counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Як пробудити родовий захист та посилити енергетику


Переглядів: 6


Як пробудити родовий захист та посилити енергетику

Сила сім'ї неймовірно велика. Це стосується не тільки родичів, що нині живуть, а й усього роду в цілому. Пробудити родовий захист допоможе спеціальний ритуал та особливі енергетичні практики.

Сила нашого роду — це та сама початкова енергетична зарядка, яка допомагає нам визначитися зі своїм місцем у житті. Знання минулих предків передаються енергетично та генетично нам з вами, допомагаючи адаптуватися у світі та стати сильнішими духовно.

Коли родовий захист та енергетика не активовані, виникають проблеми зі здоров'ям, зникає успіх, з'являються різні проблеми фінансового та любовного характеру. Раніше ми писали про те, які хвороби викликає негативна енергетика. Це лише мала частина того, що може статися, і наші поради допоможуть уникнути таких проблем.

Ритуал «Сила предків»

Народні методи звернення на допомогу предків — це перевірені сотнями років практики. Одним із методів, якими користувалися наші прабатьки, є ритуал «Сила предків», який раніше називався «Пам'ять душі».

Для проведення ритуалу, здатного пробудити енергетичні запаси вашого роду та очистити канал зв'язку, вам знадобиться коло з вогню. Отримати його можна двома способами: ви можете купити багато свічок і розставити з себе вдома або виїхати на природу і розвести три багаття навколо себе. І в тому, і в іншому випадку є свої плюси. На природі ви знаходитесь ближче до витоків — ви вільні, наче вітер. Вдома ж ви в більш спокійній обстановці і не переживаєте, що вас хтось побачить.

Після того, як коло з вогню буде створено, вам знадобиться сила води. Для цього необхідно буде вмиватися прямо всередині кола. Вода має бути холодною та набраною з природного джерела. Ви три рази обмиваєте обличчя обома руками, примовляючи: «Природа-матінка, очисти мене від скверни, від невдач і від поганого ока.» Вмилися, прочитали змову — і так тричі. Так ви видалите зі свого енергетичного поля негативні програми.

Після цього вам знадобиться сила вогню, яка захистить вас у майбутньому. Сидячи в колі, вимовте змову: «Взиваю до сил моїх предків, які чують мене. Обдаруйте мене тією силою, що пізнали ви в житті та після неї. Нехай очі мої побачать світло і притягнуть його до мене, поселивши в серці та душі моїй. Амінь.»

Після цього можна і навіть потрібно помедитувати пару хвилин, сидячи в колі і уявляючи безмежні простори людської душі. Уявіть, що ваші предки стоять позаду вас і наповнюють вашу душу силою, яка подарує вам удачу, любов, багатство та виконає будь-які ваші бажання.

Очищення карми

Раніше ми розповідали про те, як очистити персональну карму та змінити свою долю. Є ще таке поняття як родова карма. Вона також очищається під час здійснення вищеописаного обряду. Це погані вчинки наших предків, за які ми платимо.

«Сила предків» допоможе вам відірватися від кармічного прокляття роду — від того, що ви не робили і за що вам відповідати не має сенсу. Це справедливо у всіх сенсах. Почніть жити вільними, чистими та енергетично сильними. Цього варта кожна людина.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
більше матеріалів
/-0,33373689651489-/ /-pc-/
Top