counter
Стрічка новин
Вибрати все
30 Квітня
29 Квітня
Всі новини...

Магічні властивості аромамасел: заряджаємося енергією


Переглядів: 10


Магічні властивості аромамасел: заряджаємося енергією

Усім відомо, що наш нюх пов'язаний з частиною мозку, що відповідає за емоції та відчуття. Виходить, те, що ми вдихаємо, безпосередньо впливає наш настрій і внутрішній стан душі. Існує велика кількість аромамасел, які застосовуються для того, щоб покращити свій настрій, відновити енергію, набратися рішучості, залучити удачу у справах. Які ж аромати благотворно впливають на організм та психоемоційний стан людини?

Апельсин

Це аромамасло здатне підняти настрій, надати бадьорості та сил. Також апельсин застосовують для того, щоб налагодити стосунки у сім'ї між подружжям. Крім того, аромамасло апельсина додають у ванни — така процедура допомагає зберегти красу та молодість.

Базилік

Властивості аромамасла базиліка можна порівняти з дією любовного привороту. Базилік викликає почуття закоханості, симпатії. Його рекомендується застосовувати як для того, щоб викликати інтерес у протилежної статі, так і для того, щоб гармонізувати стосунки з людьми.

Бергамот

Це аромамасло робить людей сильними духом. Воно сприяє розслабленню та набуттю душевного спокою. Також це аромамасло допомагає справлятися з депресією та стресом.

Вербена

Властивості аромаолії вербена корисні для тих, хто хоче досягти конкретної мети. Вербена наділяє людину силами, енергією, впевненістю. Цей аромат жене втому, тугу і тривогу.

Жасмин

Цей аромат широко використовується у любовній магії. Жасмин допоможе завоювати серце коханої людини та пробудити в ньому почуття. Також його використовують для відновлення сил та для нормалізації сну.

Іланг-іланг

Це армаолія робить жінку більш привабливою і спокусливою. Також іланг-іланг здатний гармонізувати стосунки у сім'ї. Ще його використовують для того, щоб справити гарне враження на людей. Цей аромат має дуже багато корисних властивостей, недаремно його активно використовують у створенні парфумерії.

Лаванда

Лавандова олія застосовується для очищення будинку від негативної енергії. Також його використовують для зміцнення подружніх почуттів та відновлення енергії.

Миндаль

Міндальна олія використовується для залучення грошей. Для цього раніше їм змащували купюри, монети та свічки. Це масло розкриває чакри, які відповідають за добробут.

Пачулі

Це масло робить жінку привабливою та сексуальною. Також його застосовують для того, щоб очиститися від негативних емоцій та зарядитися позитивною енергією.

Евкаліпт

Це цілюще аромамасло, властивості якого здатні підняти імунітет та відновити здоров'я після захворювання. Евкаліпт захищає не лише тіло, а й душу. Його використовують також для того, щоб позбутися тривоги, занепокоєння та депресії.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів
/-0,38710689544678-/ /-pc-/
Top