counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

10 слів, які притягують успіх


Переглядів: 10


10 слів, які притягують успіх

Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зусиль. Головне — повірити у свої сили та дати собі позитивну установку. Зробити це можна за допомогою сили слова.

Ще за давніх часів люди зрозуміли, що слова, які вимовляються з переконаністю і повторюються неодноразово, здатні чинити сильний вплив на життя і долю людини. Було помічено, що часте вживання слів із різко негативним значенням призводить до посилення проблем, і, навпаки, переважання в мові «позитивних» слів дає людині таку силу, що той виплутується з найскладніших життєвих ситуацій і досягає успіху. Наші мудрі предки використовували це спостереження для того, щоб зробити змови по-справжньому ефективними. А сучасні психологи підтвердили зв'язок того, що ми говоримо, з нашим самовідчуттям та удачливістю. Вся справа в тому, що слова, які ми часто вимовляємо, відкладаються на підсвідомості і викликають особливу реакцію організму, впливаючи на нашу поведінку і життя в цілому. Тому якщо проблеми не дають вам спокою, настав час задуматися над тим, які слова ви говорите найчастіше. Ось список з 10 слів, які допоможуть позбутися проблем і залучити удачу.

Удача. Так, удача любить, коли її звуть на ім'я. Але вживати це слово потрібно впевнено і лише з позитивним настроєм. Ніяких «Ах, якби мені посміхнулася удача...». Натомість треба говорити «Я вірю, що удача посміхнеться мені сьогодні».

Щастя. Щастя — те, чого ви прагнете. Нагадуйте собі про цю мету щодня і з упевненістю заглядайте в майбутнє: «Я обов'язково досягну свого щастя». Повторюючи це слово, ви наблизите свою мету до себе і через деякий час дійсно відчуєте себе щасливою людиною.

Кохання. Здатність любити себе і навколишній світ — запорука удачі, яка не любить зачерствілих людей. Нагадуйте говоріть близьким про свої почуття, і не бійтеся зізнатися у своїй любові до світу. Скажіть: «Я люблю цей світ за його красу та можливості, які він відкриває переді мною». І світ поспішить відповісти вам взаємністю.

Благополуччя. Слово складається з двох частин, і якщо переставити їх місцями, ми побачимо поєднання «отримувати благо». Якщо ви часто вживатимете це слово, і особливо якщо бажатимете благополуччя іншим людям, ви дійсно почнете отримувати благо від життя і розвернете до себе удачу.

Подяка. Якщо розібрати це слово за складовими, то вийде поєднання «дарувати благо». Фортуна повертається спиною до тих, хто здатний лише отримувати, не віддаючи нічого натомість. Тому за свої успіхи дякуйте — вимовляючи саме слово «дякую» — близьких людей, обставини, що вдало склалися, тих, хто надав вам нехай і несуттєву, але допомогу, і наступного разу успіх знову не відмовить вам у своїй прихильності.

Успіх. Щоб усі ваші починання увінчалися успіхом, частіше вимовляйте це слово. Таким чином ви запрограмуєте себе на успіх і досягнете бажаного.

Впевненість. Впевненість — одне з основних почуттів щасливих людей. Якщо ви повірите в себе, то Фортуна подарує вам прихильність. Часте повторення цього слова допоможе вам відчути впевненість у своїх силах, переконати себе у власній вірі, навіть якщо спочатку ви відчували сумніви.

Довіра. Для того, щоб обставини складалися вдало, потрібно довіряти життю. Перед важливою для вас справою частіше говоріть про довіру: Я відчуваю довіру по відношенню до життя. Я знаю, що життєві обставини складуться на мою користь»

Здоров'я. Запорука успіху — фізичне та моральне здоров'я. Негативні слова, обговорення хвороб та постійні скарги на самопочуття не лише притягують проблеми, а й погіршують стан організму. А ось слово «здоров'я» у позитивних поєднаннях посприяє тому, що ви завжди будете почувати себе добре.

Надія. Надія змушує людину зібрати сили в кулак і рухатися далі навіть у найважчих ситуаціях. Говоріть «Я сподіваюся на краще», і удача обов'язково вас почує та виправдає надію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,39736390113831-/ /-pc-/
Top