counter

Знаки невдачі: як біда «наголошує» людину і як відвести від себе зло


Переглядів: 9


Знаки невдачі: як біда «наголошує» людину і як відвести від себе зло

Відомо багато випадків, коли люди передчували швидке лихо, хоча зовнішні обставини її не віщували. Як встановили езотерики, у таких випадках біду пророкують так звані «мітки невдачі».

Душа людини завжди була полем лайки для світлих і темних сил. Завдання світлих сил — зробити людину щасливою, темною — завдати людині якнайбільше нещасть. Підвищена увага заслуговують відмітки на тілі: за ними можна судити про загадкових подіях, що трапляються у житті. В езотериці вони вважаються індикаторами удачі чи проблем. За словами експертів, нерідко людина отримує від темних сил "знак біди". у вигляді відбитка на тілі, що сигналізує про нещасливі події. Якщо вчасно його помітити та нейтралізувати, то неприємності вдасться обійти стороною.

Знаки невдачі

Існує багато різних міток на тілі: рідні плями, пігментація, зморшки та інше. Кожна мітка несе сакральну інформацію, що сигналізує про швидку подію, яка може статися в житті.

1. Родимки — постійні знаки, що даються при народженні та супроводжують усе життя. Видалення родимки є величезним злочином проти своєї долі, оскільки це може переплутати перипетії всього життя, спричинити неприємності (виключенням є випадок, коли вдарити родимку рекомендує лікар). Навіть поріз родимки може викликати подію, накреслену долею, яка несподівано обрушиться на людину і застане її зненацька.

Чорні родимки — «чорні мітки», кармічні обмеження, які роблять людину залежною від долі. Другий тип міток — світлі родимки. Вони віщують обставини, які змусять змінитись, переглянути своє життя, стати духовно багатим. Але якщо людина йде не своїм шляхом, можуть насилати неприємності.

2. Родимые плями можуть проступати на тілі та зникати. Є посланцями згори, підказками долі або знаками, що сигналізують про швидке нещастя. p align="justify"> Родима пляма червоного відтінку вказують на швидку боротьбу, виклик, випробування, уникнути якого не вийде. Чорна пляма може передбачати втрату пам'яті, розлад чи сварку.

3. Будь-які почервоніння шкіри та висипання, особливо несподівані, — провісники того, що настає біда в якійсь із сфер життя. Темні, червоні плями вказують на те, що прийдуть проблеми великого масштабу, що зачіпають теми кар'єри, грошей, сім'ї, роду. Тьмяні, світлі плями позначають підвищену ймовірність особистих проблем, любовних драм, емоційних переживань, захворювань.

4. Бородавки, зморшки, складки на шкірі сигналізують про загрозливі події. Хтось грає на ваших емоціях, підкоряє собі, наводить псування чи пристріт. Подібна мітка невдачі попереджає про недоброзичливця, який ховається під маскою друга.

Як зняти знак невдачі та відвести від себе зло

Для зняття знака невдачі потрібно знайти у своїй шафі найстарішу річ, яка не підлягає носінню. Акуратно її скласти, можна у формі конверта, а потім прихопити стібками. Нитки краще взяти чорного кольору, а голку нову. Стежків має бути тридцять.

Як усе буде готове, запаліть дві свічки, а по центру між ними покладіть згорток, що вийшов. Зачекайте, поки свічки розгоряться, потім прочитайте: Згини, біда, пропади, на віки вічні полеті. Чур мене».

Свічки задуйте, а згорток викиньте разом зі сміттям. Повертаючись додому, не озирайтесь і ні з ким не розмовляйте. Після повернення необхідно добре вимити руки під проточною водою, ще раз повторивши змову.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
Сон в ночь с 30 июня на 1 июля 2024 года: толкование по лунному календарю
1 липня о 0:27 розпочнеться 25-й місячний день Місяць перебуватиме у фазі спадання
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Павла Глоби для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба закликає не сприймати події дня буквально, а сконцентруватися на самовладанні у будь-якій ситуації....
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 1 липня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба рекомендує цього дня зосередитись на поточних завданнях та зберігати самовладання у взаємодії з к....
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 червня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба опублікувала з прогнозом на 24 червня для всіх знаків зодіаку, приділяючи особливу увагу турботі ....
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 червня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам чекає активний день Ваша енергія буде на висоті, і це слушний....
більше матеріалів
/-0,30797505378723-/ /-pc-/
Top