counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року


Переглядів: 32


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року

Павло Глоба — астролог зі світовим ім'ям, який допомагає людям знаходити правильний баланс між дією та бездіяльністю. Важливо пам'ятати, що кожна людина може використовувати силу зірок і планет собі на благо, і цей тиждень — не виняток.

Це буде досить важливий тиждень. Зірки та планети розташуються далеко не найкращим чином, адже їхня енергія буде дисгармонійною. Цей період може вкрасти у нас із вами наші надії. Це не означає, що ви повинні бити на сполох, чекати тільки проблем. Вам потрібно лише трохи більше часу приділити обережності та обачності, тому що амбіції можуть відвести вас у темні нетрі через ретро-Меркурія.

Овен

Овнам розпочати варто з корекції раціону. Краще пити менше алкоголю, а також їсти менше жирної їжі. Варто правильно розподіляти час між сім'єю, роботою та своїми захопленнями. Успіх буде укладено в помірності. Цього тижня можливе збільшення потоку пліток та чуток. Потрібно перевіряти все те, що говорять оточуючі та не довіряти нікому на слово, але не говорити про свою недовіру прямо в очі, щоб не спровокувати конфлікт.

Телець

Тельцям краще стати трохи впевненішими в собі. Природно, це не так вже й легко, але це може вийти у всіх представників даного Знака. Для цього потрібно стати об'єктивнішим і позбавитися бажання бути кращими у всьому. Достатньо сфокусуватися на своїй улюбленій справі. Це буде гарний тиждень для духовних пошуків та спокійного відпочинку, а от для галасливих вечірок краще виділити час потім.

Близнюки

Тиждень буде складним, але якщо люди шукатимуть у Близнюків допомоги, то відмовляти їм точно не варто. Слід прийняти проблеми оточуючих та стати тими, хто допоможе їм втілити їх у життя. Це позначиться на репутації Близнюків, на бажанні стати лідерами в колективі. Якщо хочеться просто відпочити від усього і взяти відпустку, можна абстрагуватися від спілкування зовсім. Близнюки вільні самі обирати свій шлях.

Рак

Ракам необхідно залишитися всередині своєї зони комфорту на цьому тижні, тому що ризики не принесуть нічого, крім нового головного болю. Особливо небезпечно ризикуватиме у понеділок 1 квітня. Небезпечно також довірятиме всім без розбору. Люди можуть обманювати один одного заради наживи. Якщо є якісь гострі зобов'язання, їх виконувати необхідно насамперед. Це стосується як любовної сфери життя, так і роботи.

Лев

Якщо Леви хочуть залишитись на плаву, то доведеться робити те, що потрібно, а не те, що хочеться. Ризикувати при цьому точно немає сенсу. Страхи Львів можуть стати дійсністю, якщо вони підуть уперед, не звертаючи уваги на поради оточуючих та здоровий глузд. Проблеми та невдача — це не вічне. Абсолютно все може змінитися будь-коли для Львова. Так, це буде не найвдаліший тиждень для роботи чи любовних пригод, але не варто бити на сполох і відмовлятися від мрії.

Діва

Цілком ймовірно, що на плечі Дів впадуть нові обов'язки. Їм доведеться більше працювати, але це не завжди. Астрологи рекомендують знайти сили потерпіти ще трохи. Потрібно більше відпочивати і часто думати про себе. Якщо є люди, які залежать від Дів, то цю відповідальність із себе їм краще не скидати. Краще залишатися вдома, якщо є гостра потреба.

Терези

Вагам доведеться жити в очікуванні важливої події. При цьому зовсім не обов'язково, що воно справді станеться. Можливо, Всесвіт, планети та зірки граються з ними, створюючи відчуття того, що скоро все стане по-іншому. Тиждень непогано підходить для легкого флірту, але не на роботі. Експерти радять Терезам думати частіше про майбутнє, а минуле дати спокій.

Скорпіон

Скорпіони — любителі критики, але з 1 по 7 квітня краще не критикувати оточуючих людей, щоб не завести нових ворогів. Успіх та везіння будуть недосяжними, якщо Скорпіони почнуть сидіти без діла. Важливо залишатися активними у фізичному та інтелектуальному плані. Будь-які проблеми краще вирішувати одразу, без відкладення у далеку скриньку. При цьому краще не забувати про обережність.

Стрілець

Це буде дуже негативний період для пошуків та спроб зміцнення кохання. Побутові проблеми будуть частим гостем для тих Стрільців, які перебувають у стосунках, але життя не складається лише з негараздів. Меркурій зробить так, що Стрільці частіше помічатимуть погане, а гарне ігноруватимуть. Скоро для вас все зміниться, а зараз краще бути оптимістами, по можливості не боячись перебувати на самоті. спонукайте на самоті, особливо 1 квітня, коли енергія Меркурія стане деструктивною.

Козеріг

Зараз Козерогам краще не доводити нікому своєї об'єктивності та не судити нікого надто суворо. Якщо вони відчують, що мають рацію на сто відсотків, а хтось ні, то їм точно не варто лізти зі шкіри, щоб змінити точку зору іншої людини. Це буде травмонебезпечний період, тому важливо бути гранично обережними на вулиці, на дорогах та будинки з побутовими приладами.

Водолій

Водолії можуть проводити частину часу в пошуках кохання або в компанії другої половинки. Це точно піде їм на користь. А ось різко змінювати обстановку, вирушати в поїздки або змінювати імідж точно не варто. Ретро-Меркурій не особливо небезпечний, але може формувати непередбачувані події. Це буде вкрай непродуктивний тиждень, тому можна зайнятися тим часом плануванням справ на майбутнє, або просто відпочити від справ та турбот.

Риби

Риба за бажання може розпочати цикл фізичних вправ. Це благотворно позначиться на їхньому настрої. Інтелектуальна праця може стати вкрай неефективною через ретро-Меркурія, тому здобуття нових знань зараз буде вкрай непростим. Рибам не варто відкидати поради тих, хто точно заслуговує на довіру. Це стосується і роботи, і кохання. У любовних справах Рибам теж пощастить, особливо якщо вони будуть чесні із самими собою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,39324402809143-/ /-pc-/
Top