше життя в дні, що є сусідами з повним місяцем. Нові знайомі можуть бути надіслані самою долею. Квітковий Місяць також здатний спровокувати найнеймовірніші події, що буквально межують із чарами.

А ще період з 22 по 26 травня хороший для посадки насіння в метафізичному сенсі. Під час повні варто розпланувати своє майбутнє, помріяти про щось більше і поставити конкретні цілі. Причому не лише найближчим часом, а й на перспективу. Вважається, що в цей час можна закласти міцну основу для міцних любовних відносин та успіху у справах на багато років уперед. br />
• Провести ритуали очищення Добре б навести лад у будинку, на робочому місці, в гаджетах, оточенні та власних думках. Можливо так ваше життя заграє новими фарбами. Постарайтеся позбавитися всього, що більше не служить вашому розвитку. Енергія повного Місяця дасть вам сили на це.

• Заглянути вглиб себе Якщо вам близькі духовні практики, зверніться до них. Медитація дозволить зосередитися на внутрішній гармонії та розумінні свого життєвого шляху. В крайньому випадку просто проведіть невеликий самоаналіз, подумайте, що змінилося у вашому житті та вас самих за останній рік, а також подумайте про плани на найближчі 5 років.

• Поговоріть з близькими про важливе
Можливо, ви давно не спілкувалися до душі з рідними, коханими людьми та друзями. Використовуйте цей час, щоб сказати те, що давно в думках. Повня додасть вам сміливості та рішучості. Але важливо вести конструктивний діалог, а не йти у з'ясування стосунків. Конфлікти та драма в цей період протипоказані.

Що заборонено робити під час повні 23 травня

• Брати участь у сварках та конфліктах Навіть якщо вас відверто провокують, постарайтеся уникнути з'ясування стосунків або хоча б відкласти розмову на підвищених тонах. У цей час ненароком сказані слова ранять більше, ніж зазвичай.

• Приймати поспішні рішення
Ситуація може вимагати від вас конкретних дій, термінового завершення старих справ. Однак, по можливості, краще перенести все доленосне хоча б на добу, оскільки енергія повного місяця може додати непередбачені змінні, які суттєво вплинуть на подальші події. Візьміть час для того, щоб обміркувати ситуацію.

Коли наступний повний місяць

Повний місяць знову піде на небозведення лише наступного місяця. Астрономи називають точну дату – 2 червня 2024 року. Це відбудеться о 04:08 за київським часом (1:08 GMT). Це буде Суничний Місяць.

Наступний Квітковий Місяць очікується тільки в 2025 році, оскільки цей повний місяць трапляється тільки в травні. Втім, дата і час вже відомі: 12 травня 2025-го о 19:56 за київським часом (16:56 GMT).


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Страхи, які заважають нам розвиватися
Страхи, які заважають нам розвиватися
Достатньо часто на шляху у людини виявляється він сам Комплекси та викликані ними страхи заважають досягти усп....
Ваше духовне завдання за місяцем народження
Ваше духовне завдання за місяцем народження
У кожного з нас є свої кармічні завдання, які перед нами поставила Всесвіт ще перед нашим народженням Зрозуміт....
Чи можна тримати в хаті папороть? Прикмети та забобони
Чи можна тримати в хаті папороть? Прикмети та забобони
Папороть здавна вважалася магічною рослиною Яких легенд про нього тільки не ходить! Люди вірили, що за допомог....
Народні прикмети та забобони на удачу
Народні прикмети та забобони на удачу
Існує безліч прийме і забобонів, дотримуючись яких можна залучити удачу Чи варто вірити цим прикметам? Звичайн....
Які квіти не можна тримати вдома
Які квіти не можна тримати вдома
Кожна квітка має неповторну енергетику Деякі з них сприятливо позначаються на домашній атмосфері, інші, навпак....
більше матеріалів
/-0,34838509559631-/ /-pc-/
Top