counter
Стрічка новин
Вибрати все
21 Травня
20 Травня
Всі новини...

Фатальний ретроградний Меркурій у 2024 році: що не можна робити в період з 1 по 25 квітня


Переглядів: 102


Фатальний ретроградний Меркурій у 2024 році: що не можна робити в період з 1 по 25 квітня

Що означає "зворотний" рух планети, як впливає ретроградний Меркурій на земні справи та рекомендації астрологів? у нашому матеріалі.

Вплив цього явища на людей так і не був доведений, проте багато хто списує на ретроградний Меркурій усі негативні аспекти життя. Навіть серед тих, хто не захоплюється астрологією, це поняття відоме і набуло саркастичного відтінку.

Що таке ретроградний Меркурій простими словами

Планети нашої Сонячної системи рухаються заданою віссю навколо зірки. Кожна – в один бік та зі своєю швидкістю. Але часом при спостереженні із Землі виникає ілюзія, що планета змінює курс — такий період і називають ретроградним. Його можна спостерігати у кожної планети. Але все це – оптична ілюзія.

Меркурій – найближче до Сонця, тобто проходить по найкоротшій орбіті. Тому "зворотний" рух у нього спостерігається частіше, ніж у інших планет. Зазвичай – 3-4 рази на рік.

Під час ретроградного руху Меркурій проходить під одним із знаків і сильніше впливає на певних представників зодіаку. Наприклад, у квітні планета буде сусідити із сузір'ям Овна. Астрологи запевняють, що відчують вплив її "зворотного" руху насамперед Овни, а також Терези, Козероги та Раки.

Періоди ретроградного Меркурія у 2024 році

Коли планета "розгорнеться", відомо заздалегідь. У 2024 році дати ретроградного Меркурія – з 1 по 25 квітня, з 5 по 28 серпня та з 26 листопада по 15 грудня. Астрологи рекомендують людям у цей час бути максимально обережними та стриманими. Також вважається, що "зворотний" рух планети впливає на сфери комунікації, передачі інформації, технологій та подорожей.

Що не можна робити під час ретроградного Меркурія з 1 квітня

Суворих заборон на цей період немає, але зірки рекомендують двічі перевіряти інформацію, щоб уникнути помилок. Негативні наслідки матимуть нетерпіння, поспіх у справах. Не варто розпочинати нові проекти і розпочинати доленосні розмови – до 25 квітня не найсприятливіші дні для цього. Імпульсивні рішення, швидше за все, виявляться хибними.

При цьому ретроградний Меркурій дає шанс щось виправити та покращити. Тому варто ще раз проаналізувати зроблену роботу, згадати про прохання близьких людей.

У цей час дійсно люди можуть помилятися, не розуміти один одного, спізнюватися, неправильно сприймати інформацію та втрачати особисті речі. Крім того, можливі поломки побутової техніки, скасування зустрічей та поїздок, а також зміна мислення. Вважається, що Меркурій відповідає за комунікації, тому можливі затримки з передачею та отриманням інформації. 

Спеціаліст дає пораду, як пережити ретроградний Меркурій: 

- Не рекомендується розпочинати нові важливі справи. Наприклад, підписувати договори, купувати техніку, машини, бронювати подорожі та вступати у серйозні відносини.

 Однак існують люди, на яких цей період не впливає зовсім. У них у натальній карті свій Меркурій уже ретроградний. Саме для них цей період ідей, осяянь та інсайтів. 

Радимо у квітні не лінуватися, а також не прикриватися астрологічним явищем. Потрібно жити спокійним життям, але без нових глобальних починань і не піддаватися паніці


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 21 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Для всіх знаків зодіаку Ранок постарайтеся провести спокійно та не реагуйте на подразники
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 21 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Астролог Тамара Глоба прогнозує, що 21 травня буде найпродуктивнішим днем ​​для всіх знаків зодіаку Це сприятл....
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть зіткнутися з новими можливостями у професійній сфері Бу....
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 21 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути сплеск романтичної енергії Використовуйте цей мом....
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
більше матеріалів
/-0,36906409263611-/ /-pc-/
Top