counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби


Переглядів: 11


10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби

Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про які знає дуже обмежену кількість людей.

До цього ми розповідали вам про 10 незвичайних фактів про Стрільців. Пам'ятайте, що абсолютно не важливо те, як ви бачите людину. Це поверхня вершина айсберга. Набагато важливіше те, що відбувається у нього всередині, яка його енергетика. Саме це і націлена поточна стаття — відкрити завісу таємниці над Рибами, показати те, як вони бачать світ навколо себе і як вони його сприймають.

Характер Риб

Багато хто говорить про Риби, що вони не з нашої планети. Насправді ці люди в деяких ситуаціях поводяться дуже дивно. Наприклад, вони постійно дивно розмовляють. Ти ніколи не знаєш, говорять вони з сарказмом чи всерйоз. Схожими на всіх інших людей вони стають лише тоді, коли все дуже погано, але навіть у цьому випадку їхній сум буде набагато виразнішим, ніж у будь-кого іншого.

Риби бачать світ як художню галерею. Людей вони оцінюють як картини, де важливий як зовнішній вигляд, а й характер. Такі вони і їх не виправити, та й це не погано, адже в цьому їхня сутність. Вони тягнуться до всього незвичайного, тому часто з них виходять добрі митці, актори, музиканти.

10 незвичайних фактів

Риби багаті на дива і секрети, про які завжди цікаво розповісти і які всього цікаво дізнатися.

Факт перший: Риби найнестабільніші люди в емоційному та енергетичному плані. Їх дуже легко вивести з себе, засмутити, образити, засмутити, порадувати чи ощасливити. Вони можуть зрадіти такій дрібниці як безкоштовний проїзд в автобусі, можуть засмутитися через похмуру погоду. Словом, речі, які для звичайних людей не є важливими, для Риб відіграють величезну роль.

Факт другий: Риби — це знак зодіаку-наркоман. У них багато пороків та слабкостей. Найбільше наркозалежних та алкозалежних, а також курців саме серед Риб. Вони простою тягнуться до цього з якоїсь невідомої навіть причини. Це приносить їм багато проблем зі здоров'ям, але вони вміють справлятися. Є невеликий відсоток Риб, який, навпаки, робить все, щоб уникати людських слабкостей. Іноді це нереально всіх навколо бісить, але що вдієш... такі вже вони.

Факт третій: Риби або постійно відкладають щось на потім, або вирішують зробити все відразу і позбавити себе мук. Вони стоять на порозі вибору. Звичайно, ви можете подумати, що так у всіх, але справа в тому, що Риби однаково ліниві і однаково сильно бояться проблем. Вони їм просто не потрібні, тому постійно перебувають у стані дилеми.

Факт четвертий: Риби не допомагають нікому — вони просто співчувають. Розкажеш їм, як твоє життя тяжке і наскільки жахливі обставини, а вони так подивляться-подивляться... подумають, кивнуть і скажуть: «Да-а-а, співчуваю я тебе, ех». Так завжди. Вони навіть пораду дати не можуть найчастіше, хоча іноді проскакують геніальні думки. Це не егоїзм і тупість. Свої проблеми вони також вирішують — шкодують себе, але іноді видають таке рішення, що всі довкола в шоці. Більше того, Риби дійсно здатні вас зрозуміти, чого не скажеш про самих Риб. Себе зрозуміти вони майже не здатні.

Факт п'ятий: обіцянки, як це сумно б не звучало, для Риб нічого не означають. Вони обіцяють, а потім жартують і ховаються. Знову-таки, тут ніякого зла немає чи підлості, просто ви їм ніколи не поясніть, що обіцянки потрібно виконувати. Вони не зрозуміють цього, тому що така їхня природа.

Факт шостий: якщо випитаєте Рибу, що вона робить у четвер, через три тижні, в обід, то вона вам скаже. Звичайно, це не зовсім так, але вони дійсно постійно зайняті. Ніхто не знає, ігнорують вони так когось чи справді планують захоплювати Всесвіт. Хто його знає...

Факт сьомий: Всесвіт захопили? Окей, тепер наведемо в ній повний бардак, безладдя, хаос. Риби можуть перетворити на кошмар будь-який будинок, будь-яку квартиру, будь-яку кімнату. Це якась чума, остання стадія раку домашнього ладу. З іншого боку, вони і забиратися вміють теж... якщо їм по шиї надавати і накричати на них.

Факт восьмий: Риби живуть фантазіями. Вони малюють собі прекрасний світ, де все ідеально. Саме з цієї причини вони так часто засмучені життям, адже до ідеалу цього світу далеко, а любителям романтики та краси це пережити важко.

Факт дев'ятий: ці люди вміють жартувати. Ну 50 на 50. Тут повний контраст. Хтось повністю позбавлений можливості жартувати, але сміється так, що всіх навколо заражає, а хтось із цих непростих людей може сказати одне слово, і всі від сміху кататимуться по підлозі. Їхні жарти словесні. Вони жартують інтонацією, звуками та дотепністю.

Факт десятий: Риби частіше за інші Знаки Зодіаку замислюються про самогубство, але вони не доводять до кінця задумане. Їм страшно, тому майже у 100 відсотках випадків це залишається просто задумом чи заготівлею на майбутнє. Не те щоб вони дуже любили життя, але смерть для них не вихід. Але потім усім вони розповідатимуть, що ось-ось уже були готові зістрибнути з балкона другого поверху, але щось їх зупинило.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,26490497589111-/ /-pc-/
Top