counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Гороскоп на 12 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку


Переглядів: 30


Гороскоп на 12 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку

Астролог Тамара Глоба пропонує 12 квітня 2024 року і на наступні вихідні, що багато знаків зодіаку випробовуватимуть удачу в різних сферах життя. Однак, варто бути особливо уважними на дорогах, особливо у п'ятницю та суботу, щоб уникнути неприємностей. Важливо також звернути увагу на своє здоров'я, особливо у вихідні, щоб уникнути можливих проблем. Плануйте свої витрати уважно, щоб уникнути фінансових негараздів. Підтримка від близьких та друзів буде важливим аспектом цього тижня, пам'ятайте про важливість взаємодопомоги та співробітництва.

Овен (21 березня — 19 квітня)

Підготуйтеся до нових проектів і займіться творчістю, візьміть участь у справах батьків та сімейних проектах, допоможіть близьким по дому. У п'ятницю та суботу краще відкласти поїздки. Будьте особливо уважні за кермом.

Телець (20 квітня — 20 травня)

День сприятливий для поїздок, зустрічей, відвідування шоу та розважальних заходів. Робота порадує результатами та новими ідеями, що обіцяють прибуток. Справи складаються чудово з рідними та знайомими. Будьте уважні у транспорті та за кермом.

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Удача чекає на вас у роботі, покупках та фінансових справах. Успішною буде робота на благо власного здоров'я. Розділіть турботи та відпочинок з друзями. У суботу постарайтеся виключити витрати.

Рак (22 червня — 22 липня)

Займіться особистими справами, роботою та творчістю. День вдалий для вирішення справ дітей, поїздок, відвідування свят та шоу. З'явиться цікава робота. Зберігайте здоров'я, особливо - в дорогах. Будьте уважні у транспорті, особливо у суботу.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Не поспішайте події до неділі, займіться собою та своїм здоров'ям. Наприкінці вихідних вдало складуться нові плани та активний відпочинок із друзями. Не будьте марнотратні, щоб не зазнати втрат. Є ризик крадіжок.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

На допомогу вам прийдуть друзі та близькі люди - спільними зусиллями ви зможете впоратися зі справами, примиритися із противниками та порозумітися з діловими партнерами. Справи принесуть невеликий прибуток.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Займіться роботою, спортом, вирушайте у поїздки у справах. Турботи по дому забирають час та увагу, але вам вдасться вирішити кілька побутових проблем. Розраховуйте на підтримку колег та знайомих. Будьте уважні у дорозі.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

У ваших планах з'являться поїздки, цікаві зустрічі та відпочинок. Присвятіть час творчості, справам дітей, завітайте на видовищні заходи, але постарайтеся обійтися без екстриму. У суботу будьте дуже уважні у дорозі.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Навколо вас все змінюється, ви не впізнаєте деяких знайомих. Зосередьтеся на справах будинку, сплануйте витрати на найближчий період та продумайте фінансові плани. Уникайте екстриму та великих компаній у вихідні дні.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Сконцентруйтеся на сімейних та родинних справах - відгукуйтесь на перший поклик рідних. Відстоюйте спільні інтереси. Не будьте марнотратні і уникайте витрат на чужі забаганки, особливо - у суботу.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Удача посміхнеться вам у роботі, у колі рідних та добрих знайомих. Може з'явитися прибуток, вирішаться особисті та побутові проблеми. Виникнуть витрати на здоров'я, до якого потрібно виявити підвищену увагу у вихідні.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Займіться творчістю, роботою, навчанням, дітьми, вирушайте в поїздки. У вихідні варто зберегти своє здоров'я. Будьте уважні до дітей, особливо у суботу.

 


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ви відчуєте себе особливо енергійним та амбітн....
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 30 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші почуття стануть особливо яскравими та пристрасними Ви будете с....
більше матеріалів
/-0,37450003623962-/ /-pc-/
Top