counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Ворожіння за Знаком Зодіаку на найближче майбутнє


Переглядів: 10


Ворожіння за Знаком Зодіаку на найближче майбутнє

Існує величезна кількість простих і швидких способів, як дізнатися про майбутнє, але не кожен з них підійде саме вам. Визначте свою ідеальну гадання за Знаком Зодіаку.

Овен

Для вас найкраще підійде спосіб із однією гральною кісткою. Він стане найправильнішим, адже Овни завжди відрізнялися особливим везінням в азартних іграх. Киньте кубик на будь-яку поверхню, що відбиває, і скажіть: «у тобі правда». Кожна з цифр позначатиме події найближчих днів. Одиниця — обіцяє стабільність в особистому житті, двійка — навпаки, проблеми у відносинах. Трійка, що випала, символізує багатство, четвірка — приємні знайомства, п'ятірка — успіх на роботі, а шістка — несподівану радість.

Телець

Для старанних Тельців найкраще підійде незвичайне ворожіння на трьох сірниках. Їх потрібно помітити за допомогою зарубок: на першій — 1, на другий — 2, а на останній, відповідно, 3. Заберіть сірники в маленький мішечок і добре струсіть його над головою. Лівою рукою витягніть, не дивлячись, одну з сірників. Якщо трапилася перша, чекайте на пристрасні любовні пригоди, друга — несподіваний прибуток, третій — серйозних змін у всіх сферах життя.

Близнюки

Ви є найбільш двоїстим Знаком Зодіаку і вашим способом стане ворожіння «питання — відповідь. Для цього зробіть маятник із золотого кільця на довгій червоній нитці. Тримаючи його над правою долонею, запитайте. Якщо кільце розгойдується вліво-право — відповідь ствердна, якщо вперед-назад — негативний.

Рак

Ви товариські і завжди оточені людьми. Ваш тип ворожіння дуже простий і незвичайний. Перед самим виходом з будинку, стоячи біля вхідних дверей, проговоріть про себе ту подію, результат якої вас цікавить. Якщо вийшовши на вулицю, першою ви зустріли жінку — все складеться якнайкраще, а якщо чоловіка — загадане не справдиться.

Лев

Для активних Львів підійде будь-яке ворожіння на картах, але найвірнішим буде спосіб із чотирма тузами. Будь-коли доби розкладіть перед собою 4 карти вищого рангу, обов'язково з нової колоди, щоб ними ніхто ще не грав. Не дивлячись, виберіть карту лівою рукою. Праву при цьому слід тримати в кулаку. Масть розповість про майбутнє. Хробаки обіцяють пристрасть і любов, бубни — вірних союзників та допомогу, піки — прибуток, який не завжди здобутий чесним шляхом, а хрести — зміни або життєві негаразди.

Діва

Витонченим Дівам найкраще вдатися до ворожіння за книгою. Для обряду підійде будь-яка стара книга, але радять взяти містичний роман Булгакова "Майстер і Маргарита". Загадайте щось особливо важливе та цікаве для вас, потім назвіть сторінку та рядок. Відкривши книгу в потрібному місці, ви знайдете відповідь на запитання.

Терези

Вашим вірним ворожінням стане простий спосіб з голкою та ниткою. Протягніть темну нитку у вушко і зробіть своєрідний маятник, а на кінці зав'яжіть вузлик. Тримайте маятник над дзеркальцем і замисліться над важливим питанням. Якщо голка рухається ліворуч, задумане не збудеться, назад-вперед — буде хорошим результатом.

Скорпіон

Стриманим Скорпіонам підійде стародавній скандинавський спосіб із чотирма королями. Не дивлячись, перемішайте королів, покладіть їх нагору гральної колоди і зніміть першу карту. Якщо першим виявиться хрестовий король, чекайте на несподівані звістки, піковий — приємного знайомства, бубновий — грошової винагороди, а черв'яний — змін у особистому житті.

Стрільці

Люди цього Знаку можуть повністю покластися на долю та скористатися змовленою монеткою. На будь-яку монету нашіпчіть магічні слова: «розкажи правду, нічого не приховуй, принеси удачу». Сумніваючись у рішенні, задайте собі питання і підкиньте монетку в повітря правою рукою. Орел означатиме позитивний результат, решка — негативний. Таку монетку треба завжди носити при собі та нікому не давати до рук.

Козеріг

Козероги можуть поставити хвилююче питання заговореному кубику і дізнатися, чого очікувати від найближчого майбутнього. Білу гральну кістку потрібно опустити в холодну воду і вимовити: «котись кубик за відповіддю, вкажи правду» Потім кинути кубик двома руками. Якщо випадає парне число, відповідь ствердна, непарна — негативний.

Водолій

Для вас стане вірним спосіб із червоною ниткою. Не замислюючись, відріжте шматок будь-якого розміру і намотуйте на безіменний палець, вважаючи: «раз, два, три. Раз, два, три. Якщо нитка закінчилася на одиниці, чекайте на успіх у будь-якій справі, на двійці — приємної та доленосної зустрічі, трійка ж обіцяє несподівані зміни.

Риби

Ви відрізняється сильно розвиненою інтуїцією, і вам підійде циганське ворожіння на гральних картах. Нову колоду потрібно добре перемішати та покласти на червону тканину перед запаленою червоною свічкою. Верхня мапа розповість про майбутнє. Хробаки несуть у собі зустріч із потрібною людиною, бубни — хороше матеріальне становище, піки — зміни, хрести — розлад у важливій справі. Якщо зверху виявилася шістка будь-якої масті, остерігайтеся помилок та підступних ворогів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,61229777336121-/ /-pc-/
Top