counter
Стрічка новин
Вибрати все
5 Травня
4 Травня
Всі новини...

Новий стрибок крипти. Біткоіну пророкують 90 тисяч доларів за один


Переглядів: 16


Новий стрибок крипти. Біткоіну пророкують 90 тисяч доларів за один

За останні 6 місяців біткоїн виріс більш ніж удвічі, впевнено оновивши історичні максимуми 2021 року. За оцінками аналітиків, до кінця 2024 року вартість біткоїну може досягти 88 000 USD.

Про це повідомляє Euronews.

Такий прогноз виник після проведення опитування британською фінтехкомпанією Finder серед представників криптовалютних платформ та експертів криптоіндустрії, які спираються на фундаментальні фактори та технічний аналіз.

Інші аналітики також налаштовані оптимістично:

  • Майк Новограц, CEO Galaxy Digital: після схвалення ETF у багатьох відбулося "зсув мислення". Бейбі-бумери отримали свій перший шанс на цифрове золото через інвестиційні консультанти. До кінця року ми побачимо BTC по 100 000 USD. І якщо говорити про корекцію, то нижче 50 000 просадок ми вже не побачимо, хіба що станеться щось неординарне.
  • Роберт Кійосакі, автор бестселера "Багатий тато, бідний тато": "Біткоїн злітає. Найбільша помилка, яку ви можете зробити - зволікання. Важливо почати, навіть з $500. Наступна зупинка - $300 000 у 2024 році", він.

В той же час, на думку аналітиків Traders Union, на довгостроковому інтервалі висхідний тренд, хоч і з меншою динамікою, збережеться протягом найближчих кількох місяців, а ціна досягне $77 000 до кінця 2024 року.

Аналітики Binance більш стримані у прогнозі. На їхню думку, до початку 2025 року ціна триматиметься в зоні 71-72 тис., але малоймовірно зможе її перевершити.

Прихильники "булрану" (сильного зростання криптовалюти) мають кілька ключових аргументів на користь подальшого зростання.

Передусім високий попит з боку інституційних інвесторів. Йдеться насамперед про ключових інституційних гравців та інвестиційні фонди.

BlackRock - один із найбільших у світі інвестиційних фондів, чия заявка на спотовий ETF була затверджена в США в січні, став найбільшим інвестором. Баланс фонду за два місяці зріс до 15,5 млрд. доларів. США. Загалом фонд купив понад 225 тисяч ВТС.

Великий розробник програмного забезпечення MicroStrategy – інший великий корпоративний власник має на балансі понад 205 000 BTC вартістю 15,06 млрд дол. США. І продовжує збільшувати обсяги інвестицій.

У середині березня стало відомо, що компанія випустить облігації з погашенням у 2030 році на суму 500 млн. доларів. США для подальших інвестицій у Bitcoin. На тлі ралі ВТС акції MicroStrategy за день виросли на 10,85%.

Аналітики попереджають, що фонди не скуповуватимуть криптовалютні активи вічно. Але поки що є тенденція, роздрібним інвесторам потрібно скористатися моментом.

Ще один фактор – BТС перейшов психологічний рівень попереднього історичного максимуму.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Як зрозуміти, що вам брешуть: ворожіння на брехню
Усім нам не подобається бути ошуканими Якщо у вас є підозри про те, що вам брешуть, ви можете перевірити це за....
Віщий сон: як його побачити?
Віщий сон: як його побачити?
Считается, что вещие сны – прерогатива избранных С этим утверждением можно поспорить
Що означає побачити себе уві сні
Що означає побачити себе уві сні
Кожен хоча б раз у житті бачив у своїх снах незрозумілі та загадкові події Ми вже не раз писали про те, до чог....
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Як запам'ятовувати сни для тлумачень: 5 простих дій
Запам'ятовувати сновидіння може кожен із нас, навіть якщо здається, що це неможливо Проста методика допоможе з....
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Улюблені іграшки з дитинства розкажуть про ваш характер
Згадайте, яка у дитинстві у вас була найулюбленіша іграшка? Це важливо! Психологи стверджують, що ті чи інші з....
більше матеріалів
/-0,37240195274353-/ /-pc-/
Top