counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Енергетичні властивості дзеркал: у чому їх небезпека та користь


Переглядів: 8


Енергетичні властивості дзеркал: у чому їх небезпека та користь

Наймістичніший, а часом і небезпечний предмет служить підсилювачем будь-якої енергії і навіть провідником у потойбічний світ. Повір'я свідчить, що духи темряви подарували нашому світові дзеркало, щоб люди не знали самотності.

У давнину люди боялися дзеркал, вважаючи їх атрибутом відьом та нечистої сили. Легенда про те, що темні сили подарували людям цей магічний предмет, переходила з уст у вуста. Вважалося, що за допомогою дзеркала бісівське військо спостерігає за кожним кроком людини та виявляє слабкості, через які можна підкорити її собі.

В даний час дзеркало< /a> вже не викликає такої паніки і є незамінним предметом у повсякденному житті. Але чи так воно нешкідливе? Спробуємо розібратися, у чому полягає енергетична користь та небезпека дзеркал.

Енергетична користь

У деяких культурах дзеркало вважається символом самопізнання. Вчення народів Японії свідчить, що у ньому прихована істина. Непідготовленій людині небезпечно займатися тим, що практикують японці. Однак, як стверджують мудреці, за допомогою довгої та завзятої роботи в дзеркалі можна побачити свою духовну сутність, відшукати відповіді на хвилюючі питання, як пробудити родовий захист і посилити енергетику. /news/publishing/232389-kak-probudit-rodovuju-zashhitu-i-usilit-ehnergetik.html">посилити природний захист. Вдивляючись кілька годин у дзеркало, люди впадають у стан трансу: після такої медитації межі світу стираються, а власне відображення змінюється до невпізнанності.

Відомо, що дзеркальні поверхні здатні забирати частину енергії. Це принесе користь, якщо розмістити дзеркало під ліжком площиною, що відбиває, вниз. Таким чином воно знижуватиме будь-які негативні випромінювання. У будинку запанує мир і спокій, а внутрішня гармонія стане невід'ємною частиною вашого життя.

З дзеркалами пов'язана величезна кількість магічних ритуалів, обрядів, білих приворотів та ворожінь. З їхньою допомогою люди вирішують свої життєві проблеми, досягають достатку, процвітання, любові, успіху та багатства. Але як і будь-який інший енергетичний предмет, його необхідно щоразу очищати від можливого накопичення негативу.

Дзеркальна поверхня овальної або округлої форми може підвищити приплив позитивної енергетики до вашого будинку.

Енергетична небезпека

Людині, у якої мало досвіду в езотеричних практиках, бажано остерігатися ворожіння на дзеркалі. Відомі випадки, коли подібний погляд у майбутнє закінчувався психічним божевіллям, нервовим зривом чи сильним шоком. Найбільш небезпечно ворожіння, для якого необхідно створити дзеркальний коридор, тобто поставити дзеркала один навпроти одного. Раніше цим займалися самотні дівчата, щоб подивитися на свого нареченого. Якоїсь миті вони могли розглянути силует людини або навіть побачити картину майбутнього. Але якщо дзеркало було старим або використовувалося раніше у подібних обрядах, з нього могла вийти темна сутність та назавжди позбавити спокою.

Такі магічні властивості дзеркал: вони здатні відображати в собі як видимий, так і недоступний світові погляду, який здатні побачити лише люди, які займаються езотерикою, і ясновидці. Тому часто використовують дзеркала для своїх ритуалів. Однак це пов'язано з певною небезпекою: через містичний провідник може потрапити негативна енергетика.

Наша енергетика має певну силу, яка може вилікувати, зарядити позитивом або, навпаки, навести псування. Як відомо, коли ми дивимося на себе, частина нашої енергетики дістається дзеркалу, решта відбивається назад. Тому особистий недобрий погляд, скарги чи агресивність перед магічним предметом здатні відібрати величезну кількість енергії, здоров'я і навіть кілька років життя. Не рекомендується говорити перед дзеркалом негативні слова, здатні завдати невдач.

Дзеркало, що знаходиться перед ліжком, особливо біля ніг, є поганим знаменням. Коли людина тільки прокидається, вона знаходиться буквально між двома світами і може помітити при погляді в дзеркальну поверхню, яка є чудовим провідником, що щось лякає. Це може змінити його життя та притягти різні захворювання.

Особливість дзеркал — накопичення енергії. Відмінно, якщо у вашому будинку панує мир і спокій, і ви дивіться у дзеркало лише з посмішкою. Заряджений позитивом предмет віддасть вам частину своєї енергії та буде практично джерелом сили та натхнення. Набагато страшніше, якщо дзеркальна поверхня була свідком сцен насильства, сварок, смерті. Таке дзеркало буде негативно впливати і принесе багато страждань у ваш будинок, змінить психіку, риси характеру, особливо у маленьких членів сім'ї. Це одна з причин, з яких існує звичай завішувати дзеркала, коли в будинку покійник: щоб магічний предмет не зміг увібрати в себе астральну сутність покійного і залишити його назавжди в дзеркалі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,35552716255188-/ /-pc-/
Top