counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
3 Травня
Всі новини...

Коли сниться погода


Переглядів: 4


 Коли сниться погода

Сон про погоду передбачає мінливі перспективи у майбутньому. Якщо зараз Ваші справи йдуть чудово, то несподівано Ви можете відчути сумніви і близьке передчуття невдачі, що насувається. Якщо Вам сниться, що Ви вивчаєте зведення погоди, то в реальному житті Ви зміните місце проживання після тривалих роздумів, але ця зміна виявиться вигідною для Вас. Бачити відьму, яка передбачає погоду - прогноз сімейних розбіжностей. Бачити, як відьми чаклують над погодою – віщує сварки у Вашому домі та розчарування у справах.

Погода, яку ми бачимо в наших сновидіннях, може бути різною, причому часом дуже незвичайною, дивовижною. Наприклад, одночасно може сяяти сонце і гуркотіти грім; злива може бути скрізь, окрім місця, де стоїте ви. Образи погоди, що приснилися, в більшості випадків служать відображенням бачення себе у відносинах з навколишнім світом. Ви можете бути переконані, що саме світ позбавляє вас можливості досягти своєї мети — і тоді сниться погана погода. Відповідно, сни, що приходять, коли в житті все добре, в основному характеризуються гарною погодою. Загалом погода в сновидіннях зазвичай не має такої важливої ролі, яку відіграють інші образи, — у тих випадках, коли не йдеться про різноваріантні відхилення від норми, яка існує в реальному житті.

Згадайте, чи не завадила погода, що приснилася, чомусь запланованому, чомусь хорошому.

Сон про погоду передбачає мінливі перспективи в майбутньому. Якщо зараз Ваші справи йдуть чудово, то несподівано Ви можете відчути сумніви і близьке передчуття невдачі, що насувається.

Якщо Вам сниться, що Ви вивчаєте зведення погоди, то в реальному житті Ви зміните місце проживання після тривалих роздумів, але ця зміна виявиться вигідною для Вас.

Бачити відьму, яка передбачає погоду - прогноз сімейних розбіжностей. Бачити, як відьми чаклують над погодою – віщує сварки у Вашому домі та розчарування у справах.

У снах може бути дуже незвичайна погода. Може світити сонце і гриміти грім, може лити як із відра скрізь, крім того місця, де ви стоїте. Образи погоди, як правило, відображають ваше бачення себе у відносинах зі світом. Ви можете вважати, що світ не дає здійснитися вашим цілям – і уві сні буде погана погода. І навпаки, приємні сни, коли у житті все йде добре, зазвичай характеризуються гарною погодою. Погода в снах, як правило, не має такого великого значення, як інші образи, якщо тільки не йдеться про якесь відхилення від норми у реальному світі.

Чи завадила погода статися чомусь гарній, якійсь запланованій події?


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та пристрасть будуть на піку Можл....
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 5 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати внутрішню потребу виявити свою незалежність і с....
Прикмети та забобони про кішок
Прикмети та забобони про кішок
Кішки завжди вважалися хранителями домашнього вогнища Кажуть, там, де є кішка, є добро та кохання
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 3 на 4 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
4 травня о 3:41 розпочнеться 26-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 4 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Астролог Анжела Перл попередила, що 4 травня буде найбільш вдалим періодом, у багатьох сферах життя очікуються....
більше матеріалів
/-0,38015484809875-/ /-pc-/
Top