counter
Стрічка новин
Вибрати все
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу


Переглядів: 15


Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу

Згідно з законами нумерології, у кожного з нас є своє число-талісман. Експерти в цій галузі об'єднали зусилля з астрологами, щоб з'ясувати, скільки заступається кожному зі Знаків Зодіаку. Тепер ви знатимете свій особистий талісман удачі.

Очевидне питання — як використати силу чисел. Це не складно. Для цього достатньо носити одяг із зображенням числа-талісмана, або просто написати його на листку, скласти листок та носити з собою у кишені. Можна також малювати число на тілі, що також буде чудовим способом скористатися всією його силою.

Овен

Головний талісман та за сумісництвом оберіг Овнів — це число 4. Справа в тому, що ці люди майже завжди мають потяг до надмірностей. Вони надто поспішають, багато працюють, прагнуть бути кращими і таке інше. Четвірка заспокоює їх силою чотирьох стихій, гармонізує свідомість Овнів та допомагає їм стати більш розміреними, стабільними.

Телець

Головний покровитель Тельців — Число 8. Це найсильніший магніт для грошей, успіху та будь-яких матеріальних благ загалом. Ці люди часто ставлять у пріоритет саме роботу, фінанси та справи. Тому їм варто користуватися підтримкою даного числа. Вісімка — найкращий помічник для тих, хто хоче рухатися вперед і багатіти.

Близнюки

Близнюкам необхідне постійний духовний розвиток, але вони про нього часто забувають. Число 3 допоможе виправити цю проблему. Це їхній найкращий талісман, який дає їм віру в краще, а також допомагає знаходити пояснення найдивнішим і найнепередбачуванішим подіям у житті.

Рак

Ракам як талісман варто вибрати число 7. Сімка — найсильніший джерело успіху та оптимізму. Враховуючи, що Раки часто ризикують, їм допомога числа Сім точно знадобиться. Особливо корисним це число є у спілкуванні та любові, адже Раки не вміють розумітися на людях.

Лев

Левам варто шукати допомогу у числа 1. Одиниця допомагає налагоджувати стосунки з оточуючими, що Левам життєво необхідно, адже вони часто наживають собі ворогів. Одиниця допомагає знаходити компроміси та вибудовувати стосунки так, щоб люди з меншою ймовірністю починали виявляти агресію.

Діва

Діви часто переживають по дрібницях, тому для них найкращим помічником є Четвірка. Це число породжує у нас спокій, якого часом не вистачає людям даного Знака. Діви нервують через дрібниці і часто накручують себе, а число 4 може їм допомогти це виправити.

Терези

У Терезів головним покровителем є число 6. Шістка благотворно впливає на інтуїцію цих людей, яка і так досить сильна. Також шістка підвищує творчі здібності, що Терезам потрібно як повітря. Це найкраще число для тих, оскільки воно допомагає людям цього Знака ефективніше приймати важливі рішення.

Скорпіон

Скорпіонам найкраще підходить число 3, оскільки воно допомагає їм боротися з ревнощами, а також вказує вірний шлях у житті. Ще число 3 своєю енергетикою змушує Скорпіонів менше часу думати про негативне минуле. Воно змушує їх фокусуватись на приємних моментах.

Стрілець

Стрільцям астрологи наполегливо рекомендують не фокусуватися на чомусь одному в житті. Ці люди часто йдуть з головою в любов чи роботу, геть-чисто забуваючи про все інше. Підтримувати активність у всіх сферах життя і не втомлюватися їм допоможе число 5, яке допомагає прагнути золотої середини у всьому.

Козеріг

Козерогам як талісман варто обирати число 2. Воно допомагає залишатися сильними і сфокусованими на найважливіших справах. Якщо хочеться підвищувати продуктивність і залишатися сильними у будь-якій життєвій ситуації, Двійка стане найкращим джерелом мотивації.

Водолій

Водолії рідко доводять справи до логічного завершення, тому їм варто звертатися за підтримкою до 9. Воно допоможе людям цього Знака завжди пам'ятати про відповідальність, якої так часто їм не вистачає. За допомогою Дев'ятки Водолії швидко навчаться вирішувати проблеми, що нависли над ними.

Риби

Рибам часто буває дуже важко досягти успіху, тому що вони не можуть сфокусуватися на найважливішій справі. Четвірка це допоможе їм виправити, причому в найкоротші терміни. Це число-талісман дасть їм впевненість та оптимізм, а також приведе їх до душевної рівноваги.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,31594681739807-/ /-pc-/
Top