counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Корисні шепотки щоранку


Переглядів: 9


Корисні шепотки щоранку

Довгі змови та важкі ритуали не завжди корисні, оскільки у багатьох немає на це ні часу, ні сил. Спеціально для тих, хто бажає залучати удачу, любов і успіх у своє життя без особливих витрат енергії, є пошепки.

Ранок — це час, від якого багато в чому залежить весь день, що залишився. Як проведеш ранок, таким і буде час аж до вечора. Раніше ми писали про те, з чого почати день, щоб зробити його вдалим. Ця стаття допоможе вам зробити щоранку продуктивнішим.

Шепітки на ранок

Пошепки — це швидкі змови, яких не потрібно готуватися. Вони легко запам'ятовуються і не вимагають багато часу для здійснення. Незважаючи на це, їхня сила дуже відчутна. Ми підготували для вас ранкові пошепки на різні випадки життя.

Не забувайте вставати вранці з правої, а не з лівої ноги, кажучи вголос: «Роблю крок правою ногою. Успіх, ти завжди зі мною. Так ви позбавите себе дрібних проблем протягом першої половини дня. Повторюйте цей пошепок щодня, і тоді успіх не залишить вас у будь-якій сфері життя.

Подібний попередній ефект матиме швидку змову біля дзеркала. Перед виходом з дому, коли ви вже повністю зібралися, підійдіть до дзеркала, доторкніться до нього рукою і скажіть собі Ти все вмієш, ти знаєш все на світі. Сьогодні і я такий (така)..

Від втоми вам допоможе ковток чистої води натще. Доведено, що вода — це джерело цілющої сили. Вимовте наступний пошепок після того, як вип'єте воду Меня вода живить і енергією на весь день заряджає. Все вмію, все можу. Сам(а) собі я допоможу.

Коли ви вмиваєтеся вранці, то вимовляєте щоразу: «Друкували і сон я з себе змиваю, новий день заново починаю». Говорять, що вранці йдуть тривоги минулого дня. Цей пошепок допоможе вам налаштувати себе на потрібну хвилю та потрібне «бойове» настрій.

Якщо вас наздоганяють невдачі і ви відчуваєте, що ранок не задався, то скажіть собі «Я надією наповнююся, від невдач я позбавляюся». Це має підвищити вашу удачу і привести те, що відбувається навколо, в норму. Читайте також нашу чхалку на кожен день, щоб навчитися передбачати проблеми з чиху. Так ви зможете заглядати у майбутнє, передбачаючи різні події.

Прокидаючись з коханою людиною, поцілуйте її і про себе скажіть «Моя душа, мої думки та серце завжди з тобою». Так ви будете пов'язані особливим енергетичним каналом, перебуваючи на будь-якій відстані.

У вихідний день можна, вставши з ліжка, сказати «Нехай цей день буде ясним і безхмарним, наче небо блакитне. Амінь». Можна прочитати інший пошепки «Хочу сьогодні відпочити, життя своє перевернути. Це допоможе вам настроїтись на потрібний лад.

Пам'ятайте, що всі пошепки повинні читатися в певний час. Їх необхідно запам'ятати, щоб вимовляти слово у слово, інакше нічого може не вийти. Шепітки — це найкращий помічник будь-якої людини на шляху до щастя та успіху в будь-якій сфері життя.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,38444519042969-/ /-pc-/
Top