counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Нумерологія грошей: як розрахувати свій код багатства


Переглядів: 17


Нумерологія грошей: як розрахувати свій код багатства

Нумерологія проливає світло на багато речей у нашому житті. Особливе ставлення у цій науці до грошей, бо вони також пов'язані з числами та математичними операціями. Кожна людина має свій код багатства — заповітна кількість грошової удачі.

Нумерологія допоможе вам розрахувати свою долю. Використовуйте будь-які методи передбачення майбутнього, щоб постаратися його виправити, адже далеко не все заздалегідь придумано. У фінансовій сфері це теж актуально, причому ще більшою мірою, оскільки грошовий успіх можна досягти для кожного з нас. Головне — знати, на що звертати увагу, а на що заплющувати очі.

Таємниця чисел

Понад 3000 років тому люди почали вивчати числа з нового боку — із духовною. Перші мудреці та мислителі у цій галузі намагалися зрозуміти, як саме Всесвіт може спілкуватися з нами за допомогою чисел. З'ясувалося, що дев'ять цифр мають певну силу: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. Кожна цифра має власний характер і погляд на життя.

Настрій Всесвіту може описуватися одним із цих чисел. Щоб відстежувати зміну настрою, можна звернутися до нумерологічних гороскопів. Крім цього, ви можете дізнатися, яка ваша грошова доля і як її можна змінити. Для цього потрібно розрахувати свій код багатства.

Код багатства

Персональний код багатства розраховується на основі дати народження людини. Допустимо, ви народилися 5 жовтня 1979 року. Рік не матиме вам ніякого значення — вам потрібно буде взяти лише перші чотири цифри із 05.10.1979. Складаємо їх та отримуємо 0+5+1+0=6. Це і є ваше персональне число багатства, яке незмінне протягом життя. Якщо дата вашого народження, наприклад, 29.08, то, склавши цифри, ви отримаєте 2+9+8=19. У такому разі просто ще раз складете складові числа: 1+9=10, 1+0=1. Робіть це доти, доки у вас не вийде цифра від 1 до 9.

Отже, у вас є персональна кількість грошової долі. Далі вам необхідно лише дізнатися, що воно означає саме для вас.

Одиниця. Число 1 у нумерології символізує початок. Це очевидно, бо з одиниці починається будь-який відлік. Для багатства це число не найкраще, однак у будь-яких мінусах приховані плюси. Одиниця — це неймовірна точність, яка у фінансових питаннях потрібна завжди. Енергетика цього числа прагне сталості, порядку, точності. Щоб успіх вам супроводжував, необхідно пам'ятати, що бездумні витрати і ризики, азартні ігри та безвідповідальне ставлення до грошей можуть призвести до великих бід. Всесвіт каже, що вам багатство — це не кількість грошей, а просто їхня наявність. Задоволені тим, що маєте, і вмійте економити, тоді буде чим похвалитися. Щоб розбагатіти, вам буде потрібна допомога мудрих людей, завзятість і працю. Успіх врятує вас від невірних рішень, що ведуть до серйозних втрат. Найкращий талісман для вас — це монета цінністю 1 рубль. Носіть її з собою, а вдома викладайте на чільне місце.

Двійка. Двійці дано шукати гроші, але не витрачати. Дозвольте комусь іншому купувати вам речі. Беріть із собою в магазин чоловіка, дружину, маму чи тата, щоб за вами уважно спостерігали. Необдумані покупки можуть вас дуже поранити. Заробляти ви, може, й умієте, але не витрачати і не збирати. Якщо ви довіряєте близькій людині з вашої родини, довірте їй зберігання ваших коштів. Азартні ігри — це найкращий друг вашого нещастя. Якщо ви зайдете до казино, то можете залишити там все, що у вас є, так що оминайте такі заклади стороною. Постарайтеся не виходити з дому без свого головного грошового талісмана — підкови. Купуйте собі брелок для ключів у вигляді підкови, яка оберігатиме вас, бо вона теж двояка певною мірою.

Трійка. Цифра Три в ролі грошового числа дуже сприятлива. По суті, це найкраще для тих, хто ставить фінансову сферу життя в пріоритет. Найкращий талісман для вас — це трилапа жаба з фен-шуй. Найбільш грошовий колір для вас – червоний. Успіх супроводжує вам багато в чому, так що остерігатися слід лише повної бездіяльності, адже гроші самі собою до вас навряд чи прийдуть. Відсутність приємних випадків - це, мабуть, єдиний мінус Трійки. Не турбуйтеся, тому що в усіх інших моментах удача буде з вами.

Четвірка. Якщо ви народилися під заступництвом фінансової четвірки, знайте, що цей код багатства дуже позитивний. Найкращі талісмани для вас — це кільця. Більшість чоловіків, у яких грошовий покровитель число 4, відчувають приплив удачі тільки після весілля, тому що вони надягають кільця. Купуйте собі кільце, якщо ви не одружені, щоб Всесвіт зберігав вас і ваші заощадження. Жінки ж люблять прикраси, тому успіх у грошах з ними з раннього віку, якщо вони народилися під числом 4. Намагайтеся не йти в негатив і ведіть справи тільки в правильному настрої. Четвірка — символ стабільності, знак впевненості. Тим, хто народився із цифрою чотири, супроводжує успіх у бізнесі.

П'ятірка. П'ятірку нумерологи називають числом безхмарним. Багато чого у фінансовому житті залежить від вас самих, а саме від вашої впевненості та настрою. П'ятірка любить круглі предмети, тому найкращий талісман для вас — це монета цінністю п'ять карбованців, центів тощо. Не показуйте її нікому. Вона має бути чимось потаємним та секретним. Згодом талісман набиратиме силу і віддаватиме її вам. Енергетика цього числа вимагає від вас правильної розміщення пріоритетів. Не розпорошуйте свої сили на непотрібні справи. Тільки так гроші зможуть прийти у ваше життя і, що найголовніше, у ньому і залишитись.

Шістка. Це число начебто поєднує світ духовний зі світом матеріальним. Щоб гроші вас не залишали, слід слідкувати за власним здоров'ям. Ваш щасливий талісман у житті — це синій колір. У моменти прийняття важливих фінансових рішень користуйтеся допомогою інтуїції, яка вас не підведе. Навіть якщо ваше життя через якийсь крок повернеться у несприятливому напрямку, знайте, що Всесвіт вас веде через цей темний ліс для того, щоб вивести до світла. Довіра — наріжний камінь успіху для вас. Гроші будуть там, де буде міцна дружба, кохання та віддане товариство.

Сімка. Якщо ви народилися під заступництвом сімки, то уникайте азартних ігор. Для вас вони небезпечніші, ніж для когось ще. Багато в чому саме завдяки вам ігрові заклади процвітають, адже Сімки вбивають пильність і змушують ставитись до грошей як до папірців, хоча від них залежить дуже багато в нашому житті. Постарайтеся не давати і не позичати більше, ніж можете подарувати, а також не пропускайте повз вуха жодного важливого настанови мудріших людей. Слухайте тих, хто бажає вам щастя. Найголовніший талісман для вас – mdash; це близька людина, яка вчасно може вам сказати, як слід поводитися по відношенню до грошей. Якщо ви навчитеся любити гроші, то навчитеся їх заробляти і не марнувати.

Вісімка. Це число символізує нескінченність. Такий код багатства говорить про те, що постійний кругообіг грошей вас переслідуватиме. Найголовніше для вас — не накопичувати гроші бездумно і не витрачати їх без особливої потреби. Найкращий енергетичний баланс буде зберігатись у тому випадку, якщо ви почнете вкладати гроші у власний розвиток. Купуйте щось корисне для того, щоб заробляти ще більше. Витрачайте для того, щоб шукати нові захоплення. Удача буде постійно з вами, тому потрібно просто дотримуватися сигналів свого серця.

Дев'ятка. Якщо це ваш код багатства, то постарайтеся не впадати у крайнощі. Успіх у грошах вам посміхатися буде, тільки якщо ви зможете витрачати і заробляти однаково. Дев'ятка рідко стає дуже багатою, але й не втрачає гроші просто так. Від вас вимагатися по життю буде лише гарний настрій та талісман із гострими краями у вигляді трикутника чи квадрата. Бажано, щоб талісман був симетричним.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,32593297958374-/ /-pc-/
Top