counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Як очистити свою енергетику від негативу і позбутися невдач і проблем: 3 способи


Переглядів: 15


Як очистити свою енергетику від негативу і позбутися невдач і проблем: 3 способи

Негативна енергія руйнівно впливає на наше біополе, що призводить до особистих проблем, хвороб і перетворює життя на низку невдач. Вибратися з цього стану допоможуть три ефективні способи.

На сьогодні навколо нас панує величезна кількість інформації, більша частина якої, на жаль, має негативний характер. Людина подібно до губки вбирає всі енергетичні хвилі, з якими взаємодіє протягом дня. Необхідно боротися з негативними енергетичними впливами. У цьому вам допоможе позитивне мислення та три ефективні способи очищення біополя.

Фільтрація інформації

Кожна людина створює світ навколо себе: наші думки, слова, вчинки та бажання визначають подальшу долю. Запорукою особистого щастя та процвітання є сильна та здорова енергетика. Якщо вона позитивна, вас оточують лише позитивні події. А от якщо біополе засмічено негативом, то людину переслідують нещастя, страждання та небезпеки.

У цьому світі все взаємопов'язане і нічого не відбувається просто так. Одних людей наздоганяє карма, інші домагаються всього власноруч. Але всі ми володарі власного життя, і, як у будь-якій відповідальній справі, у конструюванні своєї долі необхідно дотримуватись порядку та певних правил.

Подібне притягує подібне. Вся отримана інформація розподіляється на кожну клітину організму. Іншими словами, будь-яка енергія впливає на наше ДНК, видозмінюючи його фізично. Звідси хвороби, які виникають немов з нізвідки, і низка невдач, і нещасливе життя. Ви знали, що лайка лайка діє на наш організм подібно до радіоактивного випромінювання? Мат запускає програму на самознищення навіть якщо ми його просто чуємо.

Весь негатив, отриманий і побачений вами, рано чи пізно позначиться на удачі та фізичному стані. Тому так важливо фільтрувати інформацію, позбавлятися спілкування з поганими людьми, отримувати якнайбільше позитивних емоцій. Але крім негативного впливу, який ви можете черпати зі світу самостійно, людина схильна і до поганого впливу з боку. Пристріт, псування та інші магічні дії спрямовані на руйнування вашого життя енергетичним шляхом. Позбутися енергетичного бруду вам допоможуть три ефективні та перевірені способи.

1 спосіб: усунення енергетичних дірок у біополі

Поставте руки тильною стороною долоні один навпроти одного. Уявіть, що між вашими долонями знаходиться потік негативної енергії. Зробіть глибокий вдих і відчуйте, як вас сповнює Божественна енергія. З видихом чиста енергія має вийти через руки та позитивно зарядити весь зібраний негатив. Потрібно повторити вправу кілька разів.

Цю техніку варто застосовувати щоранку. З її допомогою ви не тільки очиститеся від негативу, а й зміцните біополе. Сформована позитивна енергетика допоможе вам зняти бар'єри та нашарування негативного впливу. Якщо ви очікуєте швидких результатів, то на початку вашого курсу слід докладати зусиль і робити таку вправу кілька разів на день.

2 спосіб: позбавляємося чужорідної енергії

Якщо ви відчуваєте дискомфорт у тілі, вас переслідують нав'язливі думки і невдачі, а також відчутно негативний вплив, вам допоможе цей спосіб.

Уявіть собі річку, повну вогню, а над нею візуально помістіть себе. Вам слід подумки кинути себе у вогненну воду. Таким чином усі ваші страхи та негативна енергія згорить у полум'ї, а ваш фантом, подібно до фенікса, повстане з попелу. Уявіть собі, що ви відродилися і все довкола сяє білим світлом. Це і є чиста енергія.

Тепер у реальному часі потрібно відчути, як біла енергія розповзається на ваше тіло, починаючи з ніг. Наприкінці вона повинна подібно до кокона обплутати вас, створивши щит від чужого впливу та сумів.

3 спосіб: енергетичне очищення на клітинному рівні

Заплющте очі і уявіть собі, що ви зараз на морі, відпочиваєте на березі, вас нічого не турбує, ви щасливі і спокійні. Ви відчуваєте, як хвилі пестять ваші ступні. Подивіться на себе збоку. Ви повинні побачити брудні плями у тих місцях, які викликають фізичний чи емоційний біль. Вдихніть на повні груди і відчуйте, як вас обняла прохолодна морська вода. На видиху відчуєте, як вода відступає назад, змив частину плям. Продовжуйте так, поки бруд повністю не зійде з вашого тіла. Зазвичай, очищення відбувається після десяти разів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-1,0858860015869-/ /-pc-/
Top