counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 15 по 21 квітня 2024 року


Переглядів: 53


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 15 по 21 квітня 2024 року

Павло Глоба — один із тих астрологів, які дають найкорисніші поради на будь-який період часу. Ці поради максимально об'єктивні, а їхня мета — зробити так, щоб ваше життя стало кращим.

Робити висновки про те, важкою вона буде чи ні, тільки вам, оскільки для кожного Знака Зодіаку вона виявиться по-своєму непростою. Причин невдач може бути багато, але На цьому тижні нам продовжує ставити палиці в колеса Меркурій, а йому вторить Венера в Овні. Таке поєднання дуже небезпечне, тому важливо залишатися обережними та обачними у діях та словах.

Овен

Тільки виняткова витримка допоможе Овнам залишитися на вірному шляху. Незважаючи на всі труднощі, які готують Овнам планети, саме зараз можливе диво. на них чекає приємне знайомство, яке може перерости у велике кохання чи дружбу в майбутньому. Зараз багато людей можуть бути не особливо чесними по відношенню до Овнів, тому слід перевіряти всю інформацію, що надходить ззовні.

Телець

Тельцям більше, ніж будь-кому, варто стежити за своїм здоров'ям — не варто з 15 по 21 квітня переїдати та не перевантажувати організм фізичними вправами. Так, зусилля та повна віддача на роботі будуть майже обов'язковими, і в майбутньому це все окупиться, але краще не забувати про релаксацію. Поринути у справи з головою можна, але тільки так, щоб це не шкодило стосункам із другою половинкою та родичами.

Близнюки

Близнюкам принесе успіх творчий та оптимістичний настрій. Продуктивним цей тиждень назвати складно, але тим, хто зайнятий у сфері реклами, маркетингу та дизайну, пощастить трохи більше. Що стосується інших Близнюків, то їм рекомендується як слід перевіряти документи та важливі папери на справжність та наявність помилок. Це буде чудовий час для помірності від жирної їжі, алкоголю, спроб позбутися шкідливих звичок.

Рак

Ракам астрологи та експерти  радять більше відпочивати та займатися улюбленими справами. Потрібно залишатися самими собою, але не відмовлятися від змін у світогляді. Все може бути дуже складним зараз, тому потрібно бути ментальним гнучкими, а також думати наперед. Залучення грошей, удачі та кохання для Раків буде непростим процесом, тому потрібно залишатися вірними своїм принципам та пріоритетам.

Лев

Левам варто дякувати близьким людям за увагу та турботу. Не варто відмовлятися від допомоги з їхнього боку. Немає нічого поганого в тому, щоб скористатися чужою підтримкою. Позитивна домашня обстановка може подарувати Левам удачу та дати нові сили. Важливо підтримувати будинок у чистоті та порядку, а також частіше відпочивати у рідних стінах, а не за їх межами.

Діва

Дівам краще витрачати час і гроші тільки на те, що справді важливо. У період з 15 по 21 квітня не варто позичати і позичати. Цілком імовірно, що цього тижня дадуть знати старі знайомі або далекі родичі. Якщо хтось виявлятиме негатив, краще просто набратися терпіння і не загострювати ситуацію претензіями та образами. Немає нічого гіршого за лайку в такий несприятливий період.

Терези

Виконати свої бажання Терезам зараз допоможе лише старанна праця. Якщо ці бажання пов'язані з любовною сферою, важливо бути відкритими. Терезам варто також знаходити час для відпочинку та усамітнення, тому що перманентна праця може призвести до проблем зі здоров'ям. Астрологи радять розподіляти час правильно. Здоровий сон допоможе настроїтись на потрібний лад і зберегти бадьорість.

Скорпіон

Якщо Скорпіони відчують, що доля надала їм можливість досягти успіху в якійсь справі, то треба спробувати її реалізувати. У коханні самотні Скорпіони не стануть щасливішими, а от тих, хто вже у відносинах, зможуть досягти певного консенсусу у спірних питаннях. Скорпіони зможуть побачити те, наскільки їхня любов міцна. Багатьом доведеться більше працювати, виправляти попередні помилки.

Стрілець

Стрільцям у період з 15 по 21 квітня вдасться знайти нову мету в житті. Проблема в тому, що сил та енергії буде небагато, тому важливо не перевантажувати себе справами та простіше дивитися на труднощі. Загалом це буде непоганий період для відпустки, легкої зміни обстановки. Це піде на користь не лише самим Стрільцям, а й усім близьким людям, які оточують їх.

Козеріг

Цього тижня астрологи радять Козерогам підтримувати в порядку своє робоче місце та будинок. Експерти рекомендують частіше перебувати поруч із тими, кого вони люблять. В амурній сфері може настати дуже несприятливий період, особливо якщо Козероги покажуть своїм близьким і другій половинці, що вони для них не пріоритетні. Ще Козерогам точно не варто шукати недоліки в оточуючих і подіях.

Водолій

Водоліям не можна концентруватися на поганому. Позбутися поганих думок можна шляхом усамітнення, роботи, улюблених захоплень. Перепади настрою стануть нормою в ці сім днів, тому краще планувати справи на майбутнє, не розбираючись із проблемами саме зараз похапцем. Астрологи радять Водоліям зайнятися своїм зовнішнім виглядом. Особливо це стосується Водоліїв жіночої статі.

Риби

Це буде чудовий тиждень для домашніх справ, прибирання. Купівлю нових речей Рибам краще відкласти. Також гарним цей час буде для спілкування з другою половинкою та улюбленими хобі. Потрібно пам'ятати, що у рідних домашніх стінах буде зосередження максимально позитивної енергетики. Ще астрологи радять не показувати своїх негативних емоцій стороннім людям. Доброта — квінтесенція щастя для Риб будь-якої статі та віку.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,36544990539551-/ /-pc-/
Top