counter

10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка


Переглядів: 12


10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка

Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами. Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете на вашого улюбленця.

Раніше ми писали вам про те, як вибрати кішку під свій характер. Ця стаття допоможе вам завести вихованця так, щоб отримати нового друга сім'ї. Кішки — це дивовижні істоти, які дарують нам позитивну енергетику, є головними героями відеороликів в інтернеті, а також просто приходять до нас, щоб зігріти своїм теплом.

Магічні таємниці кішок

Кішки є домашніми тваринами ще з найдавніших часів. Вже тоді люди почали помічати, що їхні вихованці не такі й прості істоти. Для деяких народів представники сімейства котячих воістину сакральні. Перші згадки кішок як свійських тварин зустрічаються у стародавньому Єгипті. Тоді наявність у будинку кішки говорила про те, що людина була важливою персоною. Кішки на той момент були священними тваринами Єгипту та жили у храмах.

Таємниця перша: кішки — священні покровителі житла. Сила їхньої дії на все, що відбувається в будинку, залежить від забарвлення. Чим вовна темніша, тим більше негативу кішка вбирає в себе. Якщо вона поводиться дивно, агресивно або просто пригнічена, велика ймовірність того, що вона врятувала вас від проблем. Чим біліша кішка і світліша, тим частіше вона приваблює в дім добро. Якщо у вас раптова хвиля гарного настрою, знайте — його подарувала вам ваша кішка чи кіт. Про кішок існує безліч прийме і забобонів, які розкажуть вам ще більше про енергетику цих звірів.

Таємниця друга: чорні коти та кішки не приносять біди, а попереджають про неї. Традиційно прийнято остерігатися чорних кішок, які перебігають дорогу. Однак, образивши кішку, ви не вирішите проблему. Найкращий спосіб — побачивши чорного кота обережно обійти його і не заважати йому, а його попередження просто взяти до відома. Щоб запобігти біді, візьміться за будь-який вузлик або застібку на вашому одязі.

Таємниця третя: кішки переробляють негативну енергію, перетворюючи її на світлу. Вони вбирають весь негатив, який ви приносите із собою, наприклад, із роботи. Вони схожі на пилосос, магніт для поганої енергетики. Очищаючи вашу ауру, вони дарують вам удачу у справах та любові, а також покращують настрій.

Таємниця четверта: кішки можуть спілкуватися з демонами та іншими безтілесними істотами. Одним із яскравих прикладів служить домовик. Дуже часто поведінку кота чи кішки можна пояснити впливом домового. Він просто спілкується з домашньою твариною і спрямовує його розум туди, куди потрібно йому. Спалахи гніву можуть говорити про наявність злого домовика. В цьому випадку важливо не перенести гнів на вашого кота, а задобрити та домовитися з самим домовиком.

Таємниця п'ята: кішки передбачають майбутнє. Якщо раптом ваш вихованець почав поводитися дивно, це не до добра. Спроби вибігти на вулицю або залишити будинок якимось чином віщують біди. Таким чином кіт може передчувати сейсмічні порушення Землі, витік газу, майбутню пожежу та багато іншого. А якщо кішка просто агресивна, чекайте проблем із взаєморозумінням у найближчому майбутньому.

Таємниця шоста: кішки та коти можуть викликати віщі сни. Якщо вам снився сон, після якого ви відразу прокинулися і побачили свого вихованця поряд і не сплячим, це означає, що сон показує вам майбутнє або каже, як вчинити. Таким чином, домашня тварина відповідає вам на важливі питання.

Таємниця сьома: кішки позбавляють житло негативного впливу з боку привидів померлих людей. Багато людей часто чули про те, що у когось із знайомих вода включається сама, або хтось ходить квартирою вночі. Це не хто інший, як дух. Кішки виганяють їх, змушуючи залишити будинок у спокої. Таким чином вони захищають те, що вважають за правом своїм: вас і ваше житло. Але можна пробачити своєму відважному улюбленцю таку самовпевненість.

Таємниця восьма: ці домашні тварини здатні ввібрати в себе псування або сильне прокляття і померти, віддавши життя за порятунок господарів. Коли кішка вмирає без видимих причин, це часто свідчить про те, що хтось намагався вам насолити.

Таємниця дев'ята: кішки зцілюють рани, хвороби та недуги. Ті, хто страждає на болі в суглобах, часто помічають, як кішки сідають поряд з ними і просто сидять. Вони відчувають ваші муки. Мурчання кішок незрозумілим чином лікує будь-які недуги.

Таємниця десята:кішки та коти чудово розпізнають поганих людей. Якщо вихованець побачивши незнайомця поводиться спокійно або навіть йде на руки, гостю можна довіряти. Якщо ні, ця людина є джерелом негативної енергії, спричиненої негативними думками та емоціями. Однак ця порада хороша лише в тому випадку, якщо ваша домашня тварина здорова і завжди спокійна.

Ці десять таємниць допоможуть вам краще дізнатися про свого кота чи кішку. А також про те, які люди переступають поріг вашого будинку, яка його енергетика і чи не варто зміцнити її свічками та обрядами.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити рішучість та енергію у досягненні своїх цілей Б....
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 11 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто виявити ініціативу в любовних справах Ваша енергія прив....
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 11 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба рекомендує утриматися від виконання складних завдань у цей день, віддаючи перевагу легшим Перевант....
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Як магнітні бурі впливають на здоров'я людини
Для метеочутливих людей магнітні бурі можуть стати справжнім випробуванням У цей час погіршується самопочуття,....
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
6 ознак того, що ви на порозі серйозних змін у вашому житті
Не варто боятися змін, оскільки вони є паливом для руху вперед, чудовим мотиватором та джерелом ентузіазму Є к....
більше матеріалів
/-0,31318616867065-/ /-pc-/
Top