counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Які слова не можна говорити перед дзеркалом


Переглядів: 16


Які слова не можна говорити перед дзеркалом

Дзеркала — предмет містичний і таїть у собі безліч загадок. З давніх-давен вони використовувалися як помічники для переходу в інший світ або передбачення долі. Предмет сили здатний проектувати думки та почуття людини, тому деякі дії та маніпуляції перед своїм відображенням не лише небажані, а й небезпечні.

Незалежно від того, вірите ви чи ні в енергетичні властивості дзеркал, існує безліч перевірених фактів про невдачі або, навпаки, невимовне везіння, пов'язаних з цим елементом інтер'єру. Мислеформи часто знаходять відгук у Всесвіті і посилюються через дзеркала, які виступають провідниками в загадковий і непізнаний світ дзеркалля. Вчені з усього світу стверджують, що слова мають величезну силу, а іноді здатні докорінно змінити життя людини. Тому, перебуваючи навпроти свого відображення, утримайтеся від вимовлення деяких слів, щоб потім не пожинати сумних плодів своєї легковажності.

Слова, які не варто вимовляти перед дзеркалом

«Мені погано». Часто в нападі злості, образи чи агресії ми дивимося в дзеркало і шкодуємо себе, але робити це вкрай небезпечно. Адже слово, сказане з сильним імпульсом, знаходить відгук в інших світах і здатне бумерангом повернутися, притягуючи все погане, про що ми думаємо в цей момент.

«Мені боля». Біль — одне з непередбачуваних джерел втрати, який притягує до хвороби, що говорить, і не тільки до нього, але і в те місце, де висить дзеркало. Відбиток болю, як зліпок пораненої душі, здатний довгий час переслідувати людину, не даючи їй повноцінно жити.

«Я некрасивий». Це небезпечне твердження, яке необхідно виключити зі своєї мови. Такі слова часто змінюють людину не лише зовні, а й внутрішньо. Душа, сама по собі досконала, страждає через такі висловлювання, починає хворіти і породжувати незворотні наслідки, що змінюють характер людей у гірший бік.

«Я дурний». Небезпечні слова, вимовлені при погляді в дзеркало, та ще й підкріплені імпульсом розчарування у своїх здібностях, можуть справді вплинути на пам'ять, стираючи її, виявляючи прогалини у знаннях та нездатність упоратися з найпростішими завданнями.

«Я бідний/жебрак». Ці слова також здатні спричинити руйнування, пов'язані з фінансовими збитками, закриттям грошових чакр, а також постійним невезінням у справах. Виключіть ці слова, замінюючи їх на «я успішний/у мене все вийде/я досягну своєї мети».

«Жах/жахливо». Ці слова заборонені і церквою, тому що вони походять від лукавого і залучають у життя всілякі біди та нещастя. Якщо ви не бажаєте, щоб ваше життя складалося з постійної боротьби над страхами, недугами та іншими проявами хаосу, забудьте про ці висловлювання.

«Мені сумно». Бувають моменти, коли сум дійсно переважає. Кожна людина схильна до переживань, проте шкодувати себе, забуваючи про свої прагнення та успіхи, нерозумно. У періоди, коли настрій прагне нуля, використовуйте всі доступні способи, щоб позбутися руйнівної дії жалості до себе.

«Я не потрібен». Це страшне вираження може залишити того, хто говорить у повній самоті, тому, стоячи перед дзеркалом, навіть і думати не смійте про таке. Подібна думка може обернутися відходом коханої людини, нерозумінням з боку найближчих та втратою віри в себе.

«Мені все набридло». Поєднання таких слів здатне змінити не тільки життя, а й світогляд людини. Воно може зашкодити навіть життєрадісним людям із сильним біополем. У хвилини відчаю варто вдаватися не до негативних висновків, а до прагнення виправити помилки.

«Смерть». Це слово — страшний провокатор. При погляді в дзеркало, а особливо у відображення своїх очей, дзеркала душі, ви здатні викликати на себе біди та нещастя. Відлуння негативу постійно наповнює простір, а енергетична ослабленість, як магніт, притягує до людини негативну енергетику.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,38562607765198-/ /-pc-/
Top