counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Гороскоп на тиждень з 8 по 14 квітня 2024 року


Переглядів: 41


Гороскоп на тиждень з 8 по 14 квітня 2024 року

Продовжується наша з вами хода квітнем. Другий тиждень цього місяця буде ще непростішим, ніж перший. І астрологи розповіли, чому саме вона стане такою, а також дали пару порад про те, як упоратися з можливими проблемами, або обійти їх стороною.

Успіх цього тижня багато в чому залежатиме від уміння помічати важливі дрібниці. Якщо ви не хочете втратити успіх у кожній із сфер життя, то доведеться навчитися бути уважними, оскільки зірки і планети стануть таким чином, що їхня дія на нас усіх стане таємничою і незрозумілою. Багато в чому виною тому стане повне сонячне затемнення, приправлене хаосом ретро-Меркурія. Меркурій не небезпечний, оскільки він у хорошому для себе Знак Зодіаку, але його непередбачуваність і неоднозначність можуть коштувати нам фінансового успіху, удачі в коханні.

Овен

Овнам варто зрозуміти, що їхнє життя скоро може серйозно змінитись. Багато представників цього Знаку чекали такого моменту, але доведеться діяти максимально обережно. Енергія зірок і планет виявиться дуже негативною, тому доведеться спочатку двічі думати, перш ніж щось робити. Вкладати свій час краще у нові знання та досвід. Це буде найкраща інвестиція з боку Овнів. Ще треба стежити за здоров'ям.

Телець

У коханні Тельцям не пощастить, бо не тільки Меркурій у поганому становищі, а й Венера. Тим, хто вже знайшов своє щастя, треба бути обережнішим, тому що можна все втратити за секунду. Ризикувати зараз точно не варто, особливо у найважливіших справах. Зараз абсолютно непридатний час для співбесід, здійснення переговорів, підписання паперів та укладання угод.

Близнюки

Це буде важкий тиждень. Вона підходить як для інтелектуальної роботи, так романтичних знайомств. Не варто квапити події — вільним Близнюкам варто насолоджуватися свободою та можливістю вибору. Освідчуватися в коханні теж не варто, як і пропонувати руку і серце. Флірт буде дуже доречним, але тільки якщо він виявиться максимально ненав'язливим. Найкраще віддатися роботі, захопленням.

Рак

Найнебезпечніша сфера життя, в якій вибратися з проблем буде найважче — фінанси та робота. Гроші краще вважати дуже скрупульозно. Не можна забагато витрачатися. Занадто різкі та необдумані кроки у коханні та спілкуванні з протилежною статтю можуть призвести до великих розчарувань. Якщо Раки відчують, що їхнє здоров'я підкошується, потрібно буде забути про роботу та відновитися.

Лев

Левам краще не змінювати навколо себе обстановку, а займатися справами по дому у вільний час. Можна відвідати батьків та близьких друзів, яких давно не бачили. Це допоможе вам підняти настрій. Левам краще не сподіватися на поблажливість з боку інших людей. Важливо розраховувати не так на удачу, але в самих себе. За бажання ці сім днів можна провести на самоті. На роботі краще схилятися до колективної праці та поважного спілкування.

Діва

Дівам робота в команді не допоможе досягти своїх цілей. Це той час, коли залишитися на плаву зможуть ті, хто звик все робити самостійно. Найважчий день тижня — Понеділок. Зірки та планети стануть таким чином, що 8 квітня не можна буде нікому довіряти. Надмірні амбіції для Дів неприпустимі. Втрачати зв'язок із реальністю не можна. Здоровий глузд має бути скрізь і завжди.

Терези

<В>Вагам астрологи радять ставити перед собою лише посильні цілі та завдання, вирішувати їх, а потім ставити нові і так далі. Не можна ставити недосяжну мету, кидати всі свої сили на її досягнення, щоб у результаті, навіть якщо і вдасться досягти чогось, у запасі більше не було палива. Потрібно витрачати енергію дуже обережно, вдумливо. Цього тижня Меркурій, Венера та затемнення не вибачають помилок.

Скорпіон

Субота та неділя будуть найкращими днями для Скорпіонів. Звісно, не лише тому, що це вихідні. Планети та зірки нарешті трохи заспокояться. Щоб залишитися на плаву з 8 по 12 квітня, Скорпіонам доведеться стати кращими у всіх сенсах. Це період скандалів та неприємностей, проблем зі здоров'ям. Скорпіонам може не сподобатися те, що приготував Всесвіт для них, але вони здатні впоратися з проблемами.

Стрілець

Цілком ймовірно, що Стрільцям повернуть частину боргів цього тижня, але їм самим також необхідно буде згадати про свої зобов'язання перед людьми і виконати їх якнайшвидше. Розлад у колективі та в сім'ї зараз ні до чого, бо будь-яка, навіть найменша проблема, може бути багаторазово посилена затемненням. Важливо бути якомога обережнішими зі словами та вчинками.

Козеріг

У Козерогів з 8 по 14 квітня можлива криза у відносинах з другою половинкою та близькими. Це означає, що доведеться навчитися розмовляти, йти на контакт та компроміси. Всім Козерогам з вибуховим характером краще або залишатися на самоті, або навчитися стриманості. Виправити проблеми зі здоров'ям та втомою можна буде відпочинком. У робочий час краще не приймати надто серйозних рішень.

Водолій

Водоліям краще не вимагати надто багато від колег, друзів та родичів з другою половинкою. На роботі їх із високою ймовірністю постійно відволікатимуть різноманітні дрібниці, які можуть призвести до серйозних розбіжностей. Не варто довіряти свою долю нагоди. Гнучкість та вміння ставити себе на місце іншої людини — ідеальні риси характеру, які допоможуть дозволити Водоліям будь-які проблеми у цей небезпечний час.

Риби

Рибам слід остерігатися заздрісників, адже саме вони стануть джерелом більшості проблем. Вони заражатимуть Риб негативом. Краще уникати контактів із тими, хто не подобається. Також важливо не порушувати правила спілкування та бути пунктуальними. Ще Рибам самим потрібно боротися із заздрістю та злістю. Подібні почуття та емоції зараз просто неприпустимі та вкрай небезпечні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
більше матеріалів
/-0,43301200866699-/ /-pc-/
Top