counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Ворожіння на дзеркалі


Переглядів: 18


Ворожіння на дзеркалі

Варожіння на дзеркалі набули свого поширення дуже давно. За допомогою цього магічного предмета можна побачити майбутнє людини і навіть розглянути свою наречену.

Ворожіння на дзеркалі правдиве. Але провести обряд під силу лише найсміливішим. Під час гадання важливо не злякатися і зробити все правильно. У відображенні можна побачити різні образи. Вам варто виявити винахідливість та побудувати асоціативний ряд. Ті тіні, які з'являтимуться в дзеркалі, є вашою долею.

Ворожіння з дзеркалом на нареченого

Для того, щоб побачити на внутрішній поверхні дзеркала свого майбутнього чоловіка, необхідно дотримуватись умов: сторонніх не повинно бути в кімнаті. Штори повинні бути розсунуті так, щоб світло з вулиці проникало до кімнати.

Поставте перед собою дзеркало та запаліть воскову свічку. Перед ним помістіть інше дзеркало так, щоб утворився коридор. Уважно придивіться до відображення і вимовте слова: «Наречений-ряджений, прийди до мене вечеряти».

Про появу обранця можна здогадатися по полум'ю свічки — вогник починає тьмяніти і слабшає під впливом чужого енергетичного поля. Через якийсь час наречений приходить до дівчини, і його контури з'являються в глибині дзеркала. Розглянувши уважно його дзеркальне відображення, потрібно вимовити спеціальні слова, щоб наречений вас не забрав із собою: «Чур цього місця, чур цього місця, чур цього місця».

За допомогою дзеркала можна дізнатися про майбутнє відносин

Для цієї гадання підійде велике кругле дзеркало. Проводити обряд потрібно на самоті, навіть вигнати з кімнати всіх домашніх тварин.

Напишіть на аркуші паперу ім'я свого обранця. Підпаліть папір від полум'я свічки, покладіть на дзеркало і стежте за тим, як він горітиме.

Якщо вона відразу спалахне і стрімко прогорить, то у ваших стосунках буде багато пристрасті, але кохання швидко згасне. Якщо листок горітиме довго, то союз виявиться міцним і гармонійним і ви підходите один одному у всьому. Якщо ж полум'я згасне, то ваш зв'язок не справжній, тому краще відкинути всі спроби продовжувати стосунки.

Коли папір догорить, змітіть попіл із дзеркала і подивіться на кіптяву, яка залишиться на його поверхні. Форма цієї плями — знак, у якому ви можете побачити подробиці майбутніх відносин.

Ворожіння на майбутнє з дзеркалом і свічками

Цей обряд з дзеркалом допомагає людині зрозуміти, що на нього чекає найближчими днями. Підійдіть до столу та постеліте білу скатертину. Приготуйте кілька дзеркал та дві свічки. Поставте свічку перед дзеркалом. Помістіть обидва дзеркала зі свічками один перед одним. Загляньте по черзі в одне і друге дзеркало. Уважно вдивляйтесь у глибину і спробуйте розпізнати те, що дзеркало хоче показати:

  • Світло. Якщо в таємничій глибині ви помітили невелику точку, що світиться, значить чекайте добрих новин. Вам вдасться вибратися з рутини повсякденності та досягти бажаного.
  • Жіноча особа. У випадку, якщо особа не знайома вам, це сигнал, що ваш чоловік змінює. Це може бути розлучниця. Якщо ви помітили обличчя знайомої людини, то вона потребує вашої допомоги.
  • Будинок. Якщо ви бачите це відображення, то цілком можливо, що незабаром на вас чекає якась дорога.
  • Обличчя дитини. Це обрис говорить про те, що в найближчому майбутньому на вас чекає багато дрібних турбот і турбот.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,29375982284546-/ /-pc-/
Top