counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Фінансовий гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року


Переглядів: 37


Фінансовий гороскоп на тиждень з 1 по 7 квітня 2024 року

Астрологічна ситуація постійно змінюється, що насамперед позначається на грошовій сфері. Поспіхом можна пропустити важливі нюанси, які повністю змінять картину того, що відбувається. Але це не загрожує тим, хто звик повірити з фінансовим гороскопом.

Наступний квітень може набути чинності з різких фінансових та робочих потрясінь, пов'язаних з початком ретроградного Меркурія 1 числа у понеділок. Можливі часті проблеми, які потребують негайного вирішення. У діловій сфері у багатьох Знаків Зодіаку настане період негараздів та непередбачуваних змін, коли підвищити дохід стане дуже непросто.

Овен

Овнам у період з 1 по 7 квітня важливо не заплутатися і не потонути у власних страхах та комплексах. Основна складність цього періоду полягає в тому, що Овни отримуватимуть багато недостовірної, хибної інформації. Якщо раптом гостро постає питання про прийняття важливого рішення, то вони можуть припуститися помилки. Астрологи радять відключати емоції, діяти м'яко та неквапливо, а також пам'ятати, що поточна ситуація не триватиме довго, потрібно лише трохи почекати. У фінансовій сфері можна розраховувати на допомогу близьких людей.

Телець

Ретро-Меркурій пророкує Тельцям доленосні моменти. Початок квітня не буде простим, але може стати часом великих змін навіть якщо здасться, що нічого особливого не відбувається. Цього місяця бажано підбити підсумки, зайнятися плануванням і довести поточну роботу до кінця. Зірки не радять брати великі позики. По-перше, у період ретроградного Меркурія небезпечно, а по-друге — цим не вдасться вирішити свої проблеми. Жити за коштами — ось до чого закликають планети.

Близнюки

Астрологи та експерти не рекомендують Близнюкам міняти місце роботи або відкривати нову справу. Поки що краще триматися знайомих берегів і рухатися у звичному темпі. З 1 по 7 квітня важливо подбати про збереження фінансової стабільності, утримавшись від радикальних змін, які, ймовірно, не дадуть бажаного результату. Також краще поки що не купувати нічого дорогого.

Рак

Меркурій не дасть Ракам відчувати себе у безпеці у фінансовому секторі. Протягом усього тижня він постійно підкидатиме проблеми, схожі на ті, які доводилося вирішувати в минулому. Це нагадає Ракам ходіння по колу, тому астрологи радять покластися на допомогу шостого почуття, загостреного Венерою, а також шукати нестандартний підхід до складних справ. Загалом Раки можуть вирвати фінансову перемогу з лап суперників.

Лев

Левам варто пам'ятати, що зараз у всіх справах їм потрібна послідовність. Через загальні астрологічні тенденції тиждень стане часом, коли потрібно поставити все на паузу. Виконати мінімум роботи та отримати за це максимум грошей не вийде. Натомість доведеться частіше брати на себе відповідальність, вирішувати організаційні питання. Розважливість — не порок, а ось обманом краще на початку квітня точно не скористатися. Він точно не допоможе заробити багато грошей, а ось репутацію зіпсує.

Діва

У квітні особливу силу набудуть негативні установки. Дівам не треба думати, то все погано, адже Меркурій матеріалізує це миттєво. Потрібно набратися терпіння: з 1 по 7 квітня доведеться багато працювати і економити, але Діви це вміють робити, причому не гірше, ніж будь-хто інший. Через Меркурія Діви можуть опинитися у складній та заплутаній ситуації. Важливо боротися в такі моменти з почуттям невпевненості, емоційним спустошенням та сумнівами.

Терези

Завдяки негативному впливу ретро-Меркурія цей тиждень стане несприятливим для того, щоб заявити про себе та відкрито продемонструвати свої амбіції. Терези стануть менш переконливими, впевненими в собі та менш активними. Підвищена навіюваність та емоційність також можуть перешкодити Терезам дотримуватися взятого раніше фінансового та робочого курсу. Плани під впливом Меркурія часто можуть змінюватися. При поводженні з грошима потрібно бути обережнішим.

Скорпіон

Тиждень з 1 по 7 квітня — вибухонебезпечний час. Меркурій у хорошому Знакі, але його ретро-фаза створює напружену енергетику, що підштовхне багатьох Скорпіонів до спонтанних і навіть необачних рішень. Цим людям потрібно контролювати свої витрати, інакше гроші почнуть йти від них із величезною швидкістю, спровокувавши початок чорної смуги. Астрологи радять обмірковувати кожну покупку, зберегти холоднокровність у роботі. Так Скорпіони знайдуть і збережуть успіх.

Стрілець

Місяць розпочнеться з неприємних новин та подій. Стрільцям зараз протипоказані різкі зміни. Зруйнувати ситуацію, що заважає розбагатіти, вийде трохи пізніше, а поки краще тимчасово призупинити потік сміливих ініціатив. Тиждень з 1 по 7 квітня найкраще присвятити рутинним справам, не ставлячи собі надто амбітних цілей. Головне — бути чесними по відношенню до себе, тоді гроші не підуть.

Козеріг

Зворотний рух Меркурія зробить Козерогів менш щасливими. Їм астрологи радять трохи більше відпочивати цього тижня, менше втомлюватись. Просування кар'єрою та підвищення заробітку чекати не варто. Діяти краще м'якою силою. Рухатися до мети потрібно плавно та поетапно, без зайвого натиску. Особливо важливо скептично ставитися до інформації та остерігатися людей, які заробляють нечесним шляхом: вони можуть підставити або обдурити.

Водолій

Ретроградність Меркурія, покровителя грошової удачі Водоліїв та всіх людей загалом вказує на те, що настав час для тимчасового перепочинку. Астрологи рекомендують використовувати цей тиждень для зміцнення свого тилу та підтримки авторитету. Правильне розміщення пріоритетів врятує від зайвих збитків. В цей час можна не боятися надання допомоги людям заради майбутніх успіхів. Також корисно відкласти гроші на великі покупки надалі.

Риби

Погоня за легкими грошима може закінчитися плачевно для Риб. Робота вимагатиме величезних енергетичних витрат і не відпустить Риб за жодних обставин. З 1 по 7 квітня справи вимагатимуть особливо активної участі. Саме тому важливо правильно розподілити робочий час та сили, щоб не перегоріти на роботі. Постійно виникатимуть якісь перешкоди, які вдасться подолати правильним настроєм та прийняттям рішень на холодну голову.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів
/-0,3753559589386-/ /-pc-/
Top