counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Як за допомогою нумерології обчислити особистий шлях на щастя


Переглядів: 12


Як за допомогою нумерології обчислити особистий шлях на щастя

У кожної людини свій шлях до успіху. Багато хто витрачає на пошуки цього шляху все своє життя. Значно полегшити цей процес вам допоможуть поради нумерологів. Експерти розповіли, як ви можете легко визначити свій особистий шлях на щастя.

Далеко не всі розуміють, що означає бути щасливими. Виявляється, це те, що мудреці називають «шлях душі». Раніше ми розповідали про те, що це і як його знайти . Крім універсальних порад, вам допоможуть у здобутті щастя та рекомендації нумерологів, описані далі.

Нумерологічні розрахунки

Для того, щоб зрозуміти, як домагатися свого в цьому житті, вам потрібно знати лише першу букву свого імені, місяць народження, а також першу букву імені кожного з батьків. Якщо ви з якоїсь причини не знаєте імені когось одного з батьків або імен і матері, та батька одночасно, то можете використовувати в розрахунках лише першу літеру свого імені та місяць народження.

Для прикладу візьмемо імена батьків Віктор та Марія. Ім'я того, хто робить розрахунок — Ганна. Місяць народження жовтень. Спочатку нам необхідно перевести до цифр перші літери імен за допомогою простої таблиці:

Як за допомогою нумерології обчислити особистий шлях на щастя

«В» — 3, «М» — 5, «А» — 1.

Порядковий номер жовтня — 10. Тепер складаємо разом усі отримані числа:

3+5+1+10=19. Складаємо цифри отриманого числа доти, доки вийде число діапазоні від 1 до 9. 1+9=10. 1+0=1. Підсумок — Одиниця. Тепер вам потрібно лише розшифрувати своє число.

Розшифрування чисел щасливого шляху

Одиниця. Одиниця означає, що шлях до щастя вам лежить через спілкування. Хтось із ваших поточних чи майбутніх знайомих обов'язково допоможе вам стати набагато успішнішим. Прислухайтеся до порад тих людей, яких ви поважаєте і які вас поважають. Вони можуть допомогти вам стати успішнішими.

Двійка. Шлях до успіху для вас лежить через наполегливу працю. Це зовсім не означає, що потрібно працювати на зношування, пропадаючи цілодобово в офісі або не виходячи з дому. Це означає, що вам потрібно знайти ту роботу, яка б приносила максимум позитиву, бажання розвиватися, піднімала б вам настрій і приносила щастя, а не негатив.

Трійка. Число 3 при розрахунках говорить про те, що ваш шлях на щастя лежить через пізнання світу, самих себе. Вам необхідно розвиватися духовно, щоб усвідомити, що ви любите, що приносить позитив. Мова може йти про молитви, медитації, інтелектуальний розвиток, отримання знань.

Четвірка. Щоб досягти стану щастя, нумерологи рекомендують вам якнайчастіше пробувати щось нове і розвиватися всебічно. Не потрібно йти з головою в щось одне, оскільки це встановить вам деякі неприємні рамки. Вийти за них виявиться практично неможливо.

П'ятірка. Число 5 говорить про те, що ваше щастя ховається десь між мріями та реальними діями. Вам потрібно навчитися мріяти та думати про краще, але водночас не забувати і про активність, застосування знань та навичок на ділі. У спробах досягти щастя потрібно прагнути гармонії зі світом.

Шістка. Число 6, отримане при розрахунках, говорить про те, що досягти щастя ви зможете лише за відсутності стагнації. Якщо вас зараз все влаштовує, це не означає, що нічого не можна робити. Навчіться брати все під свій контроль, але надто не захоплюйтеся.

Сімка. У вашому житті щастя набагато більшою мірою перебуває в руках долі, удачі. При цьому нумерологи не радять вам покладатися лише на випадок. Головна умова для досягнення щастя у вашому випадку — вміння радіти дрібницям, боротися зі буденністю та зневірою.

Вісімка. Щастя для вас багато в чому є успіхом у роботі та справах. Чим ви багатші, тим щасливіші, однак, також не варто забувати і про гармонію душі з тілом. Експерти радять вам не жити минулим чи майбутнім. Потрібно фокусуватися на поточному моменті, робити добрі справи і не бути егоїстами.

Дев'ятка. Найкоротший шлях на щастя для людей, у яких вийшло при розрахунках число 9 — подяку. Доля часто їм допомагає, але якщо вони сприйматимуть це як даність, щастя їх покине. Нумерологи радять вам робити частіше щось добре для інших.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,39050483703613-/ /-pc-/
Top