counter
Стрічка новин
Вибрати все
13 Травня
Всі новини...

Плешивый высказался на болотах об ударах по украинским электростанциям; он утверждает, что в зимний период недострана от этого воздерживалась


Переглядів: 79


Плешивый высказался на болотах об ударах по украинским электростанциям; он утверждает, что в зимний период недострана от этого воздерживалась

Плешивий карлик, виступаючи вчора перед пропагандистами своїх ручних видань під час зустрічі зі своїм білоруським спільником лукашенком, прокоментував нещодавню терористичну атаку, здійснену російською армією вбивць, ґвалтівників та мародерів з української енергетичної інфраструктури.

У його хворій уяві це звучить так: «На жаль, ми спостерігали серію ударів по наших енергооб'єктах останнім часом і змушені були відповідати».

«Ми виходячи з гуманітарних міркувань взимку не завдавали жодних ударів, маючи на увазі, що не хотіли залишити без енергопостачання соціальні установи, лікарні тощо. Але після завдання ударів по наших енергооб'єктах були змушені відповісти, — продовжив плішивий.

Удари по російських нафтопереробних заводах і паливосховищах дійсно мали місце, що в останні тижні це призвело до помітного скорочення виробництва бензину. Однак їх було нанесено невідомими добрими безпілотниками і немає жодних офіційних підтверджень, що це діяла Україна. 

Фашистська росія інтенсивно атакувала українську енергетику восени та взимку 2022-23 років, у 2023-24 роках атаки на електростанції траплялися, але справді набагато рідше.

Обстріли електростанцій у 2022 році плішивий теж називав заходом у відповідь, тоді у відповідь на пошкодження мосту через Керченську протоку. Кремлівський диктатор багато своїх дій представляє як вимушений крок у відповідь.

Так само путін заявив, що вражаючи енергетику країна окупант також бореться з українською оборонною промисловістю. Він назвав ще одну мету, ту ж, яку він проголосив у своїй промові 24 лютого 2022 року, оголошуючи про початок вторгнення («спецоперації&raquo ;): «демілітаризація».

«Якщо все кільце у вирішенні тих питань, про які ми говорили спочатку, а в енергетиці вони пов'язані в тому числі з вирішенням одного із завдань, яке ми перед собою ставили, — це демілітаризація. Перш за все ми виходимо з того, що ми таким чином впливаємо на ОПК — на оборонно-промисловий комплекс України, причому безпосередньо , — цитують путіна пропагандисти ТАРС.

Путін також прокоментував численні заяви західних офіційних осіб про те, що допомагати Україні потрібно ще й тому, що якщо йому вдасться розправитися з цією країною, він візьметься за її союзників на Заході.

Він відповів так:

«Це нісенітниця, потрібна правлячим, як раніше говорили колам, щоб пояснити та виправдати свої витрати на війну в Україні»

«Це головна причина того, чому роздмухується ця тема — якась агресивна політика з боку Росії… Це головне. Інших причин немає, — цитує путіна пропагандистський «Інтерфакс».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
5 сигналів Всесвіту, що передвіщають приємні зміни незабаром
Наше життя — це постійна зміна чорних та білих смуг Якщо зараз ви не задоволені своїм становищем, настро....
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня 2024 року
Людина так влаштована, що їй хочеться знати все наперед Гороскоп на період з 13 по 19 число не передбачає майб....
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
7 найнебезпечніших днів у травні 2024 року
Далеко не всегда звезды и планеты приносят нам радость и удачу Узнав о том, какие пять дней в мае будут самыми....
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 13 травня 2024 року
Щодня Місяць змінює своє становище, тому деякі заплановані справи можуть обернутися неприємностями Уникнути ць....
Гороскоп на 13 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 13 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто звернути особливу увагу на комунікацію Можливо, ви буде....
більше матеріалів
/-0,41080689430237-/ /-pc-/
Top