counter
Стрічка новин
Вибрати все
6 Травня
5 Травня
Всі новини...

Фінансовий гороскоп на тиждень з 8 по 14 квітня 2024 року


Переглядів: 26


Фінансовий гороскоп на тиждень з 8 по 14 квітня 2024 року

Без грошей нікуди у нашому світі. Їх треба вміти не лише заробляти, а й раціонально витрачати, інакше фінансові проблеми будуть постійним супутником життя. Завжди варто звертати увагу на поради астрологів, і цей тиждень не є винятком.

Для більшості з нас цей тиждень стане найнебезпечнішим часом весни, тож більшості людей доведеться вирішувати фінансові та робочі проблеми, займатися справами. Це буде дуже складний час майже для всіх знаків зодіаку, тому що планети зараз у жахливому становищі. Меркурій у хорошому знакі, але ретроградний, а Венера деструктивна. Цього тижня в понеділок додасться ще й повне сонячне затемнення, негативні наслідки якого можуть стати дуже довготривалими для будь-якої сфери, включаючи фінансову. Експерти рекомендують почати тиждень з наведення порядку в будинку, щоб зробити енергетику вдома позитивною. зробити його енергетику позитивной. Це допоможе зберегти хоча б дещицю удачі.

Овен

Овна мають дуже інтенсивний і динамічний тиждень, який може початися з великих і непередбачених фінансових труднощів. Варто боротися з енергетичним виснаженням, яке може настати при неправильному розподілі ресурсів, часу та сил. Від великих та непотрібних покупок краще утриматися, а ось приємні маленькі подарунки для себе коханих робити можна у суботу та неділю.

Телець

Тельцям варто забути про свою вроджену інтуїцію. Це дуже поганий час для того, щоб використовувати її як інструмент ухвалення рішень, особливо фінансових. Зазвичай, коли є сумніви, це означає, що купувати ту чи іншу річ не варто. Нині це працює безвідмовно. Астрологи зазначають, що на тижні можливі непередбачені фінансові витрати. Бажано повернути частину боргів, якщо такі є.

Близнюки

Близнюки мають дуже насичений тиждень з великою кількістю важливих подій, багато з яких можуть бути далеко не найприємнішими. Також цим людям потрібно сфокусуватися на роботі, залишивши для відпочинку менше часу. Другорядні фінансові та робочі завдання так і повинні залишатися на другому плані. Все найважливіше потрібно вирішувати одразу, але без поспіху. Покупки зараз не вигідні, особливо якщо будуть зроблені через інтернет.

Рак

У Раків можуть бути дуже великі проблеми з інтуїцією. Це означає, що у всьому вірити своєму серцю точно не можна. У процесі здійснення покупок та укладання якихось угод краще покладатися на здоровий глузд і логіку. Інтуїцію астрологи не рекомендують використовувати навіть як інструмент виходу зі складних критичних ситуацій, коли просто думати немає часу. Вона може спровокувати великий відтік грошей та втрату статусу.

Лев

Левам фінансові відносини краще вести дуже обережно. Планети будуть вкрай деструктивними щодо настрою та енергетики. Щоб знайти шлях до успіху в роботі та фінансах, Левам потрібно знайти нових союзників. Потрібно вірити у себе, щоб залишатися на плаву. Підтримувати вогонь у собі зараз важливо, але ще важливіше не відступати від своїх цілей.

Діва

Період з 8 по 14 квітня — найнебезпечніший для фінансової активності та для активності в цілому. Дівам цього тижня не везтиме у фінансовій сфері, втім, як і іншим знакам. Це найгірший час для покупок, вкладення коштів, навчання. Настав час залучити до свого життя позитивні думки, бо тільки вони стануть джерелом стабільності. Зрозуміло, для цього доведеться оточити себе приємними людьми. Позитивне спілкування піде Дівам на користь.

Терези

У Терезів починається період боротьби, причому не завжди з рівними за силою суперниками. Це означає, що треба перестати боятися труднощів. Астрологи радять роздавати борги. Зірки в дуже поганому становищі, тому можливий потік негативних думок. Чим довше Терези залишатимуться в тіні своїх сумнівів, тим швидше гроші йтимуть геть. Оптимізм та песимізм — вороги Терезів зараз. Реальний погляд на речі — ось найкращий друг.

Скорпіон

Скорпіонам з великою ймовірністю вдасться знайти своє призначення у житті. Це відбудеться через зустріч із труднощами та проблемами. Цей час не підходить для зміни роботи, відкриття нового бізнесу, дорогих покупок. Дуже добре, якщо на цей тиждень була запланована відпустка. Подорожі краще також відкласти. Якщо їх не можна відкласти, краще дивитися в обидва.

Стрілець

Кошти у Стрільців буде дуже мало. Краще не витрачати весь свій час на роботу, а залишити небагато часу для відпочинку. Небезпечними стануть як серйозні витрати, так і покупки різного непотрібного дріб'язку. Астрологи наполегливо не радять зараз купувати квитки на літак, поїзд та інший транспорт. Дуже непросто займатиметься вирішенням організаційних питань, тому це краще відкласти на потім.

Козеріг

Козерогам настав час розібратися в собі та у своїх цілях на найближче фінансове майбутнє. Для цього їм варто зайнятися духовними практиками, саморозвитком, здобути важливі знання та досвід. У багатьох фінансових питаннях корисно буде користуватися порадами оточуючих. Можливо доведеться переглянути деякі пріоритети, робочі плани на майбутнє. Підштовхнуть їх до цього можливі негативні події.

Водолій

Водоліям не варто займатися робочими справами, яких немає у списку найважливіших. Успіх мати можуть лише ті справи, які подобаються Водоліям. Можна зробити прибирання, присвятити свій час сім'ї, купивши щось приємне другій половинці та дітям, але краще сильно не витрачатися, оскільки Меркурій у ретро-фазі може запудрити мізки. Найкращий спосіб уберегти себе від проблем із грошима — поки що нічого не купувати без мети.

Риби

Тиждень підходить для спокійної та розміреної інтелектуальної роботи. Цілком можливі фінансові та робочі проблеми в період з 8 по 14 число краще вирішувати не грубою силою, а словами. Потрібно спробувати домовитися з тією чи іншою людиною, хоч би ким він був. Фортуна не слідуватиме за Рибами, але вона не потрібна в тих випадках, коли людина не чинить сама собі перешкод і не приймати рішень похапцем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Закони карми, про які має знати кожен
Закони карми, про які має знати кожен
Карма та кармічні закони відомі людям з давніх-давен Багато хто чув про такі слова і фрази, як "миттєва карма"....
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити
У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма Нечесність є як у фінансових, так і в любовних ....
Як позбутися втоми та апатії: ефективна медитація
Як позбутися втоми та апатії: ефективна медитація
Зазвичай ми ігноруємо стан «вичавлений лимон», забуваючи про те, що синдром хронічної втоми небезпечний, адже ....
Як відповідати на образи, хамство чи брехню, щоб не зруйнувати власне біополе
Як відповідати на образи, хамство чи брехню, щоб не зруйнувати власне біополе
Біополі є у кожної людини, і коли вона ослаблена, відбуваються різного роду неприємності Ослаблена енергетика ....
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Золото: енергетика найкрасивішого металу
Споконвіку золото вважалося металом богів, королів, багатих людей Золото досі цінується в усьому світі та є тв....
більше матеріалів
/-0,41799783706665-/ /-pc-/
Top