counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Чому не можна дивитися на Місяць


Переглядів: 8


Чому не можна дивитися на Місяць

Єдиний Супутник Землі — Місяць — знаходиться ближче до нашої планети і сильно впливає на все живе. Кожна людина схильна до впливу її енергії. Існує поширена думка, що на Місяць не можна дивитися. Дізнайтеся, чим воно зумовлене.

Повня

Навколо цього явища завжди ходило багато суперечок. Хтось говорить про позитивний вплив місячної енергетики, а хтось — про негативне. Кожне твердження є по-своєму вірним.

Повний місяць < /em>може принести сильні зміни в життя людини, але сильними потоками її енергії потрібно користуватися розумом, спрямовуючи їх на добрі справи. Наприклад, дія магічних ритуалів у повний місяць посилюється, а результат буде сильнішим, ніж у будь-який інший період.

При цьому деякі екстрасенси та фахівці в галузі магії запевняють, що не можна дивитися на Повний Місяць, здійснюючи приворот або змову. Таким чином можна досягти протилежної дії ритуалу. Часто трапляється, що людина проводить змову на залучення грошей залучення грошей. , дивлячись на Місяць, а в результаті виявляється жебраком або зазнає серйозних матеріальних труднощів. Також і справи з приворотами на коханого: глянувши на небесний диск, можна завжди поселити в серці людини ненависть до своєї персони.

Думка фахівців

Не можна сказати, що на Місяць не можна дивитися взагалі і що цим можна залучити лише біди та нещастя. Потрібно лише знати кілька простих правил і суворо їх дотримуватися.

  • Не можна дивитися на Місяць червоного відтінку. Вона є сильним джерелом негативу, і з нею часто пов'язані страшні події. Милуючись незвичайним явищем, можна залучити до себе негативну енергетику і надалі зіткнутися з горем.
  • Довго милуватися Місяцем шкідливо для психічного здоров'я. Як не дивно це не звучало, але відомі випадки, коли люди сходили сума від нічного видовища. Психологи давно помічають, що люди, які страждають на душевні захворювання, навіть кинувши погляд на Місяць, стають буйними, а їх стан різко погіршується.
  • Зростаючий Місяць наділяє людину активністю та життєвими силами, але може затуманити розум, а то й спонукати до необдуманих і навіть ризикованих вчинків. Людина, яка довго спостерігала за зростаючим місяцем em>, може ухвалити необґрунтоване рішення розлучитися з коханою людиною або зробити нерозумне грошове вкладення.
  • По-іншому справи при спостереженні за спадаючим Місяцем. Вона може викликати сильну пригніченість і навіть бажання покінчити життя самогубством. Така місячна фаза висмоктує життєві сили та приносить песимістичний настрій.

Всі ці явища не можна вважати простими забобонами: вони довгий час помічалися і спостерігалися фахівцями. Астрологи та екстрасенси давно помітили дивний вплив Місяця на людину та її розум.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,41607284545898-/ /-pc-/
Top