counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Вересня
6 Вересня
Всі новини...

12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць


Переглядів: 15


12 монет: грошовий ритуал на Молодий місяць

Молод вважається дуже сприятливим для залучення грошей часом. Щоб все вийшло, ми пропонуємо вам скористатися ритуалом, створеним спеціально для цього дня.

Грошовий ритуал на Молодик 

Цей нескладний ритуал на гроші допоможе вам залучити гроші в гаманець та жити у добробуті. Умова його проведення — це обов'язково Молодий місяць. У квітні 2024 року молодик уже пройшов, а в травні він настане 8 числа. У цей період можна проводити дуже багато ритуалів, і один з найдієвіших — на виконання бажання. Саме у фазу Молодика енергетичні потоки сприятимуть найбільш активній дії грошового ритуалу. Постарайтеся також вибрати такий час, щоб вас ніхто не потривожив і не збив із проведення ритуалу.

Для залучення грошей вам знадобиться 12 монет — краще взяти номіналом по 10 рублів. У ніч Нового Місяця покладіть ці монетки на підвіконня так, щоб на них падало місячне світло. Звичайно, подбайте і про те, щоб ні домашні тварини, ні діти не стягнули монети на підлогу, інакше ритуал доведеться проводити заново. Залишіть усі 12 монет на цілу ніч на підвіконні. При цьому вимовте слова змови: Місяць ясний, допоможи, від злиднів убережи. Подаруй достаток нам: гроші нехай йдуть до грошей.

Після проведення цього ритуалу наступного дня ці заговорені гроші необхідно покласти в гаманець, яким ви користуєтеся останнім часом. Носіть його з собою протягом трьох днів, не витрачаючи ці монетки, поки Місяць переходить від Молодика до фази зростання. Попередньо приберіть із гаманця всі банківські картки та гроші. Тільки так грошовий ритуал виявиться дієвим. Адже енергетика, якою просочилися монети за ніч, тепер передасться гаманцю, який стане справжнім магнітом для грошей.

Протягом трьох днів придбайте червону тканину і зробіть із неї найпростіший мішечок, у який би помістилися ваші заговорені гроші. Також вам знадобиться червона стрічка або тасьма, щоб його перев'язати. Перекладіть у нього монети і заберіть у те місце, де у вас лежать коштовності із золота та срібла. Таким чином ви привернете до себе багатство і помітите, що гроші начебто самі тягнуться до вас. Закріпити успіх ви можете, проводячи й інші ритуали, які приваблюють багатство та удачу.

Як оновлювати енергетику багатства

За допомогою такого особливого мішечка, повного монет, можна убезпечити себе від нестачі грошей. Наприклад, його енергетика може заряджати багатством та інші гроші.

Під час Місяця, що росте, дістаньте з гаманця звичайну монету і тримайте її в правій руці. У ліву візьміть ваші заговорені червінці з мішечка. Попередньо зачиніть двері до кімнати. Встаньте по центру і промовте: «Порожній гаманець — силі закид. Нехай повний стане, достаток у будинок притягне.

Далі покладіть нову заговорену монетку разом зі старими у ваш червоний мішечок. Через 12 днів можна буде дістати її та повернути назад у гаманець. Щоб не переплутати гроші, можна взяти до десятирублевих монет, наприклад п'ятак. Це — один із найдієвіших ритуалів для залучення багатства.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Як підвищити свою енергетику та зміцнити біополе: 5 ефективних способів
Завжди бути в тонусі, випромінювати успіх, досягати поставленої мети і виконувати свої мрії можливо, володіючи....
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Гороскоп на вересень 2024 року від Анжели Перл
Перший місяць осені — не час для смутку Про те, що чекає на Знаки Зодіаку у вересні, розповість відомий астрол....
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Місячний день сьогодні 7 вересня 2024 року
Провести черговий день з користю для себе та обійти стороною пастки долі допоможуть астрологи Їхні рекомендаці....
більше матеріалів
/-0,41603112220764-/ /-pc-/
Top