counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Гороскоп від Анжели Перл на 11 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.


Переглядів: 45


Гороскоп від Анжели Перл на 11 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.

У четвер, 11 квітня 2024 року, очікується бурхлива інформаційна активність та посилення емоцій, попереджає визнаний астролог Анжела Перл. Тому важливо зберігати спокій, не піддаватися провокаціям та уникати конфліктів із оточуючими.

Знаки стихії Вогню

Овен (21 березня — 19 квітня)

Сьогоднішній день вимагатиме від вас змін, особливо щодо вашої думки. Спробуйте знайти альтернативні підходи до всього, що задовольняє вас повністю. Колишній партнер або чоловік/дружина може знову спливти у вашій пам'яті. Не піддавайтеся ілюзіям: це лише тимчасова провокація, якій не варто поступатися. Цей епізод минулого пройде так само швидко, як і виник. Зберігайте спокій та не приймайте поспішних рішень.

Лев (23 липня — 22 серпня)

Сьогодні ви можете виявити здатність втручатися у справи інших та порушувати їхні плани. Краще забудьте про це, такі можливості краще не використовувати. Сьогодні ви зіткнетеся з необхідністю зробити те, що ви не хотіли б робити. Це буде важко, але неминуче.

Стрілець (22 листопада — 21 грудня)

Якби ви мали достатньо часу, сьогодні було б чудовим днем для обговорення великих проблем. Не турбуйтеся, якщо часу не вистачить, завжди знайдеться можливість. Все буде в порядку. У вас поруч підтримка потрібної людини, на яку можна покластися. Ваші сумніви — лише прояв непотрібних сумнівів, забудьте про них хоча б на деякий час.

Знаки стихії Землі

Телець (20 квітня — 21 травня)

Сьогодні ви, нарешті, привернете увагу, на яку так прагнете. Важливо не перейти грань і не виявитися як базікання, щоб не викликати неприємності. На сімейному фронті сьогодні нічого не змінюється — діти доглянуті, партнер (або партнерка) задоволений (а), а свекруха (або теща) далеко не збирається з'являтися на горизонті. Найкраще проведення часу для вас — спільне миття посуду та прибирання в будинку, тому що ніщо так не згуртовує людей, як спільні дії. Чистота та порядок допоможуть зберегти мир у вашому домі.

Діва (23 серпня — 22 вересня)

Сьогодні всі довкола стануть поступливими, що може викликати у вас підозри. Не турбуйтеся даремно, краще скористайтеся цим моментом, поки всі такі, хто розуміє. Поведінка вашого партнера (або партнерки) сьогодні може здатися вам не зовсім логічною і не відповідним вашим уявленням про ідеального партнера. Доведеться прийняти це і бути терпимішим.

Козеріг (22 грудня — 19 січня)

Сьогоднішній день — останній перед тривалою перервою, коли ви зможете активно та продуктивно діяти. Скористайтеся ним на повну котушку. Вас можуть дратувати дрібниці у поведінці вашого партнера, як у суспільстві, так і наодинці. Постарайтеся бути терпимішими і зрозуміти, що викликало ваше роздратування, перш ніж обговорити це з ним.

Знаки стихії Повітря

Близнюки (22 травня — 21 червня)

Сьогодні ви, можливо, відчуватимете, що всі навколо просто збилися зі шляху. Зрозуміти причини та передбачити дії інших людей може бути вкрай складно. У таких ситуаціях краще відійти убік і спостерігати за тим, що відбувається збоку. Сьогодні вам може здатися, що у вашого партнера самооцінка знижена, і ви будете прагнути її підняти будь-якими доступними способами. Важливо не перестаратися в цьому процесі, тому що згодом зниження самооцінки буде набагато менш приємним.

Терези (23 вересня — 22 жовтня)

Сьогоднішній день може принести вам тимчасове полегшення від турбот та неприємностей, з якими ви стикалися останнім часом. Однак незабаром ви можете відчути себе нудно без цих турбот. Ваше особисте життя сьогодні може здатися вам або надмірно щасливим, або надміру нещасним, ніби ви опинилися в сюжеті любовного роману, написаного для того, щоб здивувати читача.

Водолій (20 січня — 18 лютого)

Поділіться своїми занепокоєннями з кимось. Можливо, ви отримаєте несподівану підтримку або хоча б корисну пораду. Сьогодні ваш партнер може ненавмисно чи навмисно поранити вас чимось або зачепити вашу чутливість. Постарайтеся не реагувати надмірно чутливо: це може стати на заваді вам.

Знаки стихії Води

Рак (22 червня — 22 липня)

Сьогодні вашій діяльності буде приділено особливу увагу. Виявіть гнучкість та адаптуйте свої дії відповідно. Прийняття рішень щодо вашого партнера може стати серйозним випробуванням: як відповідати на його висловлювання, як реагувати на його неадекватну поведінку, як взагалі поводитися з нею. Дайте вашій інтуїції можливість взяти на себе вирішення цих проблем.

Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)

Сьогодні у вас буде енергія для здійснення значних справ та досягнення важливих цілей. Стратегічно витрачати цю енергію на дрібниці було б недоцільно. З вашим партнером сьогодні ви можете дещо втратити дорослість і поводитися подібно до дітей, чия поведінка значно відрізняється від очікувань дорослих. Однак це може бути весело, особливо коли ви разом.

Риби (19 лютого — 20 березня)

Сьогодні ваша особистість виявиться оточена аурою таємничості та приверне увагу цікавих. Даремно відганяти їх, краще підтримати імідж загадкової людини. День сьогодні буде наповнений радістю та святковим настроєм. Це свято для вас і вашого партнера, яке може тривати довго, поки вам буде цікаво. Нехай це буде яскрава і незабутня подія.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,36985898017883-/ /-pc-/
Top