counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Жовтня
17 Жовтня
Всі новини...

Знищений Ту-22М3. Що відомо на даний момент


Переглядів: 13


Знищений Ту-22М3. Що відомо на даний момент

Вранці 19 квітня 2024 року міста України та їхні мирні жителі були знову атаковані російською армією вбивць, ґвалтівників та мародерів. У комбінованій атаці російські вбивці знову застосовували безпілотники та ракети різних типів. У тому числі й ракети Х-22, що запускаються з літаків Ту-22М3 із акваторії Чорного моря.

Внаслідок цієї атаки російськими пілотами-маніяками було вбито 8 мирних українців у Дніпрі та Синельниковому, а також десятки були покалічені

Незабаром після скасування повітряної тривоги по Україні до ЗМІ надійшла інформація про катастрофу одного з шести бортів Ту-22М3, що злетіли в Ставропольському краї. Інформація супроводжувалася відео свідків цієї катастрофи.

Пізніше про негативний зліт літака з пілотами-вбивцями на борту повідомив гауляйтер Ставропілля Володимир Володимиров. Падіння літака після бойового завдання також підтвердило Міноборони.

Станом на даний момент за інформацією того ж гауляйтера двох убивць з екіпажу знайшли рятувальники і їм надається допомога. Ще одного продовжують шукати. Четвертого  вбивцю вже знайшли, правда він виявився негативним, відлітався. 

У Міністерстві оборони вбивств на болотах вже заявили, що причиною аварії стала технічна несправність.

У ЗСУ, однак, заявили, що вперше зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил у взаємодії з Головним управлінням розвідки МО України знищили далекий стратегічний бомбардувальник Ту-22М3. Про це повідомив командувач Повітряних сил України Микола Олещук.

Спікер ЗСУ Євлаш у коментарі про збиття Ту-22 заявив в ефірі "Радіо Свобода", що сьогодні сили ППО вперше збили 2 ракети Х-22, які цей же бомбардувальник і запустив.

>

"Звичайно, це комбо. Сьогодні в російських пропагандистських ЗМІ чорний день. Думаю вони там будуть дуже-дуже не раді. Все буває вперше. Ми вперше свого часу збили "Кинжал", вперше збили "Циркон". Зараз ось вперше збили Ту-22. Чекаємо тепер на Ту-95", - сказав Євлаш.

Представник ГУР Юсов в ефірі "Радіо Свобода" зауважив, що за бомбардувальником йшов ще один літак, який після підбиття Ту-22 змушений був розвернутися, а це означає, що по Україні не запустили низку ракет. < /p>

На болотах уже спливли на поверхню "експерти". Наприклад, російський військовий аналітик Кирило Михайлов заявив у коментарі Агентству, що наразі немає відомої зброї, якою Україна могла б збити Ту-22МЗ на такій відстані від території, контрольованої Україною. І ми в редакції вважаємо, що це чудово відображає подію. Значить, є таке, яке на болотах не відомо. І це добре.

Так само в мережі пишуть, що російського бомбардувальника Ту-22М3 було збито з зенітного ракетного комплексу С-200. 

С-200 — радянський зенітно-ракетний комплекс дальньої дії. Призначений для оборони великих площ від бомбардувальників та інших стратегічних літальних апаратів. У своїх пізніх модифікаціях ракета могла стріляти на дальність до 255 км та на висоту понад 40 кілометрів. А враховуючи, що сьогоднішні стратегічні борти були на відстані 300 кілометрів від кордону з Україною, можна припустити, що українські фахівці модернізували ракети.

Знищений Ту-22М3. Що відомо на даний момент

З початку війни в Україні Ту-22М3 використовуються для бомбардувань України. Вони несуть протикорабельні ракети Х-22, які використовують для ударів по наземних цілях в Україні. ЗМІ також повідомляли про застосування цих літаків для доставки нових ракет Х-32.

Скільки Ту-22 втратили окупанти з початку війни та інші НП за їх участю

Дальний надзвуковий ракетоносець-бомбардувальник Ту-22М3, що розбився в Ставрополі, здатний нести ядерні заряди, став третім таким літаком, який фашистська росія втрачає за час війни в Україні і першим, який зазнає аварії в польоті.

Такий же Ту-22М3 було втрачено після удару безпілотника по військовому аеродрому в Новгородській області 19 серпня.

Ще один отримав пошкодження після удару БПЛА по аеродромах у Рязанській та Саратовській області у грудні 2022 року.

У березні 2021 року у бомбардувальника на землі в Калузької області спрацювала система катапультування, троє членів екіпажу загинули. Два військові пізніше отримали умовні терміни за статтею про порушення правил польотів або підготовки до них, що спричинило загибель людей (ст. 351 КК РФ).

А в січні 2019 року такий літак упав під час посадки в Оленегорську Мурманської області, троє членів екіпажу загинули. Військових, які контролювали політ, звинуватили в недбалості та порушенні правил підготовки до польотів. Вони отримали умовні терміни.

 

 

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні можливі несподівані події, які вимагатимуть швидкої реакції Зберіга....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 18 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день подарує вам можливість розширити свої горизонти Подорожі ч....
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 жовтня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день подарує вам нові перспективи Важливі рішення краще приймат....
Гороскоп на 17 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 17 жовтня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні на вас чекає приплив енергії та рішучості Ваші зусилля принесуть пл....
Гороскоп від Анжели Перл на 17 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 17 жовтня 2024 для всіх знаків Зодіаку
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день принесе ясність у ділові питання Ви зможете намітити чіткі....
більше матеріалів
/-0,70905900001526-/ /-pc-/
Top