counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Знаки Долі: секрети шаманів


Переглядів: 13


Знаки Долі: секрети шаманів

Долю можна змінити. Доля впливає на наше життя і щодня посилає нам знаки, які вказують на правильний шлях, потрібно лише вміти їх читати. Для цього є кілька способів.

Ці знаки потрібно вміти помічати. Вони народжуються в дрібницях, які оточують нас усюди. Практично все про ці знаки знають маги, провидці та шамани, які віддають вивченню долі весь свій час. Це можна назвати ефективними прикметами — не просто народною мудрістю, а щось унікальним, що відомо лише небагатьом особистостям. Тепер ми можемо поділитися цими таємницями з вами.

Особливі знаки долі

Найбільше шамани приділяють увагу такому знаку долі як нещастю або проблемам. Якщо у вашому житті з'являється багато проблем або трапляється нещастя, то знайте, що доля хоче повернути події інакше. Якщо проблема стосується безпосередньо вас, вам потрібно змінити свій шлях, вибравши іншу дорогу.

Зазвичай, шамани сприймають проблеми як подарунок долі, тому що найдосвідченіші з них вважають, що негаразди передвіщають ще більші проблеми. Більше потрібно переживати, коли все тихо та спокійно. Перед бурею, як кажуть, завжди затишшя.

Не гнівайтесь на долю, якщо вам не пощастило в чомусь. Справа не в тому, що за відносно дрібними невдачами стоїть успіх чи невдача. Секрет долі у тому, що дрібні проблеми бережуть нас від великих провалів. Вони ніби говорять нам: «Не розслабляйся». Не лайте життя і Всесвіт за те, що вас оббризкала брудом машина, що проїжджала, або за те, що ви запізнилися на роботу. Так було потрібно, бо так має бути.

Є ще дещо, на чому шамани концентрують свою увагу — це проблеми. Відмінності між труднощами та проблемами багато людей не бачать. Насправді вони величезні. Коли ви досягаєте своєї заповітної мети, але з додатком більших зусиль, ніж зазвичай, це нормально. Це означає, що доля до вас прихильна, а успіх на вашому боці. Пам'ятайте, що легко буває лише тим, хто нічого не робить.

Тривога — це найбільш настирливий член команди проблем. Тривоги є нашими власними проблемами, а чи не посланнями долі. Вони народжуються у нас у свідомості і виходять назовні, коли розум слабшає або затьмарюється наш розум. У цьому випадку потрібно більше медитувати та розслаблятися, щоб підвищувати енергетику. Самі собою тривоги нічого не означають, але їх наслідок теж можуть бути дуже негативними. Постарайтеся налагоджувати контакт зі своїм внутрішнім світом якнайчастіше. Мрійте, дивіться приємне кіно, читайте книги і більше приділяйте часу улюбленому хобі.

Поради шаманів

Допомагайте іншим людям. Робіть це безкоштовно, щоб очищати свою карму та перетворювати долю. Робіть це від щирого серця, а не просто так. Справжнє добро незрозуміле і має неймовірну силу. Тільки добра людина заслуговує більше, ніж будь-хто інший. Зло може подарувати вам гроші, славу та визнання, але воно не дасть вам щастя. Слава закінчиться, гроші підуть теж. Залишиться лише порожнеча. Тож завжди знаходитеся в пошуку добра у своїй душі.

Не завдайте шкоди нікому. Це стосується не лише людей, а й тварин. Більше того, це стосується навіть засмічення навколишнього середовища. Природні прокляття найсильніші. Не кидайте сміття у водоймища і біля них. Вода — джерело життя та енергії життя. Ідіть шляхом творчому, а не деструктивному. Завдаючи шкоди навколишньому світу, ви руйнуєте свою долю.

Любіть. Закохайтесь і не засмучуйтесь, якщо у вас щось не виходить. Розставання — це невід'ємна частина нашого життя. Вони вчать нас з того, що іноді щастя треба вміти чекати. Любіть усім серцем і уникайте ненависті. Це зворотне почуття, яке руйнує все хороше в людині.

Якщо вам щось не подобається, то змініть спочатку себе, а світ зміниться сам. Завжди починайте із себе. Якщо вам сумно — запитайте себе, чому це відбувається. Може, ви звертаєте занадто багато уваги на те, що не заслуговує на нього. Якщо ви хочете багато грошей, навчитеся мислити так, щоб гроші самі йшли до вас. Пам'ятайте, що думки є матеріальними.

Стежте за своїм здоров'ям. Шамани кажуть, що здорове тіло завжди приваблює удачу, оскільки енергетика такого тіла завжди знаходиться на високому рівні. Доля людей, які займаються спортом, завжди будується краще, ніж доля тих, хто обирає неправильний спосіб життя, жирну їжу, цигарки та алкоголь. У здоровому тілі — здоровий дух.

Не сумнівайтеся. Геть сумніви. Вони заважають долі спрямовувати вас правильним шляхом. Вище було вже згадано, що будь-яка думка може перетворитися на реальність. Сумніви руйнують мрії, відлякують успіх. Потім люди скаржаться на долю, хоча всі проблеми починаються з думок.

Не заздріть. Страшніше заздрості лише ненависть. Кожен має те, що заслуговує. Якщо вам здається, що доля несправедлива, почніть робити щось для її зміни. Ми живемо в динамічному світі, що змінюється, так що не обмежуйте себе прямою лінією. Доля дає нам шанси повертати на перехрестях.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Май та весна плавно підходять до свого завершення, але йдуть він на не найсприятливішій ноті Астрологи розпові....
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
більше матеріалів
/-0,36396384239197-/ /-pc-/
Top